Helló mindenki olvass visza a topicban ott már 1szer raktam fel képeket:[1391]-ebbe a hozzá szólásba vagy job szeretnéd mail-on keresztül Mert a kormány csutka mást is érdekelne de párban szeretném eladni.
Helló!
A mocidnak nincs emelő szeme , tudom mert az enyém is ilyen. A megoldás, hogy csináltatsz rá , de szerintem felesleges, mivel léteznek olyan, ugynevezett univerzális emelők, amik 2 'tappanccsal' vannak ellátva és ezek gumírozottak. Ezeket alá kell helyezni a villáknak és onnantól ugyan úgy emel, mint az emelőszemes. Most sietek, de ha időben hazaérek lefotózom és felrakom ide.
Hogy működik a motortartó állvány? Hol van a támasztási lehetőség a hátsó keréknél?
Nem találtam furatot sehol, ahová be lehetne tekerni a tüskét.
Van valakinek megoldása?
Helló!
AERO YTX9-BS 12V 8AH. ..gondozásmentes. Az ára 8690huf. Az eladó azt mondta, hogy felöntés után 20 perccel az aksi kész van. - kipezsgi magát. Nem tettem bele a vasba, egyéb elfoglaltságok végett! ...majd hóóóónap!
Várom a képet.
Üdv. kelemen73
A mocidnak nincs emelő szeme , tudom mert az enyém is ilyen. A megoldás, hogy csináltatsz rá , de szerintem felesleges, mivel léteznek olyan, ugynevezett univerzális emelők, amik 2 'tappanccsal' vannak ellátva és ezek gumírozottak. Ezeket alá kell helyezni a villáknak és onnantól ugyan úgy emel, mint az emelőszemes. Most sietek, de ha időben hazaérek lefotózom és felrakom ide.
Hogy működik a motortartó állvány? Hol van a támasztási lehetőség a hátsó keréknél?
Nem találtam furatot sehol, ahová be lehetne tekerni a tüskét.
Van valakinek megoldása?
Üdv.
nekem meg haver elhozta délután az sv 650 gyári dobját nem a legszeb vele a moci,de halknak halk lesz és az a lényeg a müszakin
CBR 919RR '99-es jobb oldali kormánycsutka. Idáig sem volt sürgős, de ha lenne az sem lenne baj!
cs.dzsordzso@citromail.hu
AERO YTX9-BS 12V 8AH. ..gondozásmentes. Az ára 8690huf. Az eladó azt mondta, hogy felöntés után 20 perccel az aksi kész van. - kipezsgi magát. Nem tettem bele a vasba, egyéb elfoglaltságok végett! ...majd hóóóónap!
A savas akksiknál nem teljes a töltöttség, a 'felöntés' után pár percel?
Mr Rf, egy jobbos kormánycsutkára mondhatnál vmit!
Vettem egy aksit, most öntöttem bele az anyagot. Várom, hogy pezsegjen és utánna gyí!