Hát igen....nagyon remélem holnap végre pontot teszünk erre a dologra.igy néz ki rajta egyebként.Levettem a feknyergeket megforgattam a kereket és szemmel ugy latszik mintha a gumi sétálna egy kicsit .
Na megnéztem az elsö gumit,nekem ez a kis perem aminek végig kellene futni a felni pereme mellett nem is látszik....a hátsón ,pedig szépen ott van.Holnap megyek a gumishoz remélem ennyi volt a baj bizakodok nagyon.
Megirom persze Beszeltem egy ilyen gumis szakival....azt mondta ellenorizzem ,hogy az elso gumi rendesen lett e felrakva...azt mondta a felni peremetol kb 2mm-re van a guminak is egy pereme es teljesen egyenletesnek kell lenni.Ha az is rendben van akkor lehet a gumi hibás hiaba ujonnan vettem ,bar momdta ,hogy erre nagyon kicsi az esély.A felnire nem gyanakszik ,mert akkor az 30-40 nel is kovalyogna,de viszont ott opyan mintha sinen menne.Na majd holnap kiderul.
Elvileg jok azok is...minimális válla van mindkettőnek.Attol még üthet de nem hinném.Na megprobáltam levidizni ,de remeg az a szar a kezem,de szerimtem eppen lathato mirol beszelek.
Megpróbáltam amit mondtál én nem láttam semmi furcsát mikor forgattam...valahogy telefonnal menetközbe megpróbálok egy vidit csinálni,hogy lássátok miről is beszélek pontosan.
Köszönöm a tanácsot megpróbálom előszor ezt...de kétlem,hogy a felni utne ennyire nem rég volt centírozáson és ha anyira gáz lenne gondolom kiderült volna.
Az a baj hogy ez nem csapkodás meg szitálás hanem folyamatosan ráz az egész...lezsibbad tőle a kezem komolyan.Magprobálom első korben a gumit hátha ha nem akkor felni csere.Az a baj,hogy nincs a kornyezetemben olyan akivel felnit tudnék cserélni.
200 nál mál félelmetes volt.
Én kölcsön adom, ha eljössz Budaörsig.:)