Tényleg jók az akciók. Én hétfőn mentem Pestre /200Km / és félúton felhívtam őket, hogy sisakkal hogy állnak, de mondták, hogy nem tesznek félre , amúgy is rengetegen vannak és azt sem tudják, hogy van e még olyan méret, amilyen nekem kell . Később ismét felhívtam őket, akkor már a srác vette fel és ő megnézte szgépen, hogy igen van még 1 db a méretemben és igyekezzek. Ahogy odaértünk azt láttuk, hogy 2-ével, 3-ával viszik a bukókat, de szerencsém volt találtam még rámvaló bukót. Ha pesti az ember érdemes délutánonként csak úgy benézni!
nah sikert arattam megvettem az oljat, 6500 ft volt
hnap megyek a töbi cucér,(olajszűrő,teloszimering,telo olaj) ,
aztán indul a szerelés
jah,és ma cbr eztem kb 1 kilómétert
elvittem apámhoz a cbr t ,mer ott fogoom szerelni ott van fütés meg csomo szerszám
Nagyon jó akciók vannak a Shoxban most, nekem küldik is az e-mailt folyamatosan, elég sok mindent vásároltam tőlük korábban, meg a honlapot is túrom állandóan. Nagy előnyben vannak a Bp-iek, én is felhívtam őket hogy kellene bukó, tegyék félre, azt mondták a csajok hogy nem lehet, be kell érte menni, "Aki kapja, marja" alapon van.
Bosszantó valóban hogy ezen nyerészkedik, ráadásul pofátlan módon...
Megosztok veletek egy észrevételt....Nemtom,hogy érdekel-e titeket,hogy milyen pofátlanok vagyunk mi magyarok.Hétfőn volt a Shoxban akció 929-954-re martin sportkipufogó 19-ért.Valaki megvette.Na most fent van hírdetésben,hogy Új martin sportkipufogó eladó 30-ért.Na ez egy kicsit pofátlanság mert nekem 19-ért kellett volna a kipuff,de amire szóltam,hogy kellene és mennék érte addigra nem volt ott.
Ha a lánckeréktől hallod, akkor nézz körül ott! A lánctakaró műanyagnál 3 db csavar van.
Alatta van egy fém félkör(talán blokkvédő lehet egy esetleges láncszakadásnál ne az
aluöntvényt üsse szét). Lemosol mindent brigéciollal és megnézed a lánckereket;
leszorító csavart; lánckerék tengelyét...) Ha nem látsz semmi rendellenességet (legalább
tiszta lesz, ártani nem árthat ) akkor lehet, hogy a 2. fokozat körül kezdi megadni
magát a váltód... (ahogy Kertace-nek is)
Én az enyémen eddíg nem vettem észre az alapjárat ingadozást sem melegítésnél sem 'sima'
járatásnál sem! Nekem is csak az a bizonyos alig érezhető remegés van meg 5-5500-as fordulat körül...
De ezt is csak hosszabb túrán veszem észre amikor egyenesben (szerencsére ritkán ) ezen a fordulaton
kell haladnom.
Nincs mit.Hát lehet,hogy típusbetegség....Nemtom.De ami engem jobban idegesít,hogy 5-6 ezer körül beremeg vagy berezonál a motor.Több 929-nél is hallottam és észleltem ezt.
Köszönöm Uram,nagyon rendes vagy!
Még nemtudtam eldönteni,hogy végül mi legyen a sorsa. Több dolgot akarok csinálni télen a motoron,és hát egyszerre nem megy.
Az előző témára visszatérve,akkor 29-es betegség lehet ez az alapjárat ingadozás. Az enyém is csinálja,nem vészes,de csak idegesít
Én a gyertyacserétől várom a javulást,de akkor elképzelhető,hogy nemfog változni.
RRobert,ha gány lenne a a farokidom amit meg akarsz venni,akkor haverom meg bírja hegeszteni.Szép munkát adott ki eddig csak a kezeiből.Nem gányol.Lefesteni is letudja...Mondjuk attól függ,hogy hol tört el,és hány színből kell összeállítani.Na mindegy,ha kell akkor birok segíteni ebben.Nekem is ő festette le az apriliámat,meg a cbr egyik oldalidomába kellett belejavítania,mivel az előző tulaj borult vele.Eléggé szépen sikerült.Na lényeg ami lényeg,ha kell akkor szólj.Ja és ha jól tom Kecsói vagy.Én ott tanulok a Gamfon szal a postát is megúsznád
Nekem ugyanazt csinálja motorom.De nekem is csak néha....Én megkérdeztem egy szerelőt,hogy mitől van.Csak az a baj,hogy elfelejtettem és hülyeséget nem akarok írni.De nem lehet nagy gáz,mert nem csinált vele semmit se.Ja gyertya tuti nem lehet,mivel én márciusban cseréltem és csinálta utánna is.
