Nagymultis tapasztalat(Sony;Bosch), hogy igen is keresik a kezdőket,
mert őket lehet még a gyár ieológiájához 'faragni', és az első munkahely
miatt foglalkoztatási kedvezményt is kapnak! Tehát bújd azokat a jegyzeteket
és húzd ki Mo.-ot a slamaszikából a sok-sok legyártott Mercivel!
Persze,hogy ismerem őket!Nyíri Laci bá az nekem gépészmérnöki alapismeret 1-et tanított.Nagyon korrekt ember.Vértesi engem nem tanított,de látásból ismerem.Ő inkább az informatikusokat tanítja
Érdekel és szeretem is,csak elegem volt már a szívatásokból.Ja meg arról nem is beszélve,hogy semmit se fogok érni a diplomámmal, mivel nincs 100 év tapasztalatom és nem tudok 2 idegen nyelvet anyanyelvi szinten
Szia!
Én a Kecskeméti Gépipari Automatizálási Műszaki Főiskolai Karára járok mint Műszaki menedzser.Én már 3 éve megbántam,hogy egyáltalán jelentkeztem.Nem nekem való ez.Szívatnak nagyon.És nekem már nincs türelmem hozzá
Jó nektek.Nekem meg elúszott az államvizsgám 1 tárgyam miatt.Így tanulok a pótvizsgára,hogy legalább ne kelljen fizetnem a kibaszott sulimnak.itt görcsölök a jegyzeteim felett és nem bírom már Ja és a legszebb a tantárgy neve.Mechanikai technológiák
Marad a kevésbé drasztikus megoldás, vagyis nem fúrom szét a vázat.
Köszönöm a segítséget.
Nehéz az RR-en kuplung csapágyat cserélni?
Úgy hallom egy kicsit zörög az enyémen :(.
Köszi a képet! Én is valahogy így gondoltam a felfogatást. ..de, hogy látom a képet , már biztos is, hogy hasonlóan teszem fel! Kaptam az egyik barátomtól egy R1-es felső villahídjának a felét , abból kifaragom a villaszárra a bilincset a másik végét, meg a fejidomtartó konzolhoz.
Biztos jó , de én nem szeretem, hogy ha a villa csak úgy furkálva van , mivel nem úgy lett kitalálva . Most akarok felszerkeszteni egy kormánylengéscsillapítót, de annak sincs gyári furat. ....sokan tanácsolják, hogy tegyek bele szegecsanyát , de akkor is fúrni kell. Minden esetre megoldom.
mert őket lehet még a gyár ieológiájához 'faragni', és az első munkahely
miatt foglalkoztatási kedvezményt is kapnak! Tehát bújd azokat a jegyzeteket
és húzd ki Mo.-ot a slamaszikából a sok-sok legyártott Mercivel!
Engem mindakettő tanított,a Nyíri nálunk is nagyon normális volt. Vértesi meg egy f.sz
A Nyiri Laci bácsit,meg a Vértesit ismered a Gamfról?
Én a Kecskeméti Gépipari Automatizálási Műszaki Főiskolai Karára járok mint Műszaki menedzser.Én már 3 éve megbántam,hogy egyáltalán jelentkeztem.Nem nekem való ez.Szívatnak nagyon.És nekem már nincs türelmem hozzá
Marad a kevésbé drasztikus megoldás, vagyis nem fúrom szét a vázat.
Köszönöm a segítséget.
Nehéz az RR-en kuplung csapágyat cserélni?
Úgy hallom egy kicsit zörög az enyémen :(.
üdv.
Mostmár fejben meg van, csak a neheze van hátra!
A tüskés módszer miért nem jó, és hogyan lehet kifúrni a helyét?