Emlékszem , bármelyik mocimat is adtam el, mielőtt elvitték , mégegyszer átnéztem, hogy oda adtam-e mindent ami vele járt. ...ez nem mindenkinek alapvető!
Nem vettem még , mert nem is jártam arra, de mire az első valamit is érő napsugár a földet éri, biztos ki lesz cserélve az olaj. Teló könnyen szétjött? ....erős rángatás, netán egy kis melegítés?
Bakker igen valami rémlik, hogy vissza olvastam és pont haverokkal beszéltük is, hogy micsoda görény az ilyen van aki tudná mire rakni a csírák meg csak hobbi ból meg veszik és nyerni akarnak rajta az ilyen ........ Látod én +amit leírtam az igaz sztori bárki felhívhatja a Krisztiánt és +kérdezheti tőle hogy mit adtam az RF-hez pedig azóta már el tudtam volna adni a hasidomot az RF-topicban ennyi nincs koment....
Megmondom neked.EZ MAGYARORSZÁG!Sok f.sz van itt .(SAJNOS).Én azon voltam kiakadva,hogy a shoxban amikor volt cbr 929 martin dob meg akartam venni,de sajna lekéstem róla.1 nap után meg feltették ide a sportmotorra,hogy eladó kb 12-vel többért .Ez se fer Sajnos ilyen világot élünk....
Figyelj én amikor adtam neki az RF-et(tudni kell ,hogy ell cseréltük a motort)adtam neki kormány stabit. akkor az alsó idomot na ezek nem voltak fel szerelve mert nekem nem kellet a stabi. -nak a konzola a helyén volt a villán de ennyi erővel mondhattam volna, hogy úgy vettem de nem tettem a hasidom se volt fenn mondhattam volna, hogy nincs meg de nem ezt tettem én nem értem miért ilyenek az emberek?Valaki mondja meg nekem
szerintetek mien lenne ha a műszakira felraknám haver sv 650 gyári dobját? szerintem jó lesz,ugyis csak aznap délutánig lesaz rajta még levizsgázik, aztán hazahozom kipuff kicserél,meg a rednszámot kicsit vioszaálitom,most a ivzsgára ugy van h teljesen merőlegesen áll nehogy beszóljanak h nem láccik
1volt Ahan.........hát nekem csak 2 helyre lehet telószár-váz/az a gyári helye/csak ott eltakarja a zidom és a villahíd- tank közé csak oda kell két konzol ez egyik már kész csak polírozni kell,a másik készül egy marósnál! Lett volna hyperpro, konzollal 60-ért .............................sokalltam
Ne is mond....... Én is gyári R1 telólt akartam /a sterbikés havertól/Csak attól a kiegyenlítő tartálytól nem fért el sehol De rábukkantam 1 Ducati telóra ami pirosra eloxált ,és fekete a csúszószára potom 10 rongyért............AKCIÓBAN!
Köszi.Szerintem az lesz belőle.Csak nem lehet rossz Sajna eléggé drágák a márkásabb cuccok.+nem is lehet kapni sehol se 929-hez....Az R1 szerintem megfelel nekem.
06706170942
csabamuvek@freemail.hu