Hát a tied is rossz. Nem is értem ,hogy ,hogy gondoltad ,hogy ez normális dolog.Ha behúzod a kuplungot akkor világít az üresjelző, innentől kezdve keresgetheted a üreset mert állandóan világít.Csak úgy tudod meg ,hogy üresbe van ha kiengeded a kuplungot.Szerintem te is jobban járnál ha lehúzod a kuplung kar kapcsolójáról az egyik vezetéket.
Sziasztok!
Nem tudom hogy ez hiba-e de nekem is így működik mióta nálam van(behúzott kuplungnál világít az üres visszajelző),én azt hittem hogy mindegyik vfr750 -nél így van!
Akkor most jó,vagy a tiéd is meg az enyém is rosz?
Jó időt mindenkinek a motorozáshoz!
Ha kicsit lejjebb görgetsz, linkeltem egy képet a gépemről, ahogy le van vetkőztetve a feje. A fejidom és a plexi alatt vannak a stekkerek. Ott keresd a bajd. Bár ami egy kicsit egyszerűbb, hogy indulj lentről az üresjárati mikrokapcsolótól, márha megtalálod és onnan fel. Tuti: vagy kontakt, vagy félre van kötve.
Hát ja.Én is így gondolom hogy nem sok köze kellene hogy legyen egymáshoz, habár az is igaz, most ,hogy gondolkodom rajta , hogy a két dolog csak össze ér valahol .Mármint arra gondolok ,hogy akkor indul ha üresbe van vagy ha be van húzva a kuplung, tehát ott ahol ezek találkoznak, (nem tudom hol ,relé, gyújtáskapcsoló vagy valami ilyesmi ) lehet a baj.Ezt tudja valaki ,hogy mi az az érzékelő ahova ezek mennek? Azt nem hinném ,hogy a két vezeték valahol összeérne.Inkább ott lehet a baj ahol vezérli mikor lehessen indítani
Üdv.
Olyan problémám van a motorommal ,hogy ha behúzom a kuplungot akkor világít az üresjelző lámpám.Már el is felejtettem ezt mert lehúztam a kuplungkar kapcsolójáról a vezetéket és így nem csinálja ,csak az a baj hogy így nem is lehet indítani ha sebességbe van.Nem olyan fontos mert eddig is így jártam vele ,de ma eszembe jutott ,hogy megkérdezem hátha találkozott már valaki ilyennel.
Hölgyeim és Uraim!
Kérlek benneteket, hogy vigyázzatok magatokra és ne felejtsétek el, hogy fél éve nem ültetek motoron, az aszfalt még hideg és az ízületeitek is még el vannak gémberedve a sok autóban eltelt idő miatt. Úgyhogy csak óvatosan az első km-ekkel!(és ha már megvan a visszaszokás utáni rutin akkor meg mindent bele és irány az égalja)
Sziasztok!
Segítség kellene.
vfr 800 fi akkumulátor méretek és tipusra lenne szükségem.
Sógoromnak venném ajándékba,de nem tudom,hogy milyen kell a motorba.
Előre is köszi!
Atesz
Érdeklődni szeretnék, hogy erről a motorról tud-e valaki valamit? Esetleg ha a tulaja itt is szokott járni, akkor kérdeznék tőle. :)
Illetve ez már egy régi hirdetés, azóta volt fent egy január 30-i, bár most nem rég eltűnhetett, lehet elkelt? Vagy csak mégis megtartja, ha már itt a tavasz?
Köszi az infókat! Vagy ha esetleg tud valaki valóban jó állapotú RC36-ost, jelezheti (képesmotor és használtautó kínálatot ismerem elég jól, így inkább "belsős" infókra gondoltam).
Írtam a galériádba is :) Ez teljesen emberes az enyémhez képest :D Az idom kipótolható műanyaggal is, de akár üvegszálas műgyantával is.
Most az ünnepek alatt elkezdem lemásolni az eredeti idomokat műgyanta idomokkal és teszek majd fel képeket. Ha esetleg lesz igény rá, akkor majd tudok gyártani műgyanta másolatokat. De ezt csak zárójelben, mert kevés időm van ezzel foglalkozni.
