Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ŐŐ Bálint, megtaláltam!

A motorról: ez a moci Bodajkon volt 3 éve, egy barátom gépe volt, sport gyújtás van rajta, új vezérműlánccal adta el, azóta ha jól tudom, nem sok km ment bele. nagyon megy. ahol az én 900 RR-em 240 et ért el, ez azon a távon 260-at, Velem!( 110kg , nagyon erős. Az ár relatív! én inkább vennék egy ilyen RR-t,( 919) mint 929-et, pedig Honda HŰ vagyok, de ez az ÉN véleményem!)
Arra kíváncsi lennék hogy a 6-7°C-nál mekkorát lehet motorozni egy 929-el?
Nálunk tiszta víz minden út és a hőmérséklet sem az igazi (még ).
Helló
Szerintem drága, ennyiért már 98-99 est veszel de ritkán még 929-est is lácc ilyen árakon
http://www.hasznaltauto.hu/2283898_honda_cbr_1997
linkeld be hadd nézzük meg
nállunk ma du 12fok volt és napsütés
bár nem motoroztam,most értem haza a sulibol:P de miny mek a szimoval kicsit
Sziasztok!Segítséget kérnék cbr-esektől!Lehet vennék egy cbr900rr-t,97-est.Mire figyeljek,mit nézzek rajta?Köszi
Majors, nem nyert a CBR-rel gurultam...
Cső igen,árultam is.A varaderoba is ilyen van úgyhogy amig meglessz megtartom hátha
Helló
Mizu?Most ahogy nézegettem a képeidet mi történt veled hogy járó keret mankó amúgy annó nem te kérdezted a kormány csutkát...
szevasztok.Hogy telik a teletek?
Helló kolega neked van ilyen feszszab. nem
Szia nekem is volt feszabályzó problémám,szét is nyomta az aksimat de szerencsére garanciális volt és cserélték Elég sok hondát szereltek ilyen tipusú feszabályzóval és mindnél ez a gond.Sajnos sok esetben az aksi is megpusztul.
"Nem viszek be semmilyen influenzát, és nem lopom el az első kereket sem... "
Nyugtával dicsérd a napot!
Mivel Rózsai vagyok, az nem távolság, inkább megnézném, ha nem gond.!? Nem viszek be semmilyen influenzát, és nem lopom el az első kereket sem...
Állandó délelőttös vagyok, de most épp modellváltás van a cégünknél
(vegyetek sok-sok Sony cuccot, hogy megmaradjon a
munkahelyem Ez egy nem fizetett hírdetés volt... ),
így néha tovább kell bent maradnom , de biztos
találunk egy időpontot. Vagy ha jó idő lesz akkor kitolom a garázsból
és készíthetek fényképeket (nooormálist nem telefonos) is róla...
Nem nagy szám, lemegy a villa mellett oszt kész!
Majors!
Kérhetnék tőled egy szívességet?
Megnézhetném a fékcsöveket hogy van nálad a motoron megoldva, hol vezették el, stb..? Egyik délután átszaladnék hozzád, ha nem jelent problémát.
Van egy olyan érzésem, hogy a zöldikét vetted elő...
na,mekkorát?
Mekkorát motoroztunk ma a haverokkal.....végre volt egy kis jó idő (6-7fok :-D )
Az is sok! Ha csak 1 tizeddel több mint a megengedett szulfásodási határ, az új akksit is gatyára vágod 1 hónap alatt! Mindenképpen nézeds meg villamoságissal! 14,4V nál nem lehet több!
nekem a simson olyan,hogy babetta gyujtás van rajta ami elvileg 6 voltos, de mivel fesz szabájzó nincs rajta ,ezért alapjáraon kb 9 volt nyélen 18 voltot termel lemértem multiméterrel és a feszültséghez mérten tettem be ellenállást és igy mindne oké
Ahha akkor most pattanj át a másik topikodba! Oda is írtam neked!