Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyiért adnád csak a dob-ot? Csak érdeklődöm.
48-cm hosszu a dob , nem azért nem fér el mert hosszu a dob ,hanem azért mert emelt, de csináltatok hozzá 2 db távtartót és fellehet rakni utánna a lábtartót is.
Milyen hosszú a dob
jó nagy dob el se fér tőle a hátsó lábtartó?
Ha valakit érdekel van egy eladó emelt félrendszerem , akra karbon dobbal 954-re vagy 929-re, esetleg külön külön is eladnám
Raktam fel pár vidit van közte 900-is ha van kedvetek nézzétek
Helló
Hallottam már ilyen kipuffal 929-est elég repedt fazék hangja volt vele szerintem nem az szép mély hang karbondob volt
Nah ezt megint elk..tam,szóval a grandemotoéknál van egy EU-s,Scorpion dob 20e ft-ért 929 és 954-re
http://www.grandemoto.com/ ilyenem volt csak karbonból,és nem EU-s
Srácok!Köszi a segítséget!Ma elmegyek és megnézem,akkor többet todok én is és talán én is rr-es leszek..
Na bakker akkor keményen megjártad én pedig elfelejthettem mert nem emlékszem rá holnap pótolom
Hali.Balesetem volt 2 éve .leszakadtt a bal lábszáram a jobb meg szilánkosra tört.De velem beszéltél csaknem küldtél képeket.azt mondtad hogy mindenről küldesz.
szerintem annyira nem drága, ennél jóbal drágábban is vannak ilyenek,ha télnyleg jó ahoghy irják meg minden, akkor alkudd le 750re és vedd meg
supermotozni lehet
A képek,meg a leírtak alapján nagyon jó választásnak tünik
Haver 400-ért vett ilyet,de nemondjam,hogy milyen.
Ha ilyen álapotúra akarná megcsinálni,szerintem ugyanott lenne,mint a szóbanforgó motor ára
Azért köszi.Majd feldobom valahogyan
Már nincs meg neki a motor. Sajnos nincs képem róla.
KertAce!
Amikor beszélgettünk a kormánygátlókról,mondtad,hogy haverodnak is a fejidomtartó konzolhoz van feltéve.Ha nem lenne nagy kérés tudnál róla egy képet küldeni?Mert most már van gátlóm csak kell egy kis illusztráció.Láttam már pár fajta felfogatást,de kíváncsi lennék még erre is.Előre is köszi
És nem volt hideg?
Nagyon jót motoroztunk, igaz kicsit csúszott az út de legalább GP pilótának érezhettem magam mert enyhe kanyarokban powerslide-oltam rendesen.....
Csáá!
Azt mondom, 3 éve nagyon jó gép volt...
Az árról meg ugye egy dolog, meg kell nézni, mi milyen rajta, gumik....mert ugye ezek sem olcsó dolgok. a lényeg, sokat mentünk együtt a 2 géppel, akkor makulátlan volt. bivaly erős!
UFF! ...egyetértek!
Nem túl kedvező ár/értékű motor megvétele
+motorbeszámítás(gondolom itt sem akarnak rosszul járni...).
Hááát? Végülis ~100eFt-on morgunk, de ha belegondolunk
ez egy jó gumiszett meg két tank benya ára. Viszont, ha 'bejön'
a gép akkor sokszorosan kárpótol! Nézesd meg egy szerelővel/
tapasztalt CBR tulajjal és ha jó és neked is bejön vedd meg.
Azért érdekelne engem ez,mert beszámítanák a motoromat.Szóval azt mondod jó a gép?(legalábbis akkor)Mondjuk megnézném azt a 929-et ,amit ennyiért árulnak milyen is lehet Köszi a válaszokat!
Ez a motor már nagyon régen megvan hirdetve.Mondjuk nemtom milyen.Ennyi pénzért lehet fiatalabbat is venni.De ez csak az én véleményem.