Feldobom ide a kérdést, hátha valakit érdekel. Van egy eladó Givi túraplexim VFR 800-hoz, és egy BMC sportlégszűröm. A plexi ára 10.000.- a légszűrőé 8000.- Ft
Az első nem szimpi, karcos és drága, ráadásul redbaromból van... A második nem néz ki rosszul, de a km tuti fals és rohadt drága. A harmadik motor bsanya kolléga motorja volt, megismerem a felhúzott kipuffról, a polírozott felniről, az egyedi ülésről. Ez a motor sajna össze lett törve, Sanya úgy adta el hogy az idomok csak félig voltak készek. Úgy látszik összerakták és megcsinálták a gépret. Csak kurva drágán adják.
Az hogy bénán néz ki. Az olasz piacos motorokat mindig elbutították ezzel a megoldással, láttam már RC30-ast elcsúfítani idióta kockalámpával, meg hasonlók.
Nem gyári a fényezés, a km-teljesítmény fals, és ráadásul olasz piacos (egybelámpás), nálam ezek miatt már nem játszana. Amúgy szép, de 550-et nem adnék érte. Max 450.
Én néhány hete eladtam az RC36I-emet. Előtte körbenéztem a hirdetések közt. Ott azt láttam, hogy az én elképzeléseimhez képest túl voltak árazva a mocik. Ebből akár következtethettem volna arra is, hogy adjam drágábban, ha nem tűnt volna fel, hogy azok már jó rég óta ott vannak a hirdető oldalon. Egy dolog árulni és egy másik eladni.
Szóval én szezonra felkészítve (kivéve gumik, így szólt az alku) adtam el 400-ért a tökéletesen működő RC36I-et. Valószínűleg valamivel többet is ki lehett volna hozni, de így meg sem kellett hirdetnem, (másik) fórumon belül elkelt. Nem kellett mutogatnom 23 kamu vevőnek, stb.
Nem, nem.350 volt a motor + a papírok így volt 420.De igazából azóta sem láttam másik motort ami viszonylag jó állapotú és ennyibe került volna.Nem tökéletes állapotú az enyém se, de nekem tökéletesen megfelel és szerintem is jó árba vetem meg még így is.
Melyik fajta VFR 800-hoz való?