Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a legjobb képek, de a lényeg hátha látszik!
Helló mindenki olvass visza a topicban ott már 1szer raktam fel képeket:[1391]-ebbe a hozzá szólásba vagy job szeretnéd mail-on keresztül Mert a kormány csutka mást is érdekelne de párban szeretném eladni.
Köszi!

Várom a képet.

Üdv. kelemen73
Helló!
A mocidnak nincs emelő szeme , tudom mert az enyém is ilyen. A megoldás, hogy csináltatsz rá , de szerintem felesleges, mivel léteznek olyan, ugynevezett univerzális emelők, amik 2 'tappanccsal' vannak ellátva és ezek gumírozottak. Ezeket alá kell helyezni a villáknak és onnantól ugyan úgy emel, mint az emelőszemes. Most sietek, de ha időben hazaérek lefotózom és felrakom ide.
Sziasztok!

Hogy működik a motortartó állvány? Hol van a támasztási lehetőség a hátsó keréknél?
Nem találtam furatot sehol, ahová be lehetne tekerni a tüskét.
Van valakinek megoldása?

Üdv.
punnyadunk
Na mi ez a punny?
Teneked most Z1000-ed van voltál kin Sámsonba a motoros találkozón
Igen tudom mert az én rendszerem pont az átmeneti ,Skorpion leömlők és Akra dob És teljesen más már a mostani Skorpion
Az Akra szerint (volt Scorpion) nem függ a palást anyagától a hang. Viszont a tömés keménységétől annál inkább!
hm...Nem valami jó az üzletpolitikád De Te tudod....
Érdeklődőknek képek mail-ben.
Csatolt képekkel lehet könnyebben el tudnád adni...
Olcsón eladó egy szép rövid alu Remus 27e, és egy sérült hosszú karbon Remus 17e pénzért. Mindkettő 3 csavaros, CBR-re való.
hali
nekem meg haver elhozta délután az sv 650 gyári dobját nem a legszeb vele a moci,de halknak halk lesz és az a lényeg a müszakin
képek?

CBR 919RR '99-es jobb oldali kormánycsutka. Idáig sem volt sürgős, de ha lenne az sem lenne baj!

cs.dzsordzso@citromail.hu
Éretelek! ...de ez egy elég egyszerű művelet és van rá 6 hónap gari. ...gondolom nem akart savszagban dolgozni a továbbiakban!
Helló!
AERO YTX9-BS 12V 8AH. ..gondozásmentes. Az ára 8690huf. Az eladó azt mondta, hogy felöntés után 20 perccel az aksi kész van. - kipezsgi magát. Nem tettem bele a vasba, egyéb elfoglaltságok végett! ...majd hóóóónap!
Igen beleöntöd a savat pár perc és kész De nálunk ezt a boltba csinálják mert csak így van rá gari,meg ha gyári hibás ott derüljön ki.
Milyen akksit vettél és mennyiért?
A savas akksiknál nem teljes a töltöttség, a 'felöntés' után pár percel?
Hali egy mail címet adjál már légyszi képekkel kapcs és akkor meg dumálunk mindent
helló mindenki!
Mr Rf, egy jobbos kormánycsutkára mondhatnál vmit!

Vettem egy aksit, most öntöttem bele az anyagot. Várom, hogy pezsegjen és utánna gyí!
Nincs mit , gondolod meg az új ára 100ezer felett van sajna
Kösz, még megfontolom (világválságra való tekintettel). Ha kell írok.
40-ér , karcmentes állapotban van