A rákba most kellet rájönnöm, hogy az enyém alatt nem Akra hanem Arrow rendszer van Az embléma amit mondtam na az az Arrow-nak a jele..... De mind 1 ígyis príma
Nekem olyan, hogy vannak a leömlők na azok párosan mennek bele 1gyüjtőbe és utána megint a kettőt összegyűjti egy és utána az összekötő cső az összesen 8 darab (nem számolom azokat a csonkokat amit a henger fejhez fogatok)
lehet,hogy a tied is az nem tom csak a kipufogó előtti darab más A dobról le van furva a szegecs a barom gazdája leszedte és mint 1 relikviát elrakta(a volt gazdája digó volt)mert aki eladta annak mondta az eladó tán azért mert annó sok kupát nyert a 900rr-jével
Már elküldte neked?Mert nekem azt mondta multhéten, hogy postázza aznap én nem értek huzzá de kétségbe vonom hogy mi technikával nem rendelkezők ki tudnánk cserélni mert én is akartam azt de soknak tartottam mert már 10eft-al drágább at veszel ami full jó állapotú én ha megvettem volna akkor Ausztriába Ohnlis-nek kiküldtem volna és ők meg csinélták volna
Azt én is mondtam itt a fórumon,de az régebbi 900-ra való nem?MEg pont beszéltük itt fent,hogy a hyperpro nem ad már ki rá javító kittet és egy picit necces a szervízelés.Vagy nincs olyan komoly baja?
mr rf
néztem a vidit amit feltettél és látam,h irtad h full akra rendszer,az én rendszerem is full ugyanigy nézki,akkor az is akra rendszer?:D me én nem láttam ráirva sehol,de full ugyanez a rugók is meg minden ugyanott van
hát nemtudom mit csináljak... nem vet fel a pénz és most nem igazán van rá keret hogy egy komplett első futóművet vegyek...
Ma találtam yzf750-es szárakat, olyat ami már most is van benne, csak újabbak, teljesen állíthatóak, lehet emelett döntök,mert így csak a szárakat kellene cserélnem..
néztem a vidit amit feltettél és látam,h irtad h full akra rendszer,az én rendszerem is full ugyanigy nézki,akkor az is akra rendszer?:D me én nem láttam ráirva sehol,de full ugyanez a rugók is meg minden ugyanott van
Ma találtam yzf750-es szárakat, olyat ami már most is van benne, csak újabbak, teljesen állíthatóak, lehet emelett döntök,mert így csak a szárakat kellene cserélnem..