Lehet nem volt rossz üzlet, de én azonnal kettévágnám. Sztem nem szép az ikyen hatalmas dob. 10-15 centivel legalább lerövidíteném. Anno leo vince dobommal csináltam. Szegecsek lefúr, szétszed, palást rövidebbre vág, összeszegecsel, kész.:)
Késő délután gondoltam gurulok egy keveset, annyira jó idő volt. Pont összefutottam egy tipustárssal, aki szintén egy márkatárssal motorozott ill épp fotózkodtak háttérben a Balcsival. Elkísértem egy rövid szakaszon őket, aztán hazagurultam.
Az azért érdekes, ha ugyan olyan motornak más a magassága és a gumi méret azonos. Azt a 3szöget nézzétek meg amit írt Józsi, rugóelőfeszítést is. De sok gazdás motornál bármi lehet.
Azt azért érdemes megnézni,hogy az összekötő háromszög jól van-e belerakva.Nálunk is rosszúl sikerült visszatenni blokkcsere után.Van egy nyíl rajta aminek előre kell néznie!
Az nem ártott hogy átnéztétek a motort, de most legalább megtanultad, hogy a blokkot, vagyis a számlát el kell tenni!! Az sem baj, hogy megoldottad a gondot mielőtt széjjel rázta volna az elejét a motornak!!
Sajnos a számla mar nincs meg...az bosszant ,hogy a kormanycsapagy cserétől,a teloszár kiszedésig mindent megcsináltunk,mert a fene gondolta volna,hogy egy új gumi szar főleg ugy hogy a centír gép sem mutatott semmi bibit.A lenyeg hogy mostmar fasza lett:)Ja amugy made in malajzia volt a gumi.
Na most értem haza a gumistól szarrá ázva....megoldodott a probléma.Az a helyzet ,hogy a gumi a helyén volt...hála istennek a műhelyben rengeteg használt első gumi volt,és felraktunk egy michelin pilot power 2ct gumit amivel teljesen megszunt a rázás remegés!Sohatobbet Conti gumi az biztos ,mert ennyire még nem szopatott be semmi mint az.Na mindegy öröm van fasza a gép végre!
eggyik cimbinek is 954 ese van és neki lentebb van a segge mint pl az én gépemé és fentebb akrnánk neki emelni
de elötte felirok h van e neki menete folyamata. ezért lenne az emelés :)
Na igen ez az....meg jo hogy felhivtam ezt gumis srácot.Azt mo dja helyre lehet ugrasztani...jol be kell kenni azzal a szappannal aztán beletenni vagy 4 bart,hogy a helyere ugorjon.Remélem holnap nem.szakad az eso mert akkor beszopom.
Basszus!!! Megnéztem a motorjaimon az óvszereket! Mindegyiken ott van az az ominózus csík. Még a Simsonon is!!! Nem kente meg a gumis, hogy a helyére csússzon a gumi??!! Van egy olyan sandám , hogy valami roppant mód el lett asszva annál a gumiszerelésnél.
Óvatosan közlekedj vele!!!
de elötte felirok h van e neki menete folyamata. ezért lenne az emelés :)
Óvatosan közlekedj vele!!!