Igen hála a magasságosnak ,hogy nem fagyott be a luka Az tuti , hogy lesz benne kraft Nekem muszáj mert ki van ideiglenesen vonva a forgalomból és még nincs át írva a volt gazdája +venni akar másik motort
Azt ami fent van a Vaterán itt is hirdetik a Kepesmotoron.Ez egy verseny Tzr 250-en volt ha jól tom.Mondjuk csak úgy nem rendelgetek,ezt meg kell nézni.Nem akarok sz.rba belefogni.Sajna szokásom De mondjuk ezeket is néztem www.kormanylengescsillapito.co...
Nemtom milyen lehet,de szerintem ez se lehet annyira rossz.
nekem is megy maj nemsoká műszakira, szerezni kell addigra vmi gyári dobot,me most nyitott rendszer figyel rajta de valszeg 1 hayabusa dob lesz rajta,maj kölcsönkérem
Most le engedtem a hűtő vizet is vagyállós víz volt benne csak szerintem elég gyenguszkára sikeredett mert már nem sok kellett volna kristályosodáshoz ebben vagy a jövőhónapban műszaki vizsga
A hiredtések között van most is egy univerzális amit kis alakítással rá lehetne tenni. Persze nem olyan dizájnos mint egy drágább tímus de teszi a dolgát.
újonnan meg rohadt drága rá gondolom
nekem is sikerült kifogni 1et 919 re igy konzollal mindennel 1ütt meg postával volt 28ezer, sztem az se volt oan rossz vásár
nah mek szerelgetem kicsit a cbr -t
Jó neked,hogy találtál kormánytelót.....Én 1*láttam fent 929-re valót és 1 nap alatt elvitték Pedig az mindennel együtt volt 35.Azóta se láttam fent semmit se.Csak érdeklődtem az elektromos után mert nem tudtam,hogy milyen elven működik....Mindenkinek köszi a választ.Akkor ezt hanyagolni fogom.
nézegetem itt meg olvasom,eddig nem is hallotam hogy van elektromos kormány elngés csillatító
de szerintem is 929 re bonyolult lenn felszerelni 1 nem rá való taknikát, szerintem is a hagyományos olajos lenne rá a jó,legalább az nem lesz zárlatos
www.kormanylengescsillapito.co...
Nemtom milyen lehet,de szerintem ez se lehet annyira rossz.
te mit tuningolsz a gépen? én most kiszettem a kerekeket,teleszkópszárakat meg iesmi,
nekem is sikerült kifogni 1et 919 re igy konzollal mindennel 1ütt meg postával volt 28ezer, sztem az se volt oan rossz vásár
nah mek szerelgetem kicsit a cbr -t
de szerintem is 929 re bonyolult lenn felszerelni 1 nem rá való taknikát, szerintem is a hagyományos olajos lenne rá a jó,legalább az nem lesz zárlatos