roberto
ezt a honda olajat minden honda boltba lehet kapni?
és mennyibe kerül 1 gallon belőle? mert én is pont most akarok olajat cserélni és szerdán pont mek 1 honda bolt fele, akkor lehet beruházok 1 gallon honda olajra
Ha tényleg jó, akkor inkább azt válaszd! - nehogy vissza nyaljon a fagyi! Ja és a beígért söröket, meg a TETTES fizeti, így majd megtanulja, hogy hogy is kell a kakasülőn elhelyezkedni!
Régen volt egy kis Nsr-em,és azzal sikerült összedurrannom egy nyugdíjas mamával. Szemből elémkanyarodott.
Na akkor járkáltam műanyagheggesztőkhöz,de nem szereztem túl jó tapasztalatokat.
20-ért adnának bontóban szépet,amit csak felkell rakni.
Most ha ezt megheggesztik + lefestik+ gyári matrica,szerintem ez is közel egy 20-as.
Meg ha nemcsinálják meg jól, ugyanúgy visszareped a heggesztésnél.
Most meg farokidomot vadászok,mert hát kedvesemnek még a nyáron sikerült hátrébb ülni a kelleténél és elrepett
Még szerencse hogy csak a farokidomot sikerült eltörnie és nem mást...
Eddig én is Castrolt R4-et használtam,és tuti,hogy nagyon jó olaj
Most utoljára raktam bele ezt a Honda gyári olajat.Ez ilyen kanadai,francia gyártmány,és gallononként árulják.
Remélem beválik. A srác dicsérte,mondjuk neki ez a dolga Végeredményben csak Honda
Van benne valami...
De, hogy a Castrol-t is védjem, ők szinte csak az olajokból élnek,
amit azért elég jó kis laborokban/sportpályákon fejlesztenek....
Ma voltam bent a Hondában,és végre utánatudtam járni annak,hogy a gyári Honda olaj,mért kerül fele annyiba,mint pl a Castrol.Tartottam tőle,hogy nehogy az legyen,hogy olcsó húsnak,híg a leve.
De szerencsére meggyőzött. Pl a Castrolnál a nevet,meg azt a sok kereskedőt kell megfizetni,akiken keresztűl jön.
Meg vagyok Vele elégedve én is!
A gyertya a Tiédbe elég húzós! Az enyébe való az 3000 píz volt, de biztos nem egyezik a száma azzal, ami Neked kell. /NGK CR9EH-9/
ezt a honda olajat minden honda boltba lehet kapni?
és mennyibe kerül 1 gallon belőle? mert én is pont most akarok olajat cserélni és szerdán pont mek 1 honda bolt fele, akkor lehet beruházok 1 gallon honda olajra