Szia! Ígéretemhez híven tettem fel képeket a motoromról!
Tudom, hogy eléggé beteg még a paripa, de mint látod ezek a hibái. Szerinted cserélni kellene a fejidomot? Túl nagy darab hiányzik belőle, hogy a műanyagos kipótolja? A világítás ugye odavan még.... mint ahogy írtam...
Nem baj... bár beteg, de az enyém :)
Puszi Nektek!
Meli
Affene... Közben átfutott az agyamon hogy egyik volt VFR-es kollégának volt elfekvőben fényszórója RC36-hoz. Felhívtam hát telefonon gyorsan. Évekig ott volt neki a garázsában, erre pont 2 héttel ezelőtt vették meg tőle. Pech. Így maradnak a bontók, elsőnek mindenképpen Jeles Palit hívjad, ő korrektebb áron dolgozik mint a többi bontó!
És ha jobban megnézed ezt a lámpát, az egyik felső füle le van törve. 48.000 ruppó egy törött lámpáért! Azt a nemjóját! Hát komolyan mondom, veszek egy gépet és elbontom. A végén egy újnak is összejönne az ára belőle...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_vfr-4584805
Nem tudom hogy ez hiba-e de nekem is így működik mióta nálam van(behúzott kuplungnál világít az üres visszajelző),én azt hittem hogy mindegyik vfr750 -nél így van!
Akkor most jó,vagy a tiéd is meg az enyém is rosz?
Jó időt mindenkinek a motorozáshoz!
Olyan problémám van a motorommal ,hogy ha behúzom a kuplungot akkor világít az üresjelző lámpám.Már el is felejtettem ezt mert lehúztam a kuplungkar kapcsolójáról a vezetéket és így nem csinálja ,csak az a baj hogy így nem is lehet indítani ha sebességbe van.Nem olyan fontos mert eddig is így jártam vele ,de ma eszembe jutott ,hogy megkérdezem hátha találkozott már valaki ilyennel.
Kérlek benneteket, hogy vigyázzatok magatokra és ne felejtsétek el, hogy fél éve nem ültetek motoron, az aszfalt még hideg és az ízületeitek is még el vannak gémberedve a sok autóban eltelt idő miatt. Úgyhogy csak óvatosan az első km-ekkel!(és ha már megvan a visszaszokás utáni rutin akkor meg mindent bele és irány az égalja)
Egész jól fest.
Atesz
aksik
Tessék
www.akkumulatorbolt.hu/motorke..." target="_blank">aksi
A gugli csodákra képes
Segítség kellene.
vfr 800 fi akkumulátor méretek és tipusra lenne szükségem.
Sógoromnak venném ajándékba,de nem tudom,hogy milyen kell a motorba.
Előre is köszi!
Atesz
Érdeklődni szeretnék, hogy erről a motorról tud-e valaki valamit? Esetleg ha a tulaja itt is szokott járni, akkor kérdeznék tőle. :)
Illetve ez már egy régi hirdetés, azóta volt fent egy január 30-i, bár most nem rég eltűnhetett, lehet elkelt? Vagy csak mégis megtartja, ha már itt a tavasz?
Köszi az infókat! Vagy ha esetleg tud valaki valóban jó állapotú RC36-ost, jelezheti (képesmotor és használtautó kínálatot ismerem elég jól, így inkább "belsős" infókra gondoltam).
Most az ünnepek alatt elkezdem lemásolni az eredeti idomokat műgyanta idomokkal és teszek majd fel képeket. Ha esetleg lesz igény rá, akkor majd tudok gyártani műgyanta másolatokat. De ezt csak zárójelben, mert kevés időm van ezzel foglalkozni.
Tudom, hogy eléggé beteg még a paripa, de mint látod ezek a hibái. Szerinted cserélni kellene a fejidomot? Túl nagy darab hiányzik belőle, hogy a műanyagos kipótolja? A világítás ugye odavan még.... mint ahogy írtam...
Nem baj... bár beteg, de az enyém :)
Puszi Nektek!
Meli