Mivan átfestetted a motorodat KartAce félére Na jó csak vicc.A plexi az akkor legalább megvan.Azt azért annyira nem vásárolják fel,mint pl. a bukót és ruhát.
Szivesen. Kecskeméten tudok ilyen boltot. Irtad,hogy te is itt tanulsz,szóval szerintem meglehetne oldani.
Én régebben csináltattam velük gumikarmantyút,meg gyűrűt,nekem beváltt. 20000 Ft-ba került volna gyárilag,igy 3000-ből kijött. Majd írsz a forumba ha kell a pontos cím.
SteveG
Most olvastam vissza a forumban,hogy haverod felakarja újítani a kormánystabilizátorát.
Nemtudom,hogy sikerült-e már megoldania,de esetleg meglehetne próbálni sima hidraulika boltban is.
Minta,és méret alapján bármit letudnak gyártani.
Akkor nem neki való volt a 900-as Csak tegnap amiatt háborodtam fel mert mostanába árul valami kormány gátlót és 900rr-re való 98-98 hez na ez baszott fel mert ha vissza olvasol pár hozzá szólással lejeebb +írtam hogy miért
Mondok neked jobbat. A Shoxban felvásárolt akciós bukók 30 K-ért voltak, én abból akartam venni, persze délben már nem volt belőle egy sem, most meg azok a bukók vannak fent 65 K ért. Akkora patkány emberek vannak hogy hihetetlen! Nem szoktam ilyet kivánni, mert tudom mi az igazi betegség, de remélem az egészet gyógyszerre költi az illető! Köcsögök!
Más azért túrja a netet hónapokon keresztül, nézi az akciókat, keresi hogy hol tudna spórolni egy kicsit, vagy a Karácsonyi pénzből venni egy közép kategóriás sisakot, erre a másik meg felvásárolja olcsón, és több mint 2x-es áron adja másnap. És akkor mi motorosok tartsunk össze, mert mi fasza gyerekek vagyunk. Aham...
Hát ja ő egy túra motorról hiszi azt hogy gyorsasági motor mert az enyém már inkább Sport motor na de ha mégis a maga idejében full gyorsasági lett volna akkor se lenne 10-120 csikónál több és még mindig ott lenne a súly probléma Na de mind 1 én tudom mi a hányás és kész és erre azt szoktam mondani hogy aki engem baszogat(át vitt értelembe)..opja le a f.....mat hajamat akartam írni csak görcsbe rándult a kezem
Ja,hogy öreg vifferről beszélünk.....Akkor kb. egy turbó kellene neki,hogy lebírjon gyorsulni.Ez legalább olyan mint amikor haverral gyorsultunk.Ő egy full akra rendszeres 2006-os R1-el, én meg a 929-el.Na mondanom se kell mérföldek voltak köztünk És nem az én javamra De én egy percig se gondoltam,hogy le tudnám gyorsulni.Na mindegy az a vfr-es srác nagyon el van tévedve.Alapból közelben sincs a 2 évjárat+nem is egy kategória és főleg nem is egy ccm.
Na erről beszélek de majd az arcára ráfagy a mosoly ha csak a hátamat fogja látni de ahhoz is távcső fog kelleni szerintem is már 1 fasza 600-as is befogja meg ne is mondjam hogy 91-es az övé az enyém 99-es azért 7év alatt változott a világ elég szépen de szerintem az első szériás 900-as is elpicsázná mint a szart
JA befogja. kb egy 98-99-es 900-ast egy új v-tech Nevetséges.Nekem volt 400-as Vfr-em fel volt fúrva és éppenhogy egy picit maradtam el egy 400 kawától.Pedig az full gyári volt.Na ugyanez megy csak nagyobb ccm-ben.Egy v-tech kb egy 6 kilós-t ha meg tud fogni,de azt is kétlem.Amúgy imádom a V4-t.Álmaim egyike az új V-max .De az egy másik kategória
Az tuti hogy nemde nekem már osztotta volna az eszet hogy ő már így úgy ment 260-al a VFR-rel meg micsoda tapasztal pedig ez az első motorja és ment vele fél szezont
Nekem egy 750-es '89-es volt. Szerettem , mert jól tolt mindenhonnan és még pörgetni is lehetett . A V4 hang az szuper . Kényelmes volt, még hosszabb távon is. Menetteljesítményben azért elmarad rendesen . A kérdésedre a válasz: Áááááá dehogy! Jó volt az akkor, de nem cserélném le rá!
Ja még valami, ha a motor élettartamát és futásteljesítményét nézzük, akkor igen, Lenyomná!
Leszarom am.. mert darabokban hoztam el még be se lett indítva ő+ töltést méregetett halgatózott próba kör +ilyenek nehogy át legyen vágva Csak tényleg az zavar hogy nem volt fenn a gátló és mégis oda adtam Én idióta poáca
Én régebben csináltattam velük gumikarmantyút,meg gyűrűt,nekem beváltt. 20000 Ft-ba került volna gyárilag,igy 3000-ből kijött. Majd írsz a forumba ha kell a pontos cím.
Most olvastam vissza a forumban,hogy haverod felakarja újítani a kormánystabilizátorát.
Nemtudom,hogy sikerült-e már megoldania,de esetleg meglehetne próbálni sima hidraulika boltban is.
Minta,és méret alapján bármit letudnak gyártani.
Amúgy összeáll lassan..?
Te falubeli vagy annak a srácnak akivel elcseréltem a mocot te nem tudod véletlen, hogy hogyan törte össze a motort
Más azért túrja a netet hónapokon keresztül, nézi az akciókat, keresi hogy hol tudna spórolni egy kicsit, vagy a Karácsonyi pénzből venni egy közép kategóriás sisakot, erre a másik meg felvásárolja olcsón, és több mint 2x-es áron adja másnap. És akkor mi motorosok tartsunk össze, mert mi fasza gyerekek vagyunk. Aham...
Ja még valami, ha a motor élettartamát és futásteljesítményét nézzük, akkor igen, Lenyomná!