Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az már nem aktuális , mert tegnap, mikor a kormánytelóval küzdöttem , és persze nem jött össze , akkor mérgemben egy zártszelvénydarabot húztam a jobb oldali kormánycsutkára és visszahajlítottam. Így az a gondom megoldódott. De a kormányteló érdekel. Azt lehet tudni, hogy milyen évjáratú RR-en volt és persze az anyagiak.
Nem hozta ma a srác a telót de szerintem holnap vagy utána hozza.. A kormány csutkát meg tudtad nézni mert itt van fenn be is írtam akkor a hozzá szólás számát mert mióta felraktam azokat a képeket azóta frisíteni kellet már a gépet
Helló most tudtam megnézni UNIBAT cbtx9-bs ezt bátran ajánlom
aham..énis néztem neten őket ilyen 8-10körül láttam őket,bár nem netről alarok me az még plusz majnem 2ezer posta,maj itt helyben közbekérdezek ki tud nekem olcsón szerezni
akkor jó
AERO YTX9-BS a tipusa, 9 ezer volt. Fel kellett önteni azzal a trutyival, amivel adták és egy fél óra múlva kész is. ...gondozásmentes.
Vedd úgy, hogy jeleztem!
Holnap +nézem igen be vált mostanéba mióta nincsenek azok a nagy minuszok azóta kin van a moccba sajna nem fűtött gari van De mióta -1-5 fok van azóta benne van de mindig be indította
hol vetted?mien márka? bevállt?
miaz mindenki er6 n -t tervez?
joe holnap adok választ
Én 8eft ért vettem gondozás mentest
főnökúr
te mennyiért vettél akksit a cbr be,me ugy nézki nekem is be kell ruházni 1re,mert gyengélkedik az enyém is alig akart beindulni ma is
mennyibe?komplett?
Holnap lessz 2 kormány telóm 900rr-re 1 eladó belőle ha valakit érdekel jelezze
Lessz még itt jobb világ!, Én hallom az idők szavát!
Na ebben lehet van igazság! ÉSMÉGAZÚTISJÓÉSNEMJÖNELÉDKISENKIMEGILYEN
EK"............igaz
Az utca helyett pályán szeretnék motorozni az meg nem drágább talán kicsit olcsóbb is mint felmenni a mátrába.
Nyagycégnél" nem számít!
Mér, ez a válság nem elég?
Ahhhan értem!Úgylegyen majd megyünk szurkolni!
a nyár második felében szeretnék. de nem tudom mi lessz belőle rem nem jön közbe semmi.
Hisz tudod kicsipénzból kell gazdálkodni,amúgy meg nincs ráírva semmi MZ kupán meg akarsz indulni?
nem jó a vegyesfelvágott
Jó van má "ne hisztizz!