jah am ma beindult a cbr szerelgetés
leszettem az idomokat,tankot,féknyergeket,sárvédőt,kipufogót, hnap maj alá bakolok és ak kirobbantom az első villát meg a kereket is
Ez a ruci biztos bőr.Láttam egy srácon akinek repsolos rr-je volt,és oda is mentem hozzá,hogy kifaggassam róla,hogy honnan vette..Akkor tetszett meg nekem ez.+oda is van írva,hogy 100%marha bőr.sztreccs betétekkel.Ja majors jó lenne erionos ruci.De
1.amerikában van csak.
2. retro style
Most az a baj,hogy itthol építkeznek Győrben és csak április környékén mennek vissza.Ráérnek mivel nyugdíjasok Pl ezekre gondoltam.Remélem összejön.A kipuff az attól függ,hogy lesz-e használtban,mivel újat nem veszek,mert úgy drága.Poton pénzért van kint ilyen.kb 20e ft
+,ha pályán ment akkor még az is.Na mindegy vannak ilyenek is.El kell tűrni.Majd nyáron hozatok be inkább Angliából a rokonokkal Blue flamet.Pont ma beszéltem velük.Ja meg valószínű,hogy hozzákapcsolok egy repsolos bőrruhát is.Picit olcsóbb kint minden mint itthol.kb feleannyi.
kérdeztem a csávót,h ez jó e és azt monta h a legjobb.. meg haverom motorszerlő suliba jár, és az ofője is ezt ajánlotta aki meg vmi nagy motor spíler.. szval csak jó lesz
Remélem hogy nemfogjuk megbánni ezt az olajat.
Bár nekem még mindig hihetetlen,hogy miért ilyen olcsó
De,ha egyszer gyári Honda olaj,akkor csak jó lesz.
leszettem az idomokat,tankot,féknyergeket,sárvédőt,kipufogót, hnap maj alá bakolok és ak kirobbantom az első villát meg a kereket is