Üdv!
Megtudná mondani valaki , hogy 91-es VFR 750 hátsó kerékcsapágyai milyen méretűek?Kerestem a kézikönyvbe, de csak az elsőket találtam meg, a hátsókat nem.Pont az kellene.
Kivagyok ettől a kilóméter állástól...
hihetettlen...de mind1, ha át fordult az óra, akkor még csak bejáratós :-D
A másik kommentben sztem mindent megtalálsz, igaz az az újabb VFR-vásárlásához íródott, de sok minden használható.
A lényeg, mert hogy látom az első motorod CBF 125ös volt.
Az első teszt kör során ne engedj a bitang erőnek, és a hangnak...
Nézz meg sokat, hogy legyen viszonyítási alapod, aztán számolj be :-)
Az ezüst így a képek alapján volt gyönyörű, nem gondoltam volna, hogy ennyi problémája van. Tud vki ajánlani olasz használtmotor oldalakat?
Körbenéznék ott is, hogy lássam ez a sok honfitársunk honnan hozza be a külföldi motorok 80%-át.
Én néztem az ezüstöt. Amiket észrevettem: fényezés nem gyári, teló szimmering kuka, hátsó kerék csapágy eléggé kottyan, fékbetétek kuka. Szerintem sok érte az 500 ezer huf + forgalomba helyzés+ szervizelés. Mindösszesen 700 ezer huf körül állna meg a "mutatvány". Ez egy kicsit sok egy 16 éves motorért, még ha VFR is.
Szia!
Grandemoto.com-on van most egy eladó 97es évjáratú viffer 340pénzért!
Kicsit sérült ,de nem vészes...
Valószínű olasz papíros.
Megbízhatóak ,én is tőlük vettem a motort.
Kedves VFR tulajok. Nagyon úgy néz ki hogy találtam egy magamnak való 750-es vfr-t. Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy mi az amit ajánlott átnézni és mire kell figyelni.
A tulaja által leírt egy két fontos dolog:
A motor olaszországból származik, 2009. júliusában lett forgalomba helyezve. 9000 km van az első gumiba, a láncszettbe, illetve az olajban. A hátsó gumiba kb. 6000 van. Nemrég volt cserélve a kormány és az első kerék csapágy. A fényezése nem gyári (olasz gazdája fényezetette) de az idomok teljesen eredetiek és nem javítottak. A fesszabályzó (a régebbi Hondák gyenge pontja) hűtőbordásra cserélt. Futott km: 39000 km, évjárat:1993. 06. hó
Jaje! DID lánc JT fogaskerekekkel. Képesmotoron hírdeti a srác, az első ajándékba volt. Nagyvason sem kapom meg olcsóbban és behozta Deák térre, szóval nagyon pöpec.
Meg lehet kövezni, de imádom a forma1-et :) Kis tökös korom óta :)
Megtudná mondani valaki , hogy 91-es VFR 750 hátsó kerékcsapágyai milyen méretűek?Kerestem a kézikönyvbe, de csak az elsőket találtam meg, a hátsókat nem.Pont az kellene.