Köszi a Corsaro címet.Tényleg foglalkoznak szervízeléssel,de sajna csak az újabb géztöltésűvel.A régi olajossal már nem.Mivel már a hyperpro se ad ki alkatrészt hozzá Azaz dobhatja ki az egészet
Köszi a választ.Majd átadom neki a címet.Majdcsak megbírják csinálni.Nem lenne jó,ha ki kellene dobni Azért nem olyan olcsó a hyperpro se.Csak már lassan 5-6 éves haveré
Kérdezd meg a Corsaro-t! Ők forgalmazzák.
Ezért jó az Öhlins, azt darabokban is meg
lehet venni a Dunamoto-ból, ha ha tönkremenne
valami, de ilyet még nem hallottam.
Igaz két Hyperpro kijön belőle!
Srácok.Haverom kérdezné,hogy van-e Magyarországon olyan aki kormánystabit javít.Sajnos Ő úgy járt,hogy elkezdett szivárogni neki az olaj a hyperpro kormánystabiból.Most vette észre ahogy lebontotta az idomokat.Ha valaki tud,akkor adjon már egy címet vagy telszámot.Előre is köszi.
Az aksi nyáron megy tönkre a +1000 fokba , de télen veszükk észre! A fűtött garázs, az tényleg jó lenne , egyből mosolygósabb lenne az arc szervízelés közben!
Jó lenne most 1 fasza fűtött garázs bassza meg az aksi be punyadt alig tudom be indítani most szerelés után az olaj kuva hideg benne szerintem forró vízes beöntés fog segíteni a moccon
meg fogott a telószimering csere.. azaz nem magaa csere,hanem a szétszedés... te nemtod hogy lehet kivenni magát a csúszószárat? mer alul imbusz ki,olaja leenged,felül a fejete ki,és ak kijö az egész mechanika belülről,marad az üres csúszószár ,de nem leeht kihúzni felvele,valamibe megakad, halaccik hogy vmi fémbe ütközik.. hogy lehet szétrvarásolni?
Úgy nem lehet hogy azt a részt ami vastagabb a telóhoz rögzíted a vékony részét pedig a fejidomtartó konzol ahoz a végéhez ami a vázhoz csatlakozik.Kérdés hogy ilyen módon elfér-e és hogy nem ütközik semmibe.Hasonló megoldást láttam már másik mocin.
Cbr 900-as tulajoktól kérdezném 99-98-stb. A tankot ami felfogja 2 csavar.Annak mennyi a távolsága?A furotközéppontja érdekel.nem teljesen a 2 csavar távolsága.Sürgős lenne.Előre is köszi a választ
A fejidomtartó konzolhoz mondta KartAce.De én most beszéltem haverommal csinálunk egy konzolt vasból Hegesztünk egyet és a fejidomtartóval együtt csavarozzuk fel.Na valami ilyesmi
sztem ez a 16ezres nem leeht vmi komoly cucc... vhol olvastam hogy vett ilyet az emberke és birt neki fél szezont,beszart viszavitte,kapott másikat és az is kb ennyit birt..
Ha ki akarná dobni akkor meg teszed, hogy szólsz nekem én szívesen megvenném tőle
(lehet, hogy nem vált be.. )
De tuti tudnak valami megoldást(szervíz címet) adni.
Ezért jó az Öhlins, azt darabokban is meg
lehet venni a Dunamoto-ból, ha ha tönkremenne
valami, de ilyet még nem hallottam.
Igaz két Hyperpro kijön belőle!
A teleszkóp rész felfogatását értem de a másikat a 929-en hova kell? A váz oldalán nincs
furat, menet...