Kiskunhalas
illetve a hétvégén valószínű, hogy Békés megyében, Medgyesegyházán leszek.
Esetleg tudok Kecskemét felé menni, az félúton van Pest és Halas között.
A csavartávolság 95 mm az sikerült ,de a belső átmerő neccesebb a régi tolómérővel,az ahelyzet hogy digitálishoz vagyok szokva Akkor a 60mm az biztosnak mondható?
A belso atmerore a legtobb helyen 60mm-t irnak, de elofordul, hogy 60.5mm az utangyartott cuccoke.
A csavartavolsag az marad az ultimate question kategoria. Meg a service manual sem ir semmi ilyesmit, meg az oemparts sem. Nem tudod lemerni?
Eladó egy kizárólag esztétikai okok miatt lecserélt Honda CBR 900RR (SC29 -1992-1995) típusra való generátor fedél.
Valaki, valamikor a fedél külső részét gyalulta le, ezáltal a Honda felirat csak részbe látszik. A fedél nem törött, nem hegesztett, nem kalapált.
A funkcióját tekintve 100%-os állapotú, csak vettem helyette egy újat.
Ár: 6.000,- Ft
Posta megoldható.
Az lenne a kérdésem,hogy egyenes kormányállásnál ennek így kell állni,vagy én vpltam a balfasz?Egyébként a kormány szitálás megmaradt..opyan 100 as temponál ha elengedem a kormányt ugyanugy kóvájog ,mintha 8-as lenne lenne az elso kerekbe 150-nél pedig ha elengedem kisimul teljesen.Nem értem ezt kormánycsapagy csere is megvolt a telok nem hiszem hogy deformáltak lennének mert nem kezd el húzni se jobbra se balra ha elengedem.
Először igen, utána tovább módosítottam és betettem az autotune-t. Most már magát állítja folyamatosan. Mérettem ezek után is.
158Le, 107Nm volt asszem.
Egy jó leömlő még dobhatna rajta, az olyanok 164-168Le között vannak és 110-115Nm. De nem mindegy? A legtöbb ezres úgyis erősebb.:)
Annyit, h ne menjen tönkre a sportdobtól a motor.
Csak vicceltem.
Sokat. Olyan módosítás után, amit csináltam, sokat. Csak egy sportdob miatt lehet nem ruháznék be rá.
Ezzel a dobbal vettem. Nekem van benne PC V egy autotune elektronikával.;) De csak azért, mert kiiktattam az exup szelepet.
Nincs olyan képem, amin jól látszik a dob oldalról.
illetve a hétvégén valószínű, hogy Békés megyében, Medgyesegyházán leszek.
Esetleg tudok Kecskemét felé menni, az félúton van Pest és Halas között.
Tudod mar hasznalni a tolomerot?
Kiskunhalason lehetne átvenni vagy egyéb hely is szóba jöhet?
Inkabb tanuld meg hasznalni a nem digitalis tolomerot
http://tudasbazis.sulinet.hu/h...
Van video is az oldalon
A csavartavolsag az marad az ultimate question kategoria. Meg a service manual sem ir semmi ilyesmit, meg az oemparts sem. Nem tudod lemerni?
Valaki, valamikor a fedél külső részét gyalulta le, ezáltal a Honda felirat csak részbe látszik. A fedél nem törött, nem hegesztett, nem kalapált.
A funkcióját tekintve 100%-os állapotú, csak vettem helyette egy újat.
Ár: 6.000,- Ft
Posta megoldható.
http://www.kepesmotor.hu/teles...
158Le, 107Nm volt asszem.
Egy jó leömlő még dobhatna rajta, az olyanok 164-168Le között vannak és 110-115Nm. De nem mindegy? A legtöbb ezres úgyis erősebb.:)
Csak vicceltem.
Sokat. Olyan módosítás után, amit csináltam, sokat. Csak egy sportdob miatt lehet nem ruháznék be rá.
Nincs olyan képem, amin jól látszik a dob oldalról.