Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

roberto
ezt a honda olajat minden honda boltba lehet kapni?
és mennyibe kerül 1 gallon belőle? mert én is pont most akarok olajat cserélni és szerdán pont mek 1 honda bolt fele, akkor lehet beruházok 1 gallon honda olajra

Jogos
Sorolhatnék még dolgokat,gyűrű a kézen.... tankon karc
Ha tényleg jó, akkor inkább azt válaszd! - nehogy vissza nyaljon a fagyi! Ja és a beígért söröket, meg a TETTES fizeti, így majd megtanulja, hogy hogy is kell a kakasülőn elhelyezkedni!
Ez igaz! 20 nem rossz ár érte, ha jó állapotban van!
Régen volt egy kis Nsr-em,és azzal sikerült összedurrannom egy nyugdíjas mamával. Szemből elémkanyarodott.
Na akkor járkáltam műanyagheggesztőkhöz,de nem szereztem túl jó tapasztalatokat.
20-ért adnának bontóban szépet,amit csak felkell rakni.
Most ha ezt megheggesztik + lefestik+ gyári matrica,szerintem ez is közel egy 20-as.
Meg ha nemcsinálják meg jól, ugyanúgy visszareped a heggesztésnél.
Mi lett volna ha még hátrébb ül...
Nem lehet megjavítani?
Most meg farokidomot vadászok,mert hát kedvesemnek még a nyáron sikerült hátrébb ülni a kelleténél és elrepett
Még szerencse hogy csak a farokidomot sikerült eltörnie és nem mást...
Helló-helló óvatosan osztogasd!
Na,akkor már neked is jövök egy sörrel
Eddig én is Castrolt R4-et használtam,és tuti,hogy nagyon jó olaj
Most utoljára raktam bele ezt a Honda gyári olajat.Ez ilyen kanadai,francia gyártmány,és gallononként árulják.
Remélem beválik. A srác dicsérte,mondjuk neki ez a dolga Végeredményben csak Honda
Van benne valami...
De, hogy a Castrol-t is védjem, ők szinte csak az olajokból élnek,
amit azért elég jó kis laborokban/sportpályákon fejlesztenek....
Pedíg van, csak már nem emlékszem a számára!(NGK 'átváltó' katalógusból néztük annó egy haverral)
igen
Ma voltam bent a Hondában,és végre utánatudtam járni annak,hogy a gyári Honda olaj,mért kerül fele annyiba,mint pl a Castrol.Tartottam tőle,hogy nehogy az legyen,hogy olcsó húsnak,híg a leve.
De szerencsére meggyőzött. Pl a Castrolnál a nevet,meg azt a sok kereskedőt kell megfizetni,akiken keresztűl jön.
A szezonig csak összejön valahogy. - nagyon csúnyán szólnak, mikor csak 3 henger megy!
Igen,a Hondában voltam bent,a srác megnézte,és nincs Ngk megfelelője a gyári Densó gyertyának
Meg vagyok Vele elégedve én is!
A gyertya a Tiédbe elég húzós! Az enyébe való az 3000 píz volt, de biztos nem egyezik a száma azzal, ami Neked kell. /NGK CR9EH-9/
Nekem is azt mondta a srác,hogy a gyári Denso a legjobb bele.
Szerintem még a gyári van az enyémbe,és már megérett a cserére.
Vagy kettővel...
Én beletettem a gyárit! Amíg nálam lesz gyertyát már nem kell bele vennem!(remélem a Denso-k is így akarják... )
Az óra az működik,csak az állítása nem.
Ez nekem nem is jutott eszembe,jó ötlet
Mostmár tényleg jövök a sörrel.