Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Emlékszem , bármelyik mocimat is adtam el, mielőtt elvitték , mégegyszer átnéztem, hogy oda adtam-e mindent ami vele járt. ...ez nem mindenkinek alapvető!
Nem vettem még , mert nem is jártam arra, de mire az első valamit is érő napsugár a földet éri, biztos ki lesz cserélve az olaj. Teló könnyen szétjött? ....erős rángatás, netán egy kis melegítés?
Ne törődjünk bele lázadjunk forradalmat....ja forr a víz ok anya meek fürödni ez csak poén volt de inpotens legyen az ilyen
Megértelek , de ahogy SteveG írja: ez Magyarország! ...nincs mit tenni, ez van!
Bakker igen valami rémlik, hogy vissza olvastam és pont haverokkal beszéltük is, hogy micsoda görény az ilyen van aki tudná mire rakni a csírák meg csak hobbi ból meg veszik és nyerni akarnak rajta az ilyen ........ Látod én +amit leírtam az igaz sztori bárki felhívhatja a Krisztiánt és +kérdezheti tőle hogy mit adtam az RF-hez pedig azóta már el tudtam volna adni a hasidomot az RF-topicban ennyi nincs koment....
Megmondom neked.EZ MAGYARORSZÁG!Sok f.sz van itt .(SAJNOS).Én azon voltam kiakadva,hogy a shoxban amikor volt cbr 929 martin dob meg akartam venni,de sajna lekéstem róla.1 nap után meg feltették ide a sportmotorra,hogy eladó kb 12-vel többért .Ez se fer Sajnos ilyen világot élünk....
Figyelj én amikor adtam neki az RF-et(tudni kell ,hogy ell cseréltük a motort)adtam neki kormány stabit. akkor az alsó idomot na ezek nem voltak fel szerelve mert nekem nem kellet a stabi. -nak a konzola a helyén volt a villán de ennyi erővel mondhattam volna, hogy úgy vettem de nem tettem a hasidom se volt fenn mondhattam volna, hogy nincs meg de nem ezt tettem én nem értem miért ilyenek az emberek?Valaki mondja meg nekem
nah vettél olajat?
szerintetek mien lenne ha a műszakira felraknám haver sv 650 gyári dobját? szerintem jó lesz,ugyis csak aznap délutánig lesaz rajta még levizsgázik, aztán hazahozom kipuff kicserél,meg a rednszámot kicsit vioszaálitom,most a ivzsgára ugy van h teljesen merőlegesen áll nehogy beszóljanak h nem láccik
ahha! rafkós!
Gondolom amit meg vett gépet, azon volt a kormányteló és nem adta hozzá.De ez az én szerény véleményem.
Mesélj , had tanuljon a buta fejem! ...vigyázni kell vele!
Ez az a gyerek akitől vettem a motort holnap lessz hozzá 1-2 keresetlen szavam
Leveri a műszerfalat...................ha elfordítom a kormányt!
telószár+fejidom tartó
Aham.Ahogy én gondolom nekem elfér,ha minden igaz a fejidomtartó konzol+villa lesz a nyerő nekem.Úgyis megoldom,ha törik,ha szakad.
1volt Ahan.........hát nekem csak 2 helyre lehet telószár-váz/az a gyári helye/csak ott eltakarja a zidom és a villahíd- tank közé csak oda kell két konzol ez egyik már kész csak polírozni kell,a másik készül egy marósnál! Lett volna hyperpro, konzollal 60-ért .............................sokalltam
Nincs még olyan akcióban Jó lenne nekem is.De mondjuk én felrakom mint a suzukikon van.ott nincs semmi se útban
Ja!
Ne is mond....... Én is gyári R1 telólt akartam /a sterbikés havertól/Csak attól a kiegyenlítő tartálytól nem fért el sehol De rábukkantam 1 Ducati telóra ami pirosra eloxált ,és fekete a csúszószára potom 10 rongyért............AKCIÓBAN!
Hisz tudod: szétszedni , piros zsírral jól bekkenni , utánna meg a fekete tücskök összerakják!
üdv ! akit érdekel minta után motorülés kárpitozás.
06706170942
csabamuvek@freemail.hu
Köszi.Szerintem az lesz belőle.Csak nem lehet rossz Sajna eléggé drágák a márkásabb cuccok.+nem is lehet kapni sehol se 929-hez....Az R1 szerintem megfelel nekem.
Itt van gyári R1 ill gixer kormányteló pici pénzért!..................ha esetleg.. www.starbike.eoldal.hu
Mér" Szerelgetni akarod? .........................................