Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PC topik, Ago hozzaszolasa
https://www.sportmotor.hu/foru...
Röviden tömören:
Faszság! Mókusvakítás! Értelmetlen felesleges pénzkidobás! Felejtsd el!
Erről valakinek tapasztalata esetleg?
Az baromi jo ar, plane hogyha meg hasznalhato is.
Egy normalis fektarcsat horror aron lehet kapni itthon.
Nekünk sikerült ennél olcsóbb postával megrendelni. Vám+áfa+ vételár+posta volt ha jól rémlik 76000ft,de mind a három tárcsa.
http://www.ebay.com/itm/Round-...

Nekem az FZR-en voltak/vannak ezek a tárcsák,és hibátlanok. Mind a három új,és jók. Nem olcsó,de mégsem itthoni árak.
98-99
Ezt szokott lenni:
"Ha ingadozik a fékerö, akkor tárcsa/tárcsák vannak kagylósra kopva. Jellemzően a tárcsa csere segít. Már 1-1.5 század kagylós kopás érezhetö mérhetö. Ez annyi tesz, hogy a tárcsa a kerülete mentén valahol 1-2 századdal vékonyabb... itt a fékerő leesik, majd újra felépül, meg megint leesik, ez okozza a "rázást", mely frekvenciája a kerékfordulattal arányos. Viszont új tárcsa felszerelése esetén, érdemes szétszedni a féknyergeket, a dugattyúkat, a karmantyúkat letakarítani, megkenve összeszerelni. Az én feltételezésem az, hogy az a minimális kontaktus menet közben a tárcsa és a betét között, hosszú távon okozza a tárcsa bizonyos pontján a kagylós kopást. Nyilván új tárcsa vétele ajánlott, ha mégis bontottat vennél, egy mikrométerrel alaposan körbe kell mérni a tárcsát azonos rádiuszon, hogy 0.01 századnál nagyobb vastagságdifferencia ne legyen benne, különben ugyan ez lesz a jelenség. Plusz ki kell órázni, hogy axiálisan se üssön, mely ugyan ezt a jelenséget hozhatja elő...
Elég zsebbe nyúlkos dolog..."
Gyanus ,hogy a fék az de első körben szemrevetelezd nem -e a megszorult a munkahenger .
Higany azt hiszem beszélt erről,sokat nem vesztettél vele..ha nemnez volt azbakkor elnézést.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Amikor fékezek (ja, '99 CBR900RR) ráz az eleje. Nem annyira a fékkar, mint sem az első teló inkább. Amikor tolom, szakaszosan "karsog", az a tippem, hogy a féktárcsa megadta magát. 55e km van a mociban, szerintem még nyilván gyári.
Ha valaki ismeri a tünetet, kérem segítsen! Mondtak olyat is, hogy el van tekergetve a teló, és azért is csinálhatja a "dadogást" elől! Most lett felújítva az első teló, gyári Honda szimmering, 10w Motul olaj.
A másik, hogyha valaki ráismer a tünetre és tud eladó féktárcsákat, kérlek jelezzétek!
Köszönöm szépen! Széles utat!
Köszi.Balos kell,de legjobb lenne párban.
954 fejidom van valakinek eladó?
Szia! Nekem van egy jobbosom 4,5 mm vastagsággal. Ha érdekel:100eu az ára(e-bay ár).
Sziasztok.954-hez keresek első féktárcsákat,ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném,sugomotornál,batszimotornál nincs ,más tippem meg nincs. Előre is köszi
Mindegy...elvitték az orrom elől :p
Melyik rr-hez való?
Ezt a gyöngyszemet ismeri valaki?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_900_rr-10299547
Kezdésnek jó.
Fent a guriga,ma mentem egy laza kis kört,még a formaleválasztót koptatom,de nagyon jól fordul eddig :)
a gyári érték lenne a lényeg mert el van tekergetve, köszi
Nem gyári is jó lenne?
helló, valaki meg tudná adni 1999-es motor gyári futómű értékeit? köszönöm
Elkelt.