Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Srácok!
Ha valaki véletlenül 954-et akarna venni akkor haverom most adja el az övét.Honda CBR 954
Na az tényleg patika állapotban van.Teljesen le van fóliázva.Gyönyörű.Csak mondom szólok,hátha valakit érdekel
Szerintem igen. Tudsz te, ha megerőlteted magad. Persze, most csak vicceltem.
meg még annyi , hogy ezek mennyire lehetnek hagosak ,mer ami nekem fenn volt akra dob annak nem volt valami nagy hangja, lehet azért mer tul hosszó vult
ok , esetleg ha megtalálod a képeket felrakhatnád
Ezt most nem értem!
Ők nem Mo.-on javítanak?
Azért mert kinn van a service
Ja és lehet alkudozni az öreggel
Jó majd akkor dumálunk jól tippeltem hogy a projectoros a távolsági
Ez a telefon száma06705919942 bátran ajánlom mert már vásároltam tőle.Nekem annó 35-öt mondott de ez már van pár hónapja csak most a kipuff beszélgetése alatt jutott eszembe küldött róla akkor még képeket is ha gondolod fel rakom őket
Simán cserélhet mindkettőben az izzó. Majd megmutatom, ha visszakerül hozzád.
esetleg egy áerat tudnál mondani vagy egy elérhetőséget ahol tudnék infokat kapni róla?
Képet később tudok felrakni
Bíztam benned
Na és mire jutottál
Ja, össze is lehet rakni!
Szétszedtem a lámpádat, he!
Itthon is van Öhlins kereskedés és márkaszervíz! Minek kellene Ausztriát 'éltetni'?
mennyit kérnek az akra rednszerért?
esetleg pár kép nincs róla?
meg pár adat összekötőcső átmérője, dob végének az átmérője, meg mennyire hangos?
hát lehet:D
de anyira nem fontos h micsoda, a lényeg h szépen szól
919-re való98-99-es re
Az jó vétel volt oda adnám érte az enyém
Milyen cbr-re való az akra?
de, akkor azaz, csak egy tartót kell hozzá vasbol csinálni és jó lesz az enyémre is, iagzából szimeringet kell csak benne cserélni , azt meg csináltatni is lehet ha nem lesz olyan mérte, 20 ezret megért nekem, amúgy a 954-et 350-be vettem úgy ahogy a képen van
Lehet a tied is Arrow
:D:D nemtudom mien dombor jel vagy ilyesmi van az enyémen,anyira nem figyeltem de ugy első ránézésre semmi nincs rajta:D