Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez így igaz Hány órakor indul az első kör vagy hogy indítják az embereket Vagy, hogy működik oda megyek kifizetem a pénzt és a következő körrel megyek is
XX-re?
pályamenők ha kell valakinek fém fékcső szóljon: 70/520-4856
Neked a reggeli odaérkezés lesz bonyolult...
A depó bérlése sem bonyolult. Ott ahol veszed a jegyet nyittatsz egy depót is. 27000Ft egy napra. Ha jól emlékszem. De gondolom egyértelmű, hogy 2-300 motorosnak nincs elég depó.
Akkor "nem olyan bonyolult"mint ahogy többen is le írják.... Gondolok most azokra akik depot bérelnek stb....
A ringgel szemben van egy MOL kút. Depót nem bérelek a legtöbben a parkolóban táboroznak. Van hely bőven. Van kajálda is bár marha drága. A haverokhoz csapódom. 3 menet után tankolok, hogy ne buzeráljon a sárga led. Tükröket leveszem, lámpát leragasztom. Ennyi.
Benyát viszel magaddal vagy ott van kút is Azt tudom, hogy ott lehet gumiztatni Légyszi mesélj már el 1pályanapot hogy zajlik Depót bérelni kell Vagy hol pihensz vagy mégis hogy is van ez
Rajtam nem múlik. Idén is tervbe van véve 20 pályanap.
Remélem ebben az évben találkozunk mert ki akarom próbálni én is ezt a műfajt Bisztos fasza lehet
2,5 szezon. A gixert mikor megvettem vele voltam abban az évben egy párszor. De akkor az életemért küzdöttem. Sok haszna nem volt azon kívül, hogy feltárta a hiányosságaimat. Aztán 2007-ben már elég sok pályanapon kint voltam. Tán 15-ön is. Az uccsó 3-4 alkalomtól kezdődött a valódi meló. Akkor mentem 2:15-öt. (Hú de lassú az a kör. ) Tavaly meg 20-22 pályanapon voltam a versenyekkel együtt. 2:07-08. Ezt most gyorsnak érzem de remélem nem sokáig.
Te mióta jársz pályázni
Én is voltam kezdőcsoportos.
Ott is húzni kell neki! Azért jár az ember pályázni nem? Nagy gáz, nagy fék, nagy döntés! Első 10 pályanapomon rendszeresen elszálltam a cél végén. Van hely bőven. Ha elcseszed a féktávot van hova menekülni.
Ebbe a jelbe(~) beletartozik a 270 is...
Nem mindenki időtdöntögetni jár ám...
Legalábbis a kezdőcsoportban...
ja persze 270....nem is megy annyit az a leveli béka.....
Aztán vannak akinek 270-et mutat az óra a cél végi féktávnál. Sok részét imádom a motoromnak de a fékje az elsők között van. Az egyik haverom majdnem sírva fakadt amikor közöltem, hogy nekem nem felpuhul hanem felkeményedik a fék! De azért idén a fém fékcső befigyel nekem is. Én azt mondom sehol sem szabad spórolni a gázzal. Akkor nem jön ki a kör.
Na helló és milyen jó Raktam fe képeket a motorról itt a fórumba meg nézheted az első teló meg oldását
Helló véletlen nem te veted a tárcsát meg tőlem
A Hring nagyon jó móka, pár alkalom és sokkal jobban érzed a gépet mint előtte. Nem kell a határon motorozni de az utcai motorozáshoz képest fényévekkel jobb érzés.
Ha tehetném mindig kint lennék a nyílt napokon.
Messze de közeleg nagyon csúnyán közeleg
Na persze az új ruha, sisak és a fékcsőproject csökkenti a pénztárcát, de messze van még a nyár...
Igen erről vala szó sajna az a kurva semmit nem érő Forint
Nem épp erre gondoltam de én 1-re bittos nem fogom kitapasztalni a fék határait ahogy te is írtad elengedjük a gyorsabbakat De a fékhatás kedvéért be fogok szerezni fém fékcsöveket és már tervbe van a radiális fék munka henger