Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már meg van köszi
Kiskunhalas
illetve a hétvégén valószínű, hogy Békés megyében, Medgyesegyházán leszek.
Esetleg tudok Kecskemét felé menni, az félúton van Pest és Halas között.
Ugy irtak, hogy a "midpipe" belso atmeroje. Aztan ki tudja, hogy mit ertettek midpipe alatt?
Tudod mar hasznalni a tolomerot?
Üdv!

Kiskunhalason lehetne átvenni vagy egyéb hely is szóba jöhet?
Úgy lesz,eddig diablo,ill. Bt014f volt fent,kíváncsi vagyok én is.
Ha majd felkerült és lesz róla infó akkor oszt meg mit tapasztaltál.
Hat ezen mit lehet felre ertelmezni?
Új kaucsuk
Lehet hogy valamit felreertelmeztem...
Inkabb tanuld meg hasznalni a nem digitalis tolomerot
http://tudasbazis.sulinet.hu/h...

Van video is az oldalon
haverom megmérte és azt momdta 75 mm...akkor most kinek higyjek ha ilyen tudatlan vagyok hozzá?:D
A csavartávolság 95 mm az sikerült ,de a belső átmerő neccesebb a régi tolómérővel,az ahelyzet hogy digitálishoz vagyok szokva Akkor a 60mm az biztosnak mondható?
A belso atmerore a legtobb helyen 60mm-t irnak, de elofordul, hogy 60.5mm az utangyartott cuccoke.
A csavartavolsag az marad az ultimate question kategoria. Meg a service manual sem ir semmi ilyesmit, meg az oemparts sem. Nem tudod lemerni?
Valaki nem tudja ,hogy cbr 954 -nél mennyi pontosan a kipufogónál a csavartávolság ,és a belső atmérő?
Ha tùrásítani akar valak......ELADÓ :-D
Eladó egy kizárólag esztétikai okok miatt lecserélt Honda CBR 900RR (SC29 -1992-1995) típusra való generátor fedél.
Valaki, valamikor a fedél külső részét gyalulta le, ezáltal a Honda felirat csak részbe látszik. A fedél nem törött, nem hegesztett, nem kalapált.
A funkcióját tekintve 100%-os állapotú, csak vettem helyette egy újat.
Ár: 6.000,- Ft
Posta megoldható.
Az lenne a kérdésem,hogy egyenes kormányállásnál ennek így kell állni,vagy én vpltam a balfasz?Egyébként a kormány szitálás megmaradt..opyan 100 as temponál ha elengedem a kormányt ugyanugy kóvájog ,mintha 8-as lenne lenne az elso kerekbe 150-nél pedig ha elengedem kisimul teljesen.Nem értem ezt kormánycsapagy csere is megvolt a telok nem hiszem hogy deformáltak lennének mert nem kezd el húzni se jobbra se balra ha elengedem.
Valakit nem érdekel,olcsón adom
http://www.kepesmotor.hu/teles...
azert az mar nagyon jo szerintem....bőven elég ígx is de kiprobálnék egy ilyen felhúzottat.
Először igen, utána tovább módosítottam és betettem az autotune-t. Most már magát állítja folyamatosan. Mérettem ezek után is.
158Le, 107Nm volt asszem.
Egy jó leömlő még dobhatna rajta, az olyanok 164-168Le között vannak és 110-115Nm. De nem mindegy? A legtöbb ezres úgyis erősebb.:)
Ha jol gondolom padon állitottak be... milyen értékeket mutatott a gép?
hahaha nyomatékban loerőben gondolom sokat dob.
Annyit, h ne menjen tönkre a sportdobtól a motor.
Csak vicceltem.
Sokat. Olyan módosítás után, amit csináltam, sokat. Csak egy sportdob miatt lehet nem ruháznék be rá.
hmmmm kár....ez a pc v elektonika mennyit számít egyébként?
Ezzel a dobbal vettem. Nekem van benne PC V egy autotune elektronikával.;) De csak azért, mert kiiktattam az exup szelepet.
Nincs olyan képem, amin jól látszik a dob oldalról.
Bazi nagy gyönyörű dob Szoval akkor gondolom te is csak rádobtad és annyi.Igazán tehetnél fel egy képet hogy mutat rajta a karbon brothers