Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
929 vagy 954 első sárvédőt keresek, lehet sérült is. Ha van valakinek vevő lennék rá!
Sziasztok!
CBR 954-hez van egy pár kimaradt gyári hátsó indexlémpám, és egy hátsó JT gyári áttételű fogaskerekem, valamint egy DID láncom. Mivel eladam a mocit így már feleslegesek. Index: 2500ft, lánc+fogaskerék 25000ft.Elérhetőségek az adatlapon (telefonon nem mindíg vagyok elérhető 3 műszak miatt)
Húha, vannak itt is bajok...
Miért ne kéne a kerékcsapágyat cserélni? Amikor lóg a hátsó kerék 10mm-ert oldalirányba akkor is zsírozzam be, aztán mehet?
Nem csak ezek okozhatják, hanem pl a szar út is. Nagyjából a környékemen 2-3 út van ahol ezt lehet tesztelni, mert a többin ráz minden mindenhogy...
Dettó. Ilyen nekem is kéne.
Oké! hívj fel és megbeszéljük! 06 20 544 2270.
Szia csak fèmesen elmèlmèletileg összerakható.a jelenlegi gázzal.
sziasztok! Keresek 98-as 919rr-re benzincsapot.olyan érdekelne ami nem folyik és még a membrán is üzemel benne :D ha volna írj légyszíves mert már nagyon kéne :)
Csá! Csak fémesen,vagy gumival ill,gázcsutkával együtt?
Nem tudom kinek a nevén van. De a szokásos vakításokat mondta, minden új minden jó. Akkor még nem olvastam amit írtál mikor beszéltem vele.
szia mindkettőre szükségem lenne
Gondoltam h kicsi rá az esély h pont Gödön áruljanak egy pont ugyan olyan motort meg ismerős a ház/kerítés a képeken. És mit mondott a motorról? Azt nemtom h kinek a nevén van, mert ha a srácén, akinél voltam, akkor nemtom hogy lehet átiratni még pár hónapig, amíg ő nem elérhető. És ha tényleg motorcserés volt, akkor a motorszám se fog stimmelni gondolom.
Felhívtam tesója hirdeti szóval arról van szó szerintem amire gondolsz. Hát akkor jobb lesz ha meg se nézem.
Én sztem ismerem, láttam már élőben, beszéltem a gazdájával, voltam nála alkatrészér.
A sztorijai alapján nem volt kímélve a motor, a srácnak asszem még jogsija se volt rá úgy használta és néha menekült a rendőrök elől. Volt már lezúzva, fényezőként dolgozik (hát most nem, mert ahol most van, ott nem nagyon tud dolgozni, sztem a motort is a tesója hirdetheti), ő fényezte ilyenre, ez ugye 2002-es színkombó, a motor elmondása szerint 2003-as és képről nézte, hogy milyen legyen. Közelről látszik, hogy nem gyári a fényezés, mondjuk azt, hogy a távolság jól áll neki. Valami rémlik, mintha lett volna még vele, de sajnos nem emlékszem már pontosan, mert csak úgy megmutatta, ha már ott voltam, annyira nem mélyedtem bele. Arra viszont emlékszem, hogy nekem nem volt túl bizalomgerjesztő a motor valamiért, mintha nem csak a fényezés miatt. Talán blokkcserés is volt, de nem akarok hülyeségeket beszélni, de én blokk ill hengerfej alkatrészér mentem hozzá, azok lehet pont a régi eredeti motorjából származtak, aztán nem vettem tőle, mert eléggé leharcoltak voltak az alkatrészek, kopott vezérműtengely stb.
Képen jol néz ki.De aki már eladásra kínálja a motorját,azért illene tudni neki a pontos típust,és évjáratot.
Ha érdemleges választ szeretnél, akkor a zx9 fórumban tedd fel ezt a kérdést.
Ez tényleg szép. Olvastam ezeket a legendákat, hogy elkopik a henger stb... ezek mennyire igazak?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_1000_rr-9946545 ezt ismeri valaki? köszi a segítséget!
Na jól van, legalább nincs ellustulva.
N db előző tulajból úgyis volt olyan aki nyúzta, de nincs is ezzel gond, erre vannak kitalálva, ettől simán lehet jó motor.
Vendég250888-nak! Balos vagy jobbos kell?Nálam van majdnem teljes 954 donor bontva.
youtubra elköltöztem :D
Ne nevess ez az igazság!!!
Stimmel.Viszont mivel szerelő,meg is adott neki mindent.Nem dísznek tartotta,de hát ez a normális felhasználás-bár tudom mindenki nyugdíjas orvos tulajtól,napsütötte hétvégéken boltba járóst akar venni...
Sziasztok!
2003 as 954RR- ez kormány csutkát keresek.Ha valaki tud jelezze köszi.
Biztos ,hogy nem...ez nem zx9r ezek a Hondák azt nem bírják.