húúúú mentem ma 30km et a cbr el de ász volt, ki lett próbálva az pár újitás:D a kormánytelo,az uj bukóm, az új keztyű, az uj teloszimering,az új olaj meg olajszűrő,meg az új gumik.. faszának tünik a dolog, minden okés rajra minden müxik faszán,szval most örül a fejem
Szívok mint a torkos borz! Kaptam kölcsön egy R1 kormánytelót , sikerült is feltenni , még néz is ki valahogy, de nem fordul el a kormányütközőkig, egyik irányba sem! ..ha 1-2 cm-rel hosszabb lene, jó lenne!
nemnagyon teccett az embereknek a gyári dobos vidi,eléggé lepontoszák.. monyuk leeht azé is mer nemsok láccik ,mert este vettem fel,de a lényeg a hang volt... máramennyi kijön szegényből ezel a dobbal..
a nyitott dobos vidit azt megdicsérték sokan meg jó pontokat kapott
nah itrt a vidi:D
nézzétek meg,meg halgassátok már nemtom mennyire adja visza a hangot a vidi... aztán halgassátok emg a nyitott dobbal
kicsit másképp szól:)
Kelemen, nekem is Diablo Corsa 3 van fent elöl hátul. Én ezt ajánlom neked. De nézz körül a hirdetések között mert 90-95%-os gumikat kapsz féláron. Én pl. 38ért vettem párba.
Nekem is volt ilyen "gondom"az index villogó autómata kezdi megadni magát,én 2évig jártam vele így.Sőt egy 600-as zzr-em is ugyanezt csinálta,deaz pár hónap alatt kifingott,Autó villógóautómatára cseréltem és tökéletessen működött vele.
a nyitott dobos vidit azt megdicsérték sokan meg jó pontokat kapott
a dobok közötti különbség
nézzétek meg,meg halgassátok már nemtom mennyire adja visza a hangot a vidi... aztán halgassátok emg a nyitott dobbal
kicsit másképp szól:)
Úgy tanul az ember ha kérdez.
Bocsi, ha nyeretlen kétévesnek látszom, de még most kezdem megismerni a paripát.