Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Frankó Jézuska jár arrafelé
Ma én is gyertyát akartam venni,de még meggondolom,hogy belerakjam-e a gyárit,mert 6200 Ft/db
Ha mindenképp akarod, hogy jól mutasson(ha egyátalán működik az óra csak az állítása nem megy),
akkor az akksisaru felrakásának időpontját kell eltalálnod!
A tiéd motorosszánnal érkezett?
Ja és nagyon jó lehettél, mert sok/drága ajándékokat hagyott a fa alatt!
-ja akkor még gondolkodtam ;
-köszi ;
-tudod mindig menes vok ;
-nem megy a műszerfal világítás színéhez!
Én már nemtudom hogy mi a baja,valószínüleg az elektronika.
Mindegy,ettől ne legyen nagyobb gond vele.
Aha reggel még "felkénemennipestrehú!" Mosmegmá" itt a sisak Ja amúgy fasza gratula! ........................Csak nem bírtál a seggeden ülni! De miért nem kék?
Megérkezett a Jézuska, igaz kicsit elkésett, de üsse kavics!
Gombok működnek? Vagy az elektronika ment tönkre?
Esetleg az óra csatlakozóit nézd át (kontakt hiba)...
Köszönöm uram,ha összefutunk valahol, a vendégem vagy.
Egyébként úgy néz ki,hogy nem lesz jó
Jól gondoltam,hogy van neki valami gyíkja azért nemtudom beállítani.
Köszi!
martin sportdob 58 helyett 20ér.. ha vkinek gyári van és akar sportot most megéri venni,bár nekem nem kell nekem nyitott rendszer van rajta.
de tényleg hatalmas akciók vannak
Srácok néztétek a SHOX-ot mostanában.Holnap eléggé fasza kis akciók lesznek.Jól le van értékelve minden.Ha valaki felszerelést akar, akkor nézze mindíg mert most dobnak ki mindent poton pénzért.
micsoda kipuff... 600RR koppincs, de nekem nem nagyon jön be.. + csomagtered se marad.. ez ugy szép ahogy gyárilag van...
mi ez a nagy csönd?
nincs mit.Szerintem is jobb mint a gyári
Kösz az infót!
Én is rakni akarok rá,nagyon tetszik
Ja de itt is van http://bazismotor.hu/#ide
itt 5800 Ft.Nem kerül sokba
Az rajta volt már,de lehet kapni a http://www.tutilampa.extra.hu/... .Ezen minden fajta van.Mondjuk én most akarok majd venni egy undertailt rá.Csak most várom a választ,hogy milyen van a srácnak.Persze ezt is meg kell,hogy tartsam mivel műszakinál jól jön
A motorodon a fehér hátsó lámpabúra az már rajta volt mikor vetted,vagy te tetted rá?
dehogynem, ez mindent bír tavaj télen volt felujitva a block fain benne minden, nem kell aggódni
Igazi raj gép
Szivessen máskor is
A szín az nem mond semmit mert ha jól tom ez a moci piros fehér volt ,csak szépet csúsztak vele és aki behozta a mocit a SAPKA művekkel csináltatta rá a fényezést.Nagyon profik a srácok.Mondjuk nagyon tetszik nekem ez a fényezés.Egyedi
Hátha sikerül valahogy.
Ma már nem rakom vissza az aksit kipróbálni,majd holnap megnézem.
Mégegyszer kösz.