Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arról csinálj videót azt talán látni is.
Hát igen....nagyon remélem holnap végre pontot teszünk erre a dologra.igy néz ki rajta egyebként.Levettem a feknyergeket megforgattam a kereket és szemmel ugy latszik mintha a gumi sétálna egy kicsit .
Reméljük, csak tudod a kis jelzőcsíkkal kapcsolatos gondot a gumit felszerelő gumisnak kellett volna észrevenni.
Na megnéztem az elsö gumit,nekem ez a kis perem aminek végig kellene futni a felni pereme mellett nem is látszik....a hátsón ,pedig szépen ott van.Holnap megyek a gumishoz remélem ennyi volt a baj bizakodok nagyon.
Nekem akkora sebességnél már nem nagyon érezni....alatta a para.
30-60 ig semmi.....a70-100 ig riszál minnt az állat....100-160 folyamatos rezgés vibrálas 200 és felette nem.érezni már .
Az én felnim k.b. 180 körül kezdte keményebben rázni a motor elejét.
200 nál mál félelmetes volt.
No meg gondolom azért azt látod, hogy a rezgés a kerék forgásától függ, tehát sebesség, vagy főtengely- fordulatszám arányos?!
Megirom persze Beszeltem egy ilyen gumis szakival....azt mondta ellenorizzem ,hogy az elso gumi rendesen lett e felrakva...azt mondta a felni peremetol kb 2mm-re van a guminak is egy pereme es teljesen egyenletesnek kell lenni.Ha az is rendben van akkor lehet a gumi hibás hiaba ujonnan vettem ,bar momdta ,hogy erre nagyon kicsi az esély.A felnire nem gyanakszik ,mert akkor az 30-40 nel is kovalyogna,de viszont ott opyan mintha sinen menne.Na majd holnap kiderul.
Remélem , az eredményt ide is megírod , mert ha nem akkor le foglak qrvázni, és szó lesz bárcáról, és bitorlásról is!!
Ott még nem ,de lehet meg lesz a bibi....irtam amugy privátot neked tegnap.
Fékpadon voltál már vele? Az enyém egyszer telószimeringes lett.Az fékpadon az elejét mérve úgy rázta a seggét mint egy rossz ribi.Csak javaslat.
Rendes vagy,de addig ez a szart is kirázná belőlem
Nyilván nem jó bármilyen felni, csak a hozzávaló.
Én kölcsön adom, ha eljössz Budaörsig.:)
Elvileg jok azok is...minimális válla van mindkettőnek.Attol még üthet de nem hinném.Na megprobáltam levidizni ,de remeg az a szar a kezem,de szerimtem eppen lathato mirol beszelek.
A fék milyen?Egyik haveromnak volt hasonló ott a tárcsák cseréje volt a megoldás.
Elvileg a csapágyak jók aut mondta a szerelöm.
Mármint olyan aki kölcsön adná Mert egyebkent barmilyen 17 es felni jo ebbe?
Megpróbáltam amit mondtál én nem láttam semmi furcsát mikor forgattam...valahogy telefonnal menetközbe megpróbálok egy vidit csinálni,hogy lássátok miről is beszélek pontosan.
Nem valószínű, hogy látni fogod hogy üt! Mi van akkor ha a gumi nem egyenletes pl? Vagy mi a helyzet,ha pl csapágy gond van? Szétment a golyókosár pl?
Hát motorozz el valakihez! :)
Oksa. Szólj majd mi volt.
Köszönöm a tanácsot megpróbálom előszor ezt...de kétlem,hogy a felni utne ennyire nem rég volt centírozáson és ha anyira gáz lenne gondolom kiderült volna.
Az a baj hogy ez nem csapkodás meg szitálás hanem folyamatosan ráz az egész...lezsibbad tőle a kezem komolyan.Magprobálom első korben a gumit hátha ha nem akkor felni csere.Az a baj,hogy nincs a kornyezetemben olyan akivel felnit tudnék cserélni.