Én sem hallok különöset, lehet, hogy nincs is semmi furcsa, de nem akkora munka leszedni a kipufogó rendszert, meg az alsó deklit, és megnézni nincsenek e lehullott apró fémrészek benne. És ha semmi akkor legalább nyugodt lehetsz. Ha komoly baj lesz azt majd úgyis meghallod
Elhiszem, csak nem jön át a videón. Legalábbis itt nem.
Én is mutattam egy fura zajt a múltkor az enyémnél, na azóta meg én nem hallottam azt a sajátomnál.:) Ellenben hallok mást, de lassan úgy vagyok vele, hogy nem érdekelnek a zajok, "becsukom a fülem", és elfogadom, hogy ez egy ilyen zajos masina.
Azzal se hallok semmit.:D Lehet elektro se, csak elhiszi, hogy te hallod és egy ötletet mondott, mit nézz meg.:) Aztán lehet nála/tok máshoyg szól a cucc, de én nem hallok se hangfalban se fülhallgatóban fémes odanemillő hangot.
Javaslatom:
A Télen nézzétek át, nincs-e szétmenve valamelyik csapágy golyókosara a sebességváltónál. Volt egy blokk ahol érdekes zajokat véltünk hallani, és a szétszedéskor derült ki, hogy a kuplung mögötti csapágynak szétment a golyókosara. De ha nem akarsz ennyire belemenni, akkor vedd le a deklit az aljáról, és nézd meg, nincsenek-e apró fémrészecskék benne. Ha semmit nem látni akkor ne foglalkozz vele.
vagyis minden mas jo rajta az index, parkir tompitott, csak ez az egy nyomogomb szart be sajnos. viszont tippeket szivesen fogadnék, lehet-e belekapni ilyen kapcsolot.
a legnagyobb problema hogy buheralt az egesz, a tavolsagi kapcsolo pl nem a gyari nyomogomb, hanem nem tudom mibol volt belekokanyolva, mint a szamitogephazban talalhato. szoval olyan kapcsolo kellene bele, vagy valami ertelmes amivel tudnam helyetesiteni.
Multkorában írtam egy olyan jelenségről a Hondánál,hogy ha leállitom van ,hogy egy "fémes hang kiséri a leállást van hogy nem.Most felvettem videóra a dolgot ,mert járó motornál is hallani mikor visszaesik a fordulat,vagyis van hogy előjön van hogy nem.Igazábol annyira nem zavar ,csak érdekelnee ,hogy van e értelme evvel foglalkozni vagy sem.(fülhallgatóval jobban hallatszik)
Utána "kontakt tisztitó és védő"-vel. és egy darabog örök lesz! Ezek a kapcsolók el vannak készítve! Azért mondom, mert az én motoromon 32 évesek a kapcsolók, és a télen takarítottam ki és alig van kopás rajtuk.
Május 21.-én lesz a Honda Klubok Találkozója, amire meghívunk titeket is!
Start Fehérvárról, laza aszfaltos gurulás a Bakonyban, du. kaja, este buli a kempingben. (messzebbről jövők itt alhatnak)
Részletek priv.ben.
Keresek 919-be villarugót, könyv szerint 245,2mm és 16db gyűrű-s kellene, 1db
Vagy párban valami hasonlót, vagy amire ki lehetne váltani.
előre is köszönöm....
Én is mutattam egy fura zajt a múltkor az enyémnél, na azóta meg én nem hallottam azt a sajátomnál.:) Ellenben hallok mást, de lassan úgy vagyok vele, hogy nem érdekelnek a zajok, "becsukom a fülem", és elfogadom, hogy ez egy ilyen zajos masina.
A Télen nézzétek át, nincs-e szétmenve valamelyik csapágy golyókosara a sebességváltónál. Volt egy blokk ahol érdekes zajokat véltünk hallani, és a szétszedéskor derült ki, hogy a kuplung mögötti csapágynak szétment a golyókosara. De ha nem akarsz ennyire belemenni, akkor vedd le a deklit az aljáról, és nézd meg, nincsenek-e apró fémrészecskék benne. Ha semmit nem látni akkor ne foglalkozz vele.
Május 21.-én lesz a Honda Klubok Találkozója, amire meghívunk titeket is!
Start Fehérvárról, laza aszfaltos gurulás a Bakonyban, du. kaja, este buli a kempingben. (messzebbről jövők itt alhatnak)
Részletek priv.ben.
Minden Hondást szívesen látunk!
Vagy párban valami hasonlót, vagy amire ki lehetne váltani.
előre is köszönöm....