Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Európai színek. Amcsiban volt más. Most már tudom, h az enyém segge is (szerencsére, mert az szebb sztem:)) amcsi fajta.
Csak par szoba ird mar le kerlek...en mar annyit szoptam az enyemmel hatha tudok segiteni
privatba le irod a szamod ?
Mi a baj?
nincs senki aki tudna nekem segiteni ? :(
aki ért a 954 es irjon már nekem köszi
Mert az övé már nem gyári. Itt megtaláljátok az összes gyári szín és matrica variációt:

http://www.cbr1000rr.de/frame.html
Jobb szeretném most pénzre cserélni :) .. elég jó hangja van annak ami rajt van .. teljesítménybe pedig épp elég, ami van az sc28 után :D
A 954-re ez nem jó?
Látod, az ő 954-ese megint más kicsit, neki is van fekete matrica a farokidomon, de nem 954rr felirat hanem csak CBR, mint a sima piros (egy színű) farkokon. Elöl viszont neki csak CBR felirat az oldalán, nem fireblade.
Nem csodálom zsír nagyon!!
sziasztok
egy 954 szaki adja már meg a szamat lenne egy pr kérdésem csak hosszu lenne le irni
elöre is köszi
Az nem eladó
954 ről is johetne pár kép
Kicsit elhanyagolt :) eredeti színe az utolso képen .. A dobon a fólia csúszás nyomot takart amíg le nem égett a legutóbbi szülinapomon. Amugy feladatát rendszer hibátlanul ellata :)
Hali srácok.A mai nap átjott tesom,gondoltam megmutatom neki hogy szól a yoshi a gépen.Beinditottam bemelegitettem fasza minden,mondom huzok neki egy picit...erre opyan szep kek felhok hagyták el a torkát hogy majdnem hanyatt estem...olyan 7-8 ezres fordulatnal.Kérdezem én lehet ez az "uj" dob miatt,mert tiszta korom belül,meg kitudja miota állt már a boltba,és az ég ki belöle.Vagy olajcsipegetés?De állásába hogy jöhet ez elő,mert ilyet eddig nem csinált észre vettem volna...vagy a motor emelőn van az a problem?Komolyan már
Kepet delutan csinálok .egyenlore hirtelen ötlet volt .. A motort egybe akartam eladni mikor eszembejutott hogy ez majdnem annyit er mint az egesz motor :D
Képed van?ár?
Sziasztok.

Van egy komplett Akrapovic rendszerem sc28 ra. Esetleg lenne ra kereslet ?
Valaki nem gondolkozik ilyenen? ELADÓ :-D
Honda CBR 900 RR SC33 új kuplung lamella .20000ft
Az olyat kiröhögöm, ha ilyen miatt akar alkudozni, ha amúgy tök szép és jó a motor. De tudom, hogy vannak ilyen "gyáriállapot fetisiszták". Én nem vagyok az. Legyen összességében szép, legyen korrekt műszaki állapotban azt ennyi. Hogy most az a matrica nem volt rajta, amikor legurult a gyártósorról, vagy épp pár alkatrész ki van cserélve "tuning"-ra, dizájnosra, hát pont leszarom, legalább egyedi a gép.
929rr bubis plexi kis sérüléssel pályázóknak ideális eladó 4e ft-Érd:zoli_motor@freemail.hu
Persze gyári az is nem.arról van szó...csak vannak olyan vevők akik az adott típusnak nagyon utána járnak,beleértve a matricázást is és mondjuk akár emiatt kezdenek el pofátlanul alkudozni.
De végül is ez a farokidom is gyári! És még jobban is néz ki. Akkor miért érne kevesebbet ilyennel a motorod? Én mire eladom ezt a motort, már úgyse fognak ezek túl sokat érni sztem.
nem.rossz