Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez teljesen jó, ez a gyári belevaló, én is ilyet tettem bele idén tavasszal.
Ha 95 körüli 1,5-nek pont olyan, akkor viszont 88-tól kb minden civic, accord, prelude... nyomásszabályzója rétehető, emrt kb midnegyiknek ugyan olyan a felfogatása, 1-1 típusnak tér csak el. A kérdés, hogy ugyan akkora nyomást produkál-e, mint a 954 gyérija, ezt monduk elég egyszerűen le lehet tesztelni akár egy sima nyomásmérős pumpával. Innetől viszont autóhoz való nyomásszabályzót párezer Ft-ér lehet szerezni és helyettesíteni vele.
Igy van!
Pohi is pont ezzel szivott es nala ez lett a megoldas
95 körüli honda civic 1,5 -nek a nyomásszabályzó szelepe ugyanaz és kb 6000 ft az új! Ha minden igaz csak a vákuumcsó másmilyen rajta. Az egyiken egyenes míg a másikon hajlított! De elfér!
elnyűtt előttem. én még csak beindítottam. most épp lehetetlen megülnöm
Pedig azt mondtad az f4i elnyuhetetlen....akkor most hogy van ez?Vagy csak hozzád kerulnek a beteg gèpek mindig?
Elöl 16 fog hátul 42 a gyári..az usa modellen azt hiszem 43 fogas a hatso.
Nem akartam belrmenni.....köszi hogy kisegitettèl
A szopast szerintem ugy kell erteni, hogy egy hibas gumi miatt razott az eleje, a "tehetseges" szerelok es gumisok meg kb. kicsereltettek a komplett elejet a motornak, mert arra senki nem gondolt, hogy gyari hibas az elsogumi. Az a procedura, amin keresztulment, az tenyleg szopas, a hiba viszont nem a motor hibaja...
Nézd meg akart lenni. Bocs.
Nézze meg a cheapcycleparts.com és bikebandit.com oldalakon is bár onnan mi nem rendelunk.
Indul pocc röff alapjárat stabil nem sètál semerre ès gazadasra nem fullad...szerintem istt mas bibi lesz ha van egyaltalan...most vettem eszre az uj dobnál.
2003-as modellhez 100 dollar az üzemanyag nyomasszabalyzo.
üdv! megkérhetlek hogy utána keresel mit kóstál odakinn egy nyomás tartó szelep.
na ne mond! szopsz egy 954-el? pedig mikor megvetted kivágtad a frankót hogy a 954 .............
akkor említettem hogy a nyomás tartó szelep lehet gond, nos most döglött meg a saját cbr 600 f4i-m ben a szelep, és biz lök kékes füstöt is amit eddig nem, gázadásra fullad sőt alapjáraton le is áll. én kezdhetek vadászni nyomástartó szelepet, csak nem magyarországon.
Uj benne az is .
Ilyen tipusu gyetya van benneee
Megy a motor meg minden de nem.olyan agressziv mint amivel mentem
Elöl hàny fogas lanc kerék van ?
Csak nem e a.masik mocin kisebb lene vagy nem.tudom
Tudni kelll rolla h nagyon szerviz màniàs vagxok
Minden évbe olaj + szürö +levegö szürö. Max 5000 km és motul 7100 teszek bele az olajhoz nem nyul 5000 km alatt tehat szerintem gyenge vagy kompresszio hianynem.lehet .az exup mar volt szar nekem nem.nyitott nem.pergett ki .de amikor meg lett csinalva akkor sem lett olyan mint az elött
Exupot ha kikötöd akkor ótvar lesz sajnos nagyon, próbáltam mindenféle állásban rögzítve, sehogyse az igazi. Vagy full kiszedi az ember, de akkor szinte kötelező a PC-vel a programozás, vagy marad benne, de tutira győződj meg róla, hogy jól működik-e, mert ha nem, akkor is lehet szar a motor.
Eldugult légszűrő, amit standby ír okozhat gyengélkedést.
Vezérműlánc nem volt cserélve rajta? Rosszul felrakott vezérléstől is lehet. De lehet gyengélkedő benzinellátástól (benzinpumpa, eltömődött injektorok...), kopott, gyenge kompressziójú motor stb. stb.
Valahol el kell kezdeni a vizsgálódást és előbb utóbb csak kiderül a turpisság, ha valóban érezhetően gyengébb más 954-hez képest.
Legszurot mikor csereltel utoljara?
nem találom :(
olyan problémám van hogy nem olyan ideges agressziv mint a többi 954 ez a bajom mentem egy másikkal is és joval agresszivebb miint az enyém .
nem tudom h mi befolyásolja ezt, évj minden megeggyezik. amikor anno megvettem akkor nagyon jo volt .már arra gondolok h a szerelö akihez hordtam nincs a helyzet magaslatán esetleg. vagy nem tudom de kb azota nincs olyan mint amikor meg vettem .ö anno a gyertyat ki cserélte de most azonn vagyok h vissza teszem a régit h hát ha masabb vele vagy nem tudom .
exup szinte minden év killodtam de most nem vettem észre semmit sem h nem jol müködne.
pl mondtak olyat is h kikell kötni mert sport dobnál nincs jelentösége.
hát kb ennyi remélem erthetö volt :) válaszokat tanácsokat köszii
Üdv !
Gyertya cserére készülök viszont nincs gyertya kulcsom milyet kell vennem? 99-rr van.
Ott van az adatlapon on. Nyilvanos.
Nagyobb eséllyel kapsz segítséget, ha ide írod, mint ha csak egy valakinek.