Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Full sintetikus olyan mint a teleszkópokba olyan finomságu hanem finomabb Meg veted a Rózsaszentmártoni sráctóL
Valaki esteleg nem tudja, hogy milyen olaj kell a kormyánytelóba?
Az is bittos jó bele csak a tengelyt kell át préselni
Figyelj szerintem a Hondá-é az jobb próbáltam sztem facsa, mert a Suzukiét leköpködték főleg a 6-dugósat ami a 750-esen volt annó ,lehet hogy az 1000-é az már jó a K1-K2-esé nem tom a Yamaháról fingom sincs
929-é jó bele?nem radiálisok közül te mit ajánlanál?
A GSXR-ével az a baj hogy az ütköző nem ott van Átt kell hegeszteni ja és a kormány tengelyt kell át préselni
átalakítás nélkül belement?nemtudom én milyen után nézzek
929-én vagy R1-én , GSXR 1000-én gondolkodtam, még sima fékesen, nem radiálon!
Na így néz ki
Jó facsa 3-4cm le van engedve kakas fékek brutálok Könyű is könyebb mint a gyári
és müködik rendesen,jól viselkedik vele a gép?én is akarok vmi-t tenni bele, mert most egy yzf750-R fordított villa van nekem,de vmi korszerűbb villát akarok tenni bele, csak nem tudom mi lenne jó...
Helló az 1000rr-é van benne cakk-pakk
Csá Akra rendszer, Dyno jet kitt rugókkal és sportlégszűrő vágott házzal
MR.RF!

az elsőtelók nem gyáriak ha jól láttam vmelyik videón?milyen telószárak vannak a motorodban?
Mik a finomságok a moccon? Első villa, 17-es kerék, vez. tengely és ...? Jól szól, kár hogy a mikrofon nem adja vissza rendesen a hangot.
Na milyen a vidi jövőhéten lesz jobb is
Hello! B.-A.-Z. megyében keresnék olyan motorszerelőt aki ért a futóműjavításhoz, beállításhoz!Ha van vkinek vmi ismerőse, jelezze!
Köszi!
Gyertek!
szasz mindenkinek! dzsordzso ha otthon vagy megyek lemérni az álványt!
jöhet!
Ma este lessz videjó olyan hogy még az én hajam is ketté állt csak még nem hallotam
na beindult a mercedes biznisz
Mercedes motor szlogen: Motort minden színesfém kereskedőnek!
Van az a PÉNZ!
Oks,de bírod az ütközést?Mert akkor a próbababákat fel lehet váltani
Úgy legyen! ...minket meg beviszel tesztpilótáknak!