Hali.
MR.RF igen, jól látod a képeid között az tényleg az én rendszámom.
Mit tudsz a motorról ?
Köszi
Pepe. deaktam@hotmail.com
És adta a 16-os felnit meg az indexeket is
Én azért írtam,hogy "kevesen szoktak annyit killódni vele",mert azért valljuk be,eléggé pepecs munka ez.Én inkább karbon vázvédőt veszek rá,az jobban tetszik.Mondjuk az ára már nem annyira .Szó mi szó én nem políroznám fel.
1.Nincs türelmem
2.Utánna mindíg polírozgatni kell, mert különben csúnya lesz
Nekem se váz sérült és mégis szét akarom polírozni az atya úr istent is Amúgy jó tudomásom szerint nem volt vázsérült az a motor mongyuk 1,5-2éve nincs a látókörömbe ez a moci
Szia Grat a géphez.De nekem mindíg gyanus a full polír vázas moci.Nem akarok vészmadárkodni,de nagyon kevesen szoktak annyit killódni vele,hogy csillogjon.Ha véletlen vázsérült volt az ki lehet polírozni úgy,hogy észre se vegye az ember a hegesztést.Igaz azzal gyengíti a varratot,de nem látszik.Havernak is így volt a gépe és csak utánna jött rá,hogy valami nem stimmel.Majdcsak Te nem szaladtál bele ilyenbe.Okozhatja mint mondták,sok apróság is.
Szeva,én dugókulcsot vettem,párszáz forintért és avval cseréltem a gyertyákat.Igaz az oldalából picit faragni kellett hogy beféren de olcsóbb megoldás.
ugynéz ki,hogy lesz varta akksi bele 8ezerér... bár nem hinném,h most veszem,mert nincs miből:( a motort is lassan forg ba kéne helyezni,nemsoká itt aszezon de arra sincs lóvé,pedig kell rá vagy 130 vagy mennyit számoltam... faterom meg nincs itthon ,kinn van most ausztriába, ő a fő szponzora a motorozásomnak
hali
nézted,hogy nem volt e nagyobb balesete a motornak? esetleg a vázon, block oldalán csúszás,sérülés nyomai,heggesztett idomok ilyesmi.
mert 1ik haveromnak az rs 125 je volt olyan,hogy rommátörve vette kis pénzért,megcsinálták,de a váz sérült volt és az is olyan nehezen akart kanyarodni az 1ik irányba...nézegesd át szerintem a gépt,hogy látsz e valamit....
1 képet meg dobjál már a gépről,hogy megnézzük milyen
üdv
Sziasztok.
A minap vettem egy 95-ös RR-t.
Pöpec a paripa de valami nem tetszik benne!
Balosokban kis tempónál be akar esni a kormány balra, nagy tempónál meg nem akar fordulni szintén balra. Jobb kanyarok okésak. A kormány nem recseg :S
Telóra gyanakszok...
Szerintetek? Esetleg ilyen probléma valakinél ?
Előre is köszi. By Tomi
Hát igen.Én olyan gyertyakulcsot a Hondában vettem az enyémhez.kb 3500 Ft volt.A menete,ha jól emlékszem.
1.Tankot le.
2.Légszűrőházat le kell szedni,hogy hozzá férj.
3.Gyertyapipát ki kell húzni a hengerekből
4.gyertyakulcsot be és kiszed
4+új gyertyát be
Az enyémnél így kellett.De a tököm ki volt amire kicseréltem,mert a 929-ben hely az 0 szerelni
hát csak az a baj h nekem debrecen is messze van.. monnyuk 1ik haveorm ott tanul egyetemen, szval őt megotm kérni h vegyen,ha esetleg ugy adódik:D itt a neten a 10500ba még nincs posta sztem
Én Debrecenbe vettem mult évbe lehet emeltek rajta azóta nem tom meg próbálom felhívni de azóta át költöztek egy másik épületbe.... Meg kérdem neked,de szerintem az se rossz ár ahoz képest, hogy házhoz viszik abban az árban
MR.RF igen, jól látod a képeid között az tényleg az én rendszámom.
Mit tudsz a motorról ?
Köszi
Pepe. deaktam@hotmail.com
És adta a 16-os felnit meg az indexeket is
1.Nincs türelmem
2.Utánna mindíg polírozgatni kell, mert különben csúnya lesz
Tudnék mondani ezt-azt a gépről, voltunk megnézni mi is mert fasza volt a kép...
Ide írjam vagy adsz egy ímélcímet?
nézted,hogy nem volt e nagyobb balesete a motornak? esetleg a vázon, block oldalán csúszás,sérülés nyomai,heggesztett idomok ilyesmi.
mert 1ik haveromnak az rs 125 je volt olyan,hogy rommátörve vette kis pénzért,megcsinálták,de a váz sérült volt és az is olyan nehezen akart kanyarodni az 1ik irányba...nézegesd át szerintem a gépt,hogy látsz e valamit....
1 képet meg dobjál már a gépről,hogy megnézzük milyen
üdv
A minap vettem egy 95-ös RR-t.
Pöpec a paripa de valami nem tetszik benne!
Balosokban kis tempónál be akar esni a kormány balra, nagy tempónál meg nem akar fordulni szintén balra. Jobb kanyarok okésak. A kormány nem recseg :S
Telóra gyanakszok...
Szerintetek? Esetleg ilyen probléma valakinél ?
Előre is köszi. By Tomi
THX
1.Tankot le.
2.Légszűrőházat le kell szedni,hogy hozzá férj.
3.Gyertyapipát ki kell húzni a hengerekből
4.gyertyakulcsot be és kiszed
4+új gyertyát be
Az enyémnél így kellett.De a tököm ki volt amire kicseréltem,mert a 929-ben hely az 0 szerelni
Gyertya cseréjéhez kérek egy kis segítséget tőletek. Nem írnátok le a menetét a tank leszerelésétől kezdve?
Köszönöm előre a segítséget!
'Kezdő szerelő'
Mindkettő szép hangú, 3 csavaros, CBR-re való.
27e és 15e pénz.