Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell felkapni a vizet, a tréfát érteni kell. Ha hülyeségeket írsz, akkor számíts arra hogy kiszívják a véredet. De nem írtam semmi olyat ami sértődésre adhat okot, nem fogalmaztam durván, nem írtam csúnya szavakat vagy hasonló. Azt azért nem gondolhatod komolyan Te sem, hogy 2010-ben csupán 4db RC36-os szaladgál az utakon idehaza. Nyilván amikor megnézték a nyilvántartást, visszanézték a motor történetét és akkor derült ki hogy ez lett a 4. forgalomba helyezett VFR anno. Bár vannak kétségeim, mert azt honnan a tökömből tudták megállapítani hogy ez pont a 4. VFR volt az országban, hacsaknem el nem kezdték végignézni az egész adatbázist a legelejéről és úgy számolták össze a VFR-eket, de azt meg nem hinném hogy megtették. Meg ez a duma hogy 10 évet állt, és így is csak 11k km van benne. Erre is igen kicsi az esély szerintem, szóval nagy valószínűséggel egy kamu az egész.
Jaaaa, az a kék... hát sok sikert!
No, és melyik gépet szemelted ki, hadd sasoljuk meg!
Mióta megvan Csizinek az SP2 azóta mindig feláll neki és nem bír magával, oszt minden Vifferesnek beszól!
Ja és a poén az , hogy aki ezt írta rohadtul nincs képbe a dolgokkal, mert a kommentekben belinkelt egy youtubos videót egy 2000 évjáratú 800 VFR-ről és oda írta , hogy ugyanilyen volt, csak nem sárga , hanem szürke!
Lehet hogy a szerző értette félre a dolgokat és azért írta ezt, közben meg úgy van ahogy Csizi mondta
Csizi azért nem kell egyből lehülyézni a másikat, még ha nem is szó szerint írtad
De belinkelem azt amit írtak és értelmezd Te is , hogy mit akartak írni:"Ma találkoztam egy kedves motoros társunkkal akinek egy Honda VFR750-es motorja van.Hogy ez miért ilyen fura?
Az hogy nagyon ritka és gyönyörű motor!
Emlitette hogy amikor tavaly nyár végén vette és megnézték a rendőrségi nyilvántartásban ez volt a 4. darab MO-on.
1991-es évjáratú 750ccm-es V4-es motor és kőkemény 11000 km volt benne ;)...
10 évig állt, de gyönyörű állapotban van!"
Na most lehet , hogy nem tudok szöveget értelmezni, és ezt komolyan is gondolom, de nekem ebből az jön le , hogy amikor megvette és megnézték a nyilvántartásba , akkor volt az a 4. VFR Mo.-on
De lehet , hogy neked van igazad
üdv Bandi!
Igen én voltam, aki megvette előled, igaz nem volt egyszerű eset, kicsit várnom kellett rá mire el tudtam hozni de megérte .ahonnan hoztam rengeteg motort árulnak, folyamatosan hozzák be őket Olaszból.De akkor nem sokkal maradtál le róla, mert szombaton tették fel hirdetésbe, én akkor felhívtam, vasárnap mentem megnézni és estére már levették a hirdetést .Egyébként a tied is nagyon szép úgyhogy nem jártál rosszul te sem
Pááálinka szerelmem légy az enyém :-))))
Aztán biztosan álomba szenderülsz!
Kalappal a vételhez!
Igazából cserébe egyeztünk meg a cbf-emre. És igen az a kék amit linkeltem. Nem igen fogok ma sokat aludni.
"Na akkor mennyit is engedsz a feléből he?" kezdetű mondatokra nem is gondoljunk mi?
Sok sikert a vásárláshoz! Remélem sikerrel jársz. Nem tanácsnak mondom, de én mindíg alkuszom, mert az is része a vásárlásnak. De persze csak kultúráltan
de utállak Azt a kéket nézzed meg amit mutattál?
Holnap eldől hogy én is klubb tag leszek-e, ugyanis holnap dől el hogy megveszem-e a kiszemelt vfr 750-est :) Szorítsatok :D
Há rákattintasz az "előzmény" gombra, láthatod hogy melyik hsz-re született az a válasz (Nahát, mik vannak! ). Így mindjárt látható, hogy sunci (3007-es számú hsz) értetlenkedésére írtam a lejjebb található hsz-emet.
Poénnak szántam a dolgot nem kell komolyan venni
Valószínű ,hogy úgy van ahogy Te is írtad
Azért kíváncsi lennék arra a gépre...
Ennyi ésszel szabadlábon... Nyilván amikor kb. 20 évvel ezelőt forgalomba helyezték, akkor ez volt a negyedik RC36-os itt Magyarországon. Az úgy már reális lehet. Már ha igaz. Mint a 11000 km és az hogy 10 évig állt.
Akkor én lehettem a 2-ik
De ki lehetett az első
Sunci!Szép a géped!
Ezek szerint Te vitted el előlem tavaly!?Ha jól emlékszem akkor Pécsen árulta valaki...és 350e körül adta
Mire időpontot egyeztettünk volna kiderült ,hogy valaki már megy érte és viszi is
Még a képek is megvannak róla valahol a gépen.Ha érdekel átküldöm őket!
De úgy látom jó helyre került
Így őt választottam:
Épp most olvastam a Facebook-on a Magyarország motorosai bejegyzését, ahol azt írták , hogy tavaly nyáron vett valaki egy szép 91-es évjáratú VFR 750-t, 11000 km-rel.És az a poén , hogy azt is írta , hogy akkor megnézték a rendőrségi nyilvántartásba és Mo. akkor ez volt a 4. ilyen motor!Ezt nem akarom elhinni , én tavaly májusba vettem , szóval akkor az enyém minimum a 3. volt?És írták hogy , ritka, hát szerintem a VFR azért annyira nem ritka motor, lehet , hogy nincs annyi mint CBR-ből de azért lehet velük találkozni.Esetleg ismeri valaki ezt a VFR-et?
Már ismertem, de jó az biztos :) Jókat aszaltam rajta
Ezt olvassátok el! bakker régen röhögtem ennyit!
TV occso
Megtisztelsz
Szerintem jól néz ki a felnicsík!Én is gondolkoztam rajta , hogy fehér felnire fekete csíkot raknék honda felírattal ,szineset nem szeretnék, mert tiszta fehér az egész motor.De legszívesebben kipolíroznám a felni szélét.:)
Akkor tehetséges vagy, mint tehénen a gatya...