A motorolás veszélyes ebbe mindenki törődjön bele.Ha felülsz a vasra üritsd ki a fejed azt goooo
Mindegy lassan vagy gyorsan mész a fejed felett mindig ott van a kard.
Ennyi. Engem is ütöttek el pl buszsávba álló kocsisorból kivágó autó, esélyem nem volt kanyarban se kikerülni se lefékezni, legutóbb álltó helyemben borított fel egy tolató idióta picsa.
Egy szóval nem mondtam, hogy én a "mindenholcsövönhúzomszáguldokmindenkitletolok" típus vagyok. De hagyjuk az álszent dumát már, aki sportmotort vesz 600cc-től felfele, az nem azért veszi, hogy mindig mindenhol betartsa a sebességhatárokat, hanem mert élvezi, ha néha-néha (nem állandóan!) süvít a feje mellett a szél, élvezi a gyorsulást, az adrenalint. Attól, hogy egy egyenes útszakaszon odahúzza neki az ember 200, esetleg 250 fölé, ahol amúgy senkit nem zavar és veszélyeztet, ellentétben a szerpentinen szembesávban kanyargókkal, még nem kell egyből temetni az illetőt. Amúgy többnyire óvatosan, nyugisan megyek, de ahol van rá biztonságosan lehetőség, miért ne húzzam oda neki, erre van ez a nyomorult gép. Sajnos nem tudom finanszírozni egy ideig a pályázásom tovább, így utcán vagyok kénytelen hódolni a szenvedélyemnek.
Nekem pedig többször fordult elő, hogy a mások szabálytalanságát kellett kivédenem, legutóbb egy balra nagy ívben elém kanyarodóét. Aztán intett, hogy elnézést kér! Szerencsére nem mentem gyorsan és jók a fékek.
Amikor full szabalyosan kozlekedtem, 3-szor utottek ki alolam a motort ugy, hogy eselyem nem volt.
Azota en peldaul ugy vagyok vele, hogy mindenki legyen a hatam mogott, az a biztos... bar iden osszesen eddig ketszer motoroztam UTCAN es ez a szam csak akkor fog noni, hogyha nagyon muszaj, vagy visszautasithatatlan az ajanlat
Aztán az ilyen nagyon "sietős"-öknek mint Te is vagy lesz szép temetése!! Csak azt nem értem minek az a nagy sietség , a gödör mindenkit megvár!! Aki meg siet , hadd menjen, nekem nem okoz halálos sértést , nekem más tempó jó.
Egy gimis évfolyamtársam robogóval halt meg, pedig abban tényleg nincs kakaó. Sztem pont h utcára jó a sok power. Pályán úgyse tudja kihasználni az ember a motor erejét oda pont h elég a kevesebb is, könnyebb is olyannal pályázni. Viszont ha utcán épp olyan kedvem van h odahúzom neki, akkor menjen mint a vadparaszt! Az se baj ha nem hagy le minden jöttment másik motoros neadjisten autós.
nekem tévedésből 2évig fordítva volt feltéve mindkét tárcsa,semmit nem vettem észre,azért is volt úgy két évig.persze gondolom nem véletlen van a forgásírány,de nekem nem volt gond
Sziasztok! Van egy 929-es CBR-em, első féktárcsát kell rajta cserélni, és rendeltem bontóból egy párat ami elvileg gyári új 70-ért. Megérkezett és kiderült hogy mindkettő balos. Az a kérdés hogy a balost felszerelhetem-e jobbra? A tárcsa amúgy teljesen szimmetrikus, a hűtőfuratok is merőlegesen vannak benne, a csavarhelyek elvileg jó helyen vannak, ha nem lenne rajta a kis nyíl nem is tudnám h balos a tárcsa. Vélemény?
Mindegy lassan vagy gyorsan mész a fejed felett mindig ott van a kard.