Én meg vasárnap melózok, de a terv az jun 16,17,18. Én már leadtam a szabis papírt, holnap melózok és lefiszálom a főnökeimmel.
A szállás itt lenne: 69-es úti kocsma
1 megoldás van olcsóbb csomagtartó vásárlásra, ha megvárod a telet és az akciókban vásárolsz. Én 30%-al olcsóbban vásároltam jan 3-án. Mielőtt megvettem felhívtam mindazokat akik feltették eladó sorba a motorjukat pl ide vagy a használt autóra, hogy külön nem-e adják el a csomagtartójukat de mind azt mondta, hogy nem, magyarul használtan venni nehéz. Én olcsóbban vettem meg mint ahogy Csizitől vettem volna meg használtan a rendszert. (mert alkudoztunk róla csak ő visszalépett az eladástól......szerncsére )
Jaja én is megtaláltam már őket. Nekem ugye kellene egy fejidom ( J+B) meg egy középső. 33 e :) Úgyhogy még várat magára :)
De egyre nehezebb alkatrészt találni Rc 36-hoz.
Abban igaza van Sanyinak, hogy jobb többen motorozni mint 1edül, mert ha bármi gáz van van kire számítanod. Az is baj, ha nem kell másra figyelned akkor hajlamosabb vagyok néha túlzásokba esni amit viszont nem kéne olyan sűrűn (pesze néha kell mert akkor minek a 108 LE) De mivel qva sokat dolgozom és már kinőttema bulibajárásból mert nekem is ott két kicsi Full ezért nagyon jól esik hetente 1ster vagy sajnos kéthetente ráülni, bár én csak 4 éve motorozom megint hosszú kihagyás után. Nagy gáznak kellene történnie, hogy eladjam, de most eszembe nem jutna, mert annyira szeretem. Kéthét mulva Sanyám jó lenne mert akkor szabad a 7végém!
Bár régebben én is többet motoroztam csapatban, de azok akikkel együtt motoroztam családot alapítottak, no meg ahogy megszűnt az alakulatunk, mindenki szétszéledt a szélrózsa minden irányába, így maradt az egyedül motorozás. Persze jó volt így ebben a kis csapatban is motorozni, de nem mondanám hogy egyedül sokkal rosszabb lenne. Aztán megismerkedtem sok más motorossal is, de ők is sokfelé laknak az országban, évente pár alkalommal futunk csak össze egy közös túrára és piknikezésre/bulizásra. Egyedül az aszódi brigáddal nem szeretek együtt menni, mert náluk úgy műxik hogy 180-as alapsebességgel elzúzunk a Mátrába, persze közben különböző húzós helyzeteket kell átélni, oda-vissza előzgetik egymást, necces előzgetésekbe fognak bele, stb. Aztán a Mátrában meg megy a fostorgás, és 10 perc leállás után már nyafognak hogy mikor megyünk már haza... Visszafelé ugyanaz mint odafelé menet. Na úgyhogy javarészt egyedül szoktam gurulni, meg javarészt a Mátrába szoktam menni, a motorozásaimnak 80%-ban oda vezet az utam. Ott összefutok a cimbikkel, azt eszünk-iszunk, hülyülünk, megyünk egy kört, stb. Az igaz hogy viszont nélkülük lóf@sz lenne az egész, mert nem csak a kanyarvadászat, hanem az ottani fíling miatt járok oda motorozni, ha csak egyedül kellene a házai vagy sasvári parkolóban dekkolnom, az rohadt unalmas lenne.
Bakker, egy ilyen régi motoros hogy tudja abbahagyni? Nézegetem a régi képeidet. A kezdet, 1988. Te már akkor motoroztál amikor én még csak a BMX bicajommal zsiványkodtam a lakótelepen, miközben nyalóka lógott a számból kifele. És meg lehet kérdezni mi az oka hogy abba akarod hagyni?
Sok "kínlódást" untam meg!1-2 ember maradt a régi csapatból ...ők sem mindig érnek rá ..( családosok+ nem is közel lakunk egymáshoz) amit nem is várok el tőlük.Hozzá csapódni meg másokhoz nem igazán szereek....Egyedül meg..hát motoroztam már egyedül egy pár évet....
CSAK ENNYI..de nem akarok senkit untatni a saját dolgaimmal...
Az a rövid kis Szlovák túra meg lesz tartva.......Jóidő függvénye az egész...Jövő hétvégére már 30fok körüli időt "jósolnak".
Az abbahagyás nem megy egyik napról a másikra...Először is "motortalannak" kellene lennem..Vagyis meg kellene hírdezni a gépet...
A szállás itt lenne:
69-es úti kocsma
Az RC36-ra való doboztaró az csak hátsó doboztartó, vagy esetleg oldaldobozokat is lehet feltenni vele.Mert ha igen akkor engem érdekelne
Ha van fotód róla , küld már el...
De egyre nehezebb alkatrészt találni Rc 36-hoz.
Egyedül meg...nem az igazi....Azért lennének a motoros barátok....
Pénz az mindig kell..de nem a motor ára...
CSAK ENNYI..de nem akarok senkit untatni a saját dolgaimmal...
Az abbahagyás nem megy egyik napról a másikra...Először is "motortalannak" kellene lennem..Vagyis meg kellene hírdezni a gépet...
Esetleg egy árat, és elérhetőséget adnál?