Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen,ezt nem átgondolni,hanem meg kell nézni....Én is megvenném,csak nincs időm elmenni hozzá.Sajna melózok+vizsgaidőszakom is van.Szóval fullon vagyok.Amúgy tényleg jól néz ki.Meg nem is kellene neked átalakítani,hanem csak rá kellene pattintani.
Köszi! Majd átgondolom és felhívom a tagot. ...az a "nemvészes", okozott már nekem problémát! - amúgy tecccccik!
nah megvolt mára is a szerelgetés alakul a gép
Azon is,de lehet inkább hajlok a gyári gsx-r vagy R1 kormánytelójára.azt könnyedén feltudnám helyezni és még furkálnom se kellene.De tudod mit jössz egy sörrel ha adok neked egy címet ahol régebbi cbr 900-asra van hyperpro kormánylengéscsillapító.Azzal csak 1 baj van,hogy az is régebbi fajta mint a haverom és és annak is egy picit szivárog az olaj,de mondjuk azt mondta a srác,hogy nemvészes.Mondjuk én nem merem megvenni,meg időm sincs elugrani arrafele.Amúgy Gyöngyös melletti a srác.Na adom a címethyperpro
Helló! Te is a 16000-es kormánytelón gondolkodol? Nekem szimpatikus, hogy szerelhető.
hm...Köszi a válaszokat.Elgondolkodtató,hogy akkor most mi legyen Majd alszok rá egyet, és eldöntöm,hogy oda rakom-e.Mert nagyon kellene egy nekem is
Nekem is így van felrakva a gixxerre , és szerintem így sokkal direktebb a csillapítás. Az adatlapomon az első videón látszik is ha meg szeretnéd nézni. Úgy emlékszem a TALMA 125-ös gépén is ilyen felfogatású kormánystabil van.
Szerintem nem szúrja át a lábod, de ha már alá kerülsz a motornak(mint én)akkor se az tesz benned kárt ezt hidd el hanem azért kockázatos oda felrakni mert ha csak álló helyzetben is felborítja valaki pont arra az oldalára akkor agyő kormány stabi.
Rossz a linkem:D
Ez a helyes
Lenne egy kérdésem megint kormánygátló iránt.
Szerintetek tényleg veszélyesebb,ha a kormánygátló egyik felét a telószárra a másikat meg a motor vázához fogatják?Nekem azt mondták,ha bukok akkor simán átszúrhatja az ember lábát.Nézzetek már fel a
www.kormanylengescsillapito.co.... Ott van egy régi gixerre feltéve.Kíváncsi vok a véleményetekre.
Nekem nem volt vele bajom tette a dolgát én is gondolkozom, hogy a tavaszi olaj cserekor veszek szép krómozottat a K&N-től
Én is K&N olajszűrőt vettem a 929-be.Csak nem lehet rossz
Szerintem a gyári és az után gyártott közt nem sok külömbség van a feliraton kívül én az RF-hez vettem K&N olaj szűrőt és annak 2300ft-os arát +is tudtam érteni mert a szűrőt villáskulccsal is le lehetett venni
én se a hondába vettem
hááááááh nehogy aszidd h megvettem 3100ért az olajszűrőt nálluk hiába akarta rám tukmálni a csávó monta h az van és azt vetem máshonnan, 200alatt én is vhogy..
De valószínűleg nem gyári Hondát, mint ahogy fireball!
Láttam az üzenőfalon már érdeklődtél!
Én nem igényelem.
Hi
Jó drága az olaj szűrő felétek én a Yamaha Máthénál vettem Novemberbe 1570ft-ért
beruházol te is 1 re? olajszűrő 3100 , szval 10esből emgvan és még a tescoba is bemehecc a maradék 400ft ból tudsz venni 1 pizzát a don pepe pizzériába és éhes se maradsz
Köszi!
10w 40 ami gyárilag elő van irva,és jah bcsabán a honda sziget be vettem
1 gallont,ami 3.785 liter szintetikus, pont elég a 900rr be ,és aszonták h jófajta
okés én nem tuttam fénykéezni mert nincs elem a fénykéezőbe,de én is haladtam ma kicseréltem a szimeringeket,öszeraktam a telokat,be a motorba a telok, gumikat kicseréltettem,és beraktam őket, meg pár apróságot szarakottam még.. most épp ott vok hogy a sárvédőt rakom fel csak nem emléxem már meik csavarok fogják meg azok a bilincsek hogy hogy állnak ott a telon,szval ugy döntöttem mára elég,maj hnap vagy amikor lesz időm,fojtatom
Hány litert oil-t adtak 6500ft-ért? Bcsabán vetted a Honda-nál? Milyen a vizkozitása? Ásványi vagy szintetikus?
Majors!
Mi a véleményed, kérvényezzünk egy Gyöngyös és környéke topicot..?