Az már nem aktuális , mert tegnap, mikor a kormánytelóval küzdöttem , és persze nem jött össze , akkor mérgemben egy zártszelvénydarabot húztam a jobb oldali kormánycsutkára és visszahajlítottam. Így az a gondom megoldódott. De a kormányteló érdekel. Azt lehet tudni, hogy milyen évjáratú RR-en volt és persze az anyagiak.
Nem hozta ma a srác a telót de szerintem holnap vagy utána hozza.. A kormány csutkát meg tudtad nézni mert itt van fenn be is írtam akkor a hozzá szólás számát mert mióta felraktam azokat a képeket azóta frisíteni kellet már a gépet
aham..énis néztem neten őket ilyen 8-10körül láttam őket,bár nem netről alarok me az még plusz majnem 2ezer posta,maj itt helyben közbekérdezek ki tud nekem olcsón szerezni
Holnap +nézem igen be vált mostanéba mióta nincsenek azok a nagy minuszok azóta kin van a moccba sajna nem fűtött gari van De mióta -1-5 fok van azóta benne van de mindig be indította
te mennyiért vettél akksit a cbr be,me ugy nézki nekem is be kell ruházni 1re,mert gyengélkedik az enyém is alig akart beindulni ma is
EK"............igaz