Ok, de mégis mit kérsz a blokkért? Nekem olyan megoldás kell amivel még évekig el tudok motorozni. Ha már megcsináltatom akkor új fogaskerekeket kap.....Vagy vmi kevés kilóméteres komplett váltót.
Hali ja igen neked rossz a váltód figyu ha érdekel a napokban beszéltem 1 szerelővel (elég komoly szaki)azt mondta hogy ő meg tudja csinálni a fogas kereket 100%-ban ha gondolod oda adom a telefon számát a blokk Angliából lett behozva ennyit tudok róla a gazdája szerette volna megcsinálni magának de mint írtam eddig jutott vele..
Na meg lenne itt 1 929-es blokk lengő villával és rugóstagal elkezték már szépítgetni de elfogytak és van még 1 900rr blokk gyári bontatlan csapágyakkal ,hibátlan lekönyített és centírozott főtengelyel tökéletes belsővel váltóval emel ccm-el stb 100eft-ért eladó
okés maj lefényképezem,csak még nincs teljesen kész,még az idomok nincsennek fenn,meg aztán átakarom nézni h mionden ójl lett öszerakva nem folyik az olaj sehol,minden csavar a helyén,meghuzva iesmi,atán ha mindne okés,lemosom és ak le is fényképezem
Na hali ma én is mentem 1kör az enyémmel csak az utcába de érezhetőbben erősebb lett ezzel a tengelyel úgy eltekerte a hátsóját hogy hagyuk na de gondoltam mert hideg a gumi és jól gondoltam utána már 1kerék lett belőle de nagy meglepetésemre 2ben is gázra jött fel el se hittem volna ha csak mondják hogy ennyit jelent, és most már úgy dúrog mint a gép puska
Ami itt van a kepesmotoron kék LSL.Nagyon rendes volt a srác.19-be kerül felfogatókkal együtt.9 v.10 fokozatban állítható.Neki R6-on volt.Azt mondta,hogy nem szivárog meg semmi.Ja és a lényeg.mondta,ha nem lenne jó visszavásárolja.Ez természetesen fel van véve a telómra .De mondjuk nem olyan embernek tűnik mint aki átbaszná az embert.
Egy képet a kormánytelóról csinálhatnál.Ja és én is ma vettem egy LSL kormánygátlót.Végülis nem gyári R1-et.Csak majd a felfogatásával lesznek bajok Jó kis szenvedés lesz.
nah lecseréltem az olajat a gépbe, meg felraktam a kormánytelot,meg a légszűrőt,tankot felraktam,és ha már igy adódott,főleg h tök jó meleg volt és sütött a nap mentem 1 kört a géppel huh de jó volt má 1000év nem mentem vele
Mondtam a srácnak, hogy vagy nyitásra próbáljon meg időzíteni, vagy hagyja is a fenébe, mert tuti elviszi valaki hogy holnap feltegye az apróba 18-20K-ért.
Ha érdekel, 929-es váltónk van egy 2001-es komplett.
Üdv: Andi