Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kecskeméten a Juhász utcán van a vasútiátjáró után.
Okés köszi,szerintem adhatod a címet elfogadom.
Bocsi KertAce elirtam a nevedet
Mivan átfestetted a motorodat KartAce félére Na jó csak vicc.A plexi az akkor legalább megvan.Azt azért annyira nem vásárolják fel,mint pl. a bukót és ruhát.
Nekem meg elvileg egy ilyenem... Nem rég beszéltem haverral, kiment érte a Shox-ba. Alig várom már a szezont...
Szivesen. Kecskeméten tudok ilyen boltot. Irtad,hogy te is itt tanulsz,szóval szerintem meglehetne oldani.
Én régebben csináltattam velük gumikarmantyút,meg gyűrűt,nekem beváltt. 20000 Ft-ba került volna gyárilag,igy 3000-ből kijött. Majd írsz a forumba ha kell a pontos cím.
Van eladó légszűrő betétem 900rr-be vagy legalább is 99-esig max4000 km futott elég újszerű Hiflo márkájú tölcséres ocsoért
Még nem újított semmit se.Köszi a segítséget,majd átadom neki és majd utánajár,hogy mik a lehetőségek.
SteveG
Most olvastam vissza a forumban,hogy haverod felakarja újítani a kormánystabilizátorát.
Nemtudom,hogy sikerült-e már megoldania,de esetleg meglehetne próbálni sima hidraulika boltban is.
Minta,és méret alapján bármit letudnak gyártani.
Akkor nem neki való volt a 900-as Csak tegnap amiatt háborodtam fel mert mostanába árul valami kormány gátlót és 900rr-re való 98-98 hez na ez baszott fel mert ha vissza olvasol pár hozzá szólással lejeebb +írtam hogy miért
Jaja mér mostanában viszem műszakira csak most raktam bele 1 tengelyt és azért húzódik 1picit
Persze, ismerem személyesen is, de nem tudom mi történt, pedig mintha mondta is volna, de nem ez volt az első...

Amúgy összeáll lassan..?
Helló
Te falubeli vagy annak a srácnak akivel elcseréltem a mocot te nem tudod véletlen, hogy hogyan törte össze a motort
Mondok neked jobbat. A Shoxban felvásárolt akciós bukók 30 K-ért voltak, én abból akartam venni, persze délben már nem volt belőle egy sem, most meg azok a bukók vannak fent 65 K ért. Akkora patkány emberek vannak hogy hihetetlen! Nem szoktam ilyet kivánni, mert tudom mi az igazi betegség, de remélem az egészet gyógyszerre költi az illető! Köcsögök!
Más azért túrja a netet hónapokon keresztül, nézi az akciókat, keresi hogy hol tudna spórolni egy kicsit, vagy a Karácsonyi pénzből venni egy közép kategóriás sisakot, erre a másik meg felvásárolja olcsón, és több mint 2x-es áron adja másnap. És akkor mi motorosok tartsunk össze, mert mi fasza gyerekek vagyunk. Aham...
Hát ja ő egy túra motorról hiszi azt hogy gyorsasági motor mert az enyém már inkább Sport motor na de ha mégis a maga idejében full gyorsasági lett volna akkor se lenne 10-120 csikónál több és még mindig ott lenne a súly probléma Na de mind 1 én tudom mi a hányás és kész és erre azt szoktam mondani hogy aki engem baszogat(át vitt értelembe)..opja le a f.....mat hajamat akartam írni csak görcsbe rándult a kezem
Ja,hogy öreg vifferről beszélünk.....Akkor kb. egy turbó kellene neki,hogy lebírjon gyorsulni.Ez legalább olyan mint amikor haverral gyorsultunk.Ő egy full akra rendszeres 2006-os R1-el, én meg a 929-el.Na mondanom se kell mérföldek voltak köztünk És nem az én javamra De én egy percig se gondoltam,hogy le tudnám gyorsulni.Na mindegy az a vfr-es srác nagyon el van tévedve.Alapból közelben sincs a 2 évjárat+nem is egy kategória és főleg nem is egy ccm.
Na erről beszélek de majd az arcára ráfagy a mosoly ha csak a hátamat fogja látni de ahhoz is távcső fog kelleni szerintem is már 1 fasza 600-as is befogja meg ne is mondjam hogy 91-es az övé az enyém 99-es azért 7év alatt változott a világ elég szépen de szerintem az első szériás 900-as is elpicsázná mint a szart
JA befogja. kb egy 98-99-es 900-ast egy új v-tech Nevetséges.Nekem volt 400-as Vfr-em fel volt fúrva és éppenhogy egy picit maradtam el egy 400 kawától.Pedig az full gyári volt.Na ugyanez megy csak nagyobb ccm-ben.Egy v-tech kb egy 6 kilós-t ha meg tud fogni,de azt is kétlem.Amúgy imádom a V4-t.Álmaim egyike az új V-max .De az egy másik kategória
Az tuti hogy nemde nekem már osztotta volna az eszet hogy ő már így úgy ment 260-al a VFR-rel meg micsoda tapasztal pedig ez az első motorja és ment vele fél szezont
Szép is lenne..... Az ember valószínűleg nem ment még az övénél erősebb motrral.
Mert 1emberke azt mondta, hogy az ő VFR-je befogja a 900-ast mondom istenem
megfogtam, és megrántotam erősen és szétjött aztán simán ki is cseréltem a szimeringeket má benne van az eleje ,már csak apürságok vannak rajta
Nekem egy 750-es '89-es volt. Szerettem , mert jól tolt mindenhonnan és még pörgetni is lehetett . A V4 hang az szuper . Kényelmes volt, még hosszabb távon is. Menetteljesítményben azért elmarad rendesen . A kérdésedre a válasz: Áááááá dehogy! Jó volt az akkor, de nem cserélném le rá!

Ja még valami, ha a motor élettartamát és futásteljesítményét nézzük, akkor igen, Lenyomná!
Figyu szerinted a VFR-lenyomná a 900rr-t
Leszarom am.. mert darabokban hoztam el még be se lett indítva ő+ töltést méregetett halgatózott próba kör +ilyenek nehogy át legyen vágva Csak tényleg az zavar hogy nem volt fenn a gátló és mégis oda adtam Én idióta poáca