48-cm hosszu a dob , nem azért nem fér el mert hosszu a dob ,hanem azért mert emelt, de csináltatok hozzá 2 db távtartót és fellehet rakni utánna a lábtartót is.
Hali.Balesetem volt 2 éve .leszakadtt a bal lábszáram a jobb meg szilánkosra tört.De velem beszéltél csaknem küldtél képeket.azt mondtad hogy mindenről küldesz.
A képek,meg a leírtak alapján nagyon jó választásnak tünik
Haver 400-ért vett ilyet,de nemondjam,hogy milyen.
Ha ilyen álapotúra akarná megcsinálni,szerintem ugyanott lenne,mint a szóbanforgó motor ára
KertAce!
Amikor beszélgettünk a kormánygátlókról,mondtad,hogy haverodnak is a fejidomtartó konzolhoz van feltéve.Ha nem lenne nagy kérés tudnál róla egy képet küldeni?Mert most már van gátlóm csak kell egy kis illusztráció.Láttam már pár fajta felfogatást,de kíváncsi lennék még erre is.Előre is köszi
Csáá!
Azt mondom, 3 éve nagyon jó gép volt...
Az árról meg ugye egy dolog, meg kell nézni, mi milyen rajta, gumik....mert ugye ezek sem olcsó dolgok. a lényeg, sokat mentünk együtt a 2 géppel, akkor makulátlan volt. bivaly erős!
Nem túl kedvező ár/értékű motor megvétele
+motorbeszámítás(gondolom itt sem akarnak rosszul járni...).
Hááát? Végülis ~100eFt-on morgunk, de ha belegondolunk
ez egy jó gumiszett meg két tank benya ára. Viszont, ha 'bejön'
a gép akkor sokszorosan kárpótol! Nézesd meg egy szerelővel/
tapasztalt CBR tulajjal és ha jó és neked is bejön vedd meg.
Azért érdekelne engem ez,mert beszámítanák a motoromat.Szóval azt mondod jó a gép?(legalábbis akkor)Mondjuk megnézném azt a 929-et ,amit ennyiért árulnak milyen is lehet Köszi a válaszokat!
Hallottam már ilyen kipuffal 929-est elég repedt fazék hangja volt vele szerintem nem az szép mély hang karbondob volt
Haver 400-ért vett ilyet,de nemondjam,hogy milyen.
Ha ilyen álapotúra akarná megcsinálni,szerintem ugyanott lenne,mint a szóbanforgó motor ára
Amikor beszélgettünk a kormánygátlókról,mondtad,hogy haverodnak is a fejidomtartó konzolhoz van feltéve.Ha nem lenne nagy kérés tudnál róla egy képet küldeni?Mert most már van gátlóm csak kell egy kis illusztráció.Láttam már pár fajta felfogatást,de kíváncsi lennék még erre is.Előre is köszi
Azt mondom, 3 éve nagyon jó gép volt...
Az árról meg ugye egy dolog, meg kell nézni, mi milyen rajta, gumik....mert ugye ezek sem olcsó dolgok. a lényeg, sokat mentünk együtt a 2 géppel, akkor makulátlan volt. bivaly erős!
+motorbeszámítás(gondolom itt sem akarnak rosszul járni...).
Hááát? Végülis ~100eFt-on morgunk, de ha belegondolunk
ez egy jó gumiszett meg két tank benya ára. Viszont, ha 'bejön'
a gép akkor sokszorosan kárpótol! Nézesd meg egy szerelővel/
tapasztalt CBR tulajjal és ha jó és neked is bejön vedd meg.