Hello!
2 kérdésem lenne.
Mitől lehet az hogy a 2. fokozatban ha gyorsítok tompa zörgést hallok valahonnan az első lánckerék felől.Olyan mintha a lánc verődne valaminek.Csakis gyorsításkor és KIZÁRÓLAG A 2. SEBESSÉGI FOKOZATBAN.Egyébként a sebességeket szépen veszi és nem dobja ki./929 RR/
A másik kérdésem pedig az lenne,hogy másnak csinál-e olyat az RR-je hogy mikor alapgázon jár a motor csak úgy a semmiből mintha egy pillanatra megakadna,-de aztán már jár is tovább.Valamikor 1-2 hétig sem csinálja -néha meg egymás után rögtön 3x is.Ugyan ezt csinálta az előző motorom is /SC 28/-nagyon idegesít.
veszek olajszűrőt is bár azt nem ott,mer 1 haverom szerzi bele azt is meg teloszimeringet meg teloolajat,csa monta h olajat veygek itt a hondánál mer az itt olcso, a töbit meg a motoros boltos haverjától szerzi és igy kicsit olcsobb
de ak nem oan drága ,nem fog agyonvágni
szerdán betérek akkor a ondába de 1 gallon nem 3.75 liter?
hnap megyek a töbi cucér,(olajszűrő,teloszimering,telo olaj) ,
aztán indul a szerelés
jah,és ma cbr eztem kb 1 kilómétert
elvittem apámhoz a cbr t ,mer ott fogoom szerelni ott van fütés meg csomo szerszám
Bosszantó valóban hogy ezen nyerészkedik, ráadásul pofátlan módon...
9620Ft szállítással együtt. Köszi az infót mégegyszer!
Neki nem tudom mik voltak az előjelei, ha voltak egyátalán
Alatta van egy fém félkör(talán blokkvédő lehet egy esetleges láncszakadásnál ne az
aluöntvényt üsse szét). Lemosol mindent brigéciollal és megnézed a lánckereket;
leszorító csavart; lánckerék tengelyét...) Ha nem látsz semmi rendellenességet (legalább
tiszta lesz, ártani nem árthat ) akkor lehet, hogy a 2. fokozat körül kezdi megadni
magát a váltód... (ahogy Kertace-nek is)
Én az enyémen eddíg nem vettem észre az alapjárat ingadozást sem melegítésnél sem 'sima'
járatásnál sem! Nekem is csak az a bizonyos alig érezhető remegés van meg 5-5500-as fordulat körül...
De ezt is csak hosszabb túrán veszem észre amikor egyenesben (szerencsére ritkán ) ezen a fordulaton
kell haladnom.
Még nemtudtam eldönteni,hogy végül mi legyen a sorsa. Több dolgot akarok csinálni télen a motoron,és hát egyszerre nem megy.
Az előző témára visszatérve,akkor 29-es betegség lehet ez az alapjárat ingadozás. Az enyém is csinálja,nem vészes,de csak idegesít
Én a gyertyacserétől várom a javulást,de akkor elképzelhető,hogy nemfog változni.
Ha már régen,akkor én először azt cserélném ki.
2 kérdésem lenne.
Mitől lehet az hogy a 2. fokozatban ha gyorsítok tompa zörgést hallok valahonnan az első lánckerék felől.Olyan mintha a lánc verődne valaminek.Csakis gyorsításkor és KIZÁRÓLAG A 2. SEBESSÉGI FOKOZATBAN.Egyébként a sebességeket szépen veszi és nem dobja ki./929 RR/
A másik kérdésem pedig az lenne,hogy másnak csinál-e olyat az RR-je hogy mikor alapgázon jár a motor csak úgy a semmiből mintha egy pillanatra megakadna,-de aztán már jár is tovább.Valamikor 1-2 hétig sem csinálja -néha meg egymás után rögtön 3x is.Ugyan ezt csinálta az előző motorom is /SC 28/-nagyon idegesít.
Egész pontosan,3,785L,legalábbis a kannán ez áll.
de ak nem oan drága ,nem fog agyonvágni
szerdán betérek akkor a ondába de 1 gallon nem 3.75 liter?
De kitelne tőle.
Pontosan már nem emlékszek az árára,nyáron vettem. Kb 7000-8000Ft volt a 4,2L