Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor meg bekerülök a mercihez, akkor meg ráveszem őket,hogy fejlesszenek ki motorokat is
Nagymultis tapasztalat(Sony;Bosch), hogy igen is keresik a kezdőket,
mert őket lehet még a gyár ieológiájához 'faragni', és az első munkahely
miatt foglalkoztatási kedvezményt is kapnak! Tehát bújd azokat a jegyzeteket
és húzd ki Mo.-ot a slamaszikából a sok-sok legyártott Mercivel!
hát , az lehet... de azé próbálkozz, aztán a végén merxedeseket fogsz gyártani
Kicsi a világ
Engem mindakettő tanított,a Nyíri nálunk is nagyon normális volt. Vértesi meg egy f.sz
Persze,hogy ismerem őket!Nyíri Laci bá az nekem gépészmérnöki alapismeret 1-et tanított.Nagyon korrekt ember.Vértesi engem nem tanított,de látásból ismerem.Ő inkább az informatikusokat tanítja
Fel a fejjel Papa,majd csak sikerül valahogy
A Nyiri Laci bácsit,meg a Vértesit ismered a Gamfról?
Jaja.Csak oda is valószínű,hogy nem friss diplomásokat fognak keresni
mész a mercedes gyárba melozni,ami most épül....
Érdekel és szeretem is,csak elegem volt már a szívatásokból.Ja meg arról nem is beszélve,hogy semmit se fogok érni a diplomámmal, mivel nincs 100 év tapasztalatom és nem tudok 2 idegen nyelvet anyanyelvi szinten
mer mégse érdekel az,amit tanulsz?
Szia!
Én a Kecskeméti Gépipari Automatizálási Műszaki Főiskolai Karára járok mint Műszaki menedzser.Én már 3 éve megbántam,hogy egyáltalán jelentkeztem.Nem nekem való ez.Szívatnak nagyon.És nekem már nincs türelmem hozzá
mien egyetemre jársz? én gépészmérnökire akarok menni pestre ,most fogok érettségizni
szép neve van
Jó nektek.Nekem meg elúszott az államvizsgám 1 tárgyam miatt.Így tanulok a pótvizsgára,hogy legalább ne kelljen fizetnem a kibaszott sulimnak.itt görcsölök a jegyzeteim felett és nem bírom már Ja és a legszebb a tantárgy neve.Mechanikai technológiák
énis,szimóval
Ma megintmentem egy 30-ast......
okés akkor sok sikert a megvalósitáshoz
Szia!

Marad a kevésbé drasztikus megoldás, vagyis nem fúrom szét a vázat.
Köszönöm a segítséget.
Nehéz az RR-en kuplung csapágyat cserélni?
Úgy hallom egy kicsit zörög az enyémen :(.

üdv.
Köszi, de nyáron úgy is látom majd biztos.
Mostmár fejben meg van, csak a neheze van hátra!
ha átjösz szavrasra megnézheted élőbe,h hogy van felszerelve nekem
ez a kormánytelo már az én cbr emen figyel...
Köszi a képet! Én is valahogy így gondoltam a felfogatást. ..de, hogy látom a képet , már biztos is, hogy hasonlóan teszem fel! Kaptam az egyik barátomtól egy R1-es felső villahídjának a felét , abból kifaragom a villaszárra a bilincset a másik végét, meg a fejidomtartó konzolhoz.
Nekem így volt felrakva a 97-es rr-en a teló és akkor nem kell kifurni a vázat
Biztos jó , de én nem szeretem, hogy ha a villa csak úgy furkálva van , mivel nem úgy lett kitalálva . Most akarok felszerkeszteni egy kormánylengéscsillapítót, de annak sincs gyári furat. ....sokan tanácsolják, hogy tegyek bele szegecsanyát , de akkor is fúrni kell. Minden esetre megoldom.
Köszönöm a képeket.

A tüskés módszer miért nem jó, és hogyan lehet kifúrni a helyét?