Üdv Fullmoon!
Én kerestem anno valami zárat, de azóta már vettem egy XENA riasztós tárcsafékzárat, úgyhogy már nem aktuális, de azért köszönöm , hogy még nem feledkeztél meg róla
Annyira, de annyira irigyellek! Egész életemben sajnálni fogom, hogy már soha sem nézhetem meg őket! Éppezért megyek ki idén Rammsteinre! Nehogy kipurcanjanak mielőtt még látom őket
92 májusában kinn voltam a Népstadionban a koncerten, qva jó volt már amennyire emlékszem belőle (és nem a pia miatt mert akkor még kis szaros 15 éves voltam és akkor még nem volt divat olyan korán kezdeni a züllést ) hanem mert 19 éve volt már!
Tudom, hogy ez egy szigorúan motoros fúrum, de nekem nagyon jólesett így péntek estére ez a kis lazítás. Gondolom, sőt, remélem nem csak én szeretem! http://youtu.be/Rbm6GXllBiw
Ja, és a hátsó lábtartó megoldását. Na olyat, még nem láttam semmilyen motoron. Amikor megvettem, valami hiányzott a képből. Fél órán át nem tudtam mi. Mikor rájöttem, hogy a lábtartó, nem tudtam hova lett. Már majdnem felhívtam a srácot, amikor a faridom alá kukkantva észrevettem. Kallantyúval lehet kiakasztani egy pöcköt, és lehúzni-kihajtani a cuccot. Magyarán el lehet rejteni az idom alá, ha nincs használva. Na, ez valami beszarás módon tetszik. Valami ilyenre kellene átalakítani a viffert is. Lenne időm gondolkodnék is a megoldáson...
Fáj érte a szívem még mindig, elhiheted. Mindannak ellenére, hogy annál a srácnál aki megvette, 2-3ezer km után beszart valami az elektromos rendszerben (tekercs-fesszabi (ez utóbbi gyári új volt 10ezerrel). Kib..ottul szerettem... a gázreakcióját, a hangját, a visítását, meg ezt, hogy elnéztem jobbra, és beesett a kanyarba. Lesz még 400asom :) Már kinéztem egyet... Lassan young-timer bazeg :D
Simán töröld át 96%os alkohollal. Vagy benzinnel. Vagy acetonnal. Onnan vettem én is a csíkjaimat, minimális szépérzékkel frankón fel lehet rakni. Ívre csinálják, nincs vele görcsölés. link
:)
Megrendeltem délelőtt a felnicsíkot, de még nem válaszoltak, remélem megkapták az emilemet. Féktisztító van itthon majd azzal lesuviszkolom a felnit. Nem válaszoltatok, akkor ez most öntapadós?
Nitrohígítóval zsírtalanítani?Hát azt azért nem merném, a hígító az valamilyen szinten mégis csak oldja a festéket, szerintem nem kell túlzásba esni , benzines ronggyal is le lehet zsírtalanítani, vagy féktisztítóval, és még a festést se bántja.
Zsírtalani lehet spec zsírés szilikon eltávolítóval amit fényezés előtt is használnak. Jó dága. Anno vetem egy fél lityiset kb 3000 pénzért A felnicsíkhoz lehet aplikálót is szerezni. Kicsi kis műanyag ami egyből lefejti a matrica hátoldalát és fix távot tudsz tartani a felni peremétől. Párszáz forintos mütyűr.
Én nitrohigitós rongyal töröltem át,és utána ragasztottam fel,a hajszárítóra azért volt szükség hogy az ívek szépek legyenek (ez nem mindenhol sikerült ) innen rendeltem www.motormatricák.hu úgy keresd hogy felni ívére gyártott felnicsík
http://youtu.be/CXbZO8pVvqQ festés[/L]