Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak 3 a többi kamu.
Inbusz fejű,A 21-esek kamuk ami odafogja azok hosszabbak.Itt látszik a képen hogy van.
Ha ráér a 600-asét meg tudom mérni este.
Csak úgy emlékszem az ezresen vastagabb volt. De amúgy mindegy, nem kell nagy erővel azt odarögzíteni, még erős csavar se kell.
Ez csak egy tanksapka. Szerintem meg csak nagy szakitoszilardsagunak sem kell lennie... mert minek
Bizonyára nem 8.8 as....
Bizonyára nem 8.8 as....
Bizonyára nem 8.8 as....
Miért fura? Több fogja, + gondolom nagy szakítószilárdságú.
Ilyeneket megtalálsz online alkatrészkatalógusban. Azt írja 4x21. Fura h ilyen vékonyka csavar van ott.
Sziasztok!

Nincs valakinek elfekvőben 919-re a benzin csapot állító műanyag tekerentyű? Nem tudom a pontos nevét!
Sziasztok.Valaki nem tudja vêletlen ,hogy a 954-es tanksapkàba pontosan milyen mèretű csavarok valók?
Hàtha valakit èrdekel "index elöl a tükörben mint a k5ösön Gyari index helye igènyesen leragasztva matricával
Sziasztok! Megmaradt sc 50 alkatrészek eladók! nyisztor68@freemail.hu,+3620 544 2270.
Még ismerkedek vele
Hidd el kell rá, nagyon rakoncátlan nélküle ha húzzogatod az oroszlán bajszát.
Nem,de nagyon mondja mindenki,hogy nelkulozhetetlen rá...meg szerintem ez a szezon anélkül fog menni,mert rengeteg lovem elment hogy szinte gyari allapotra hozzam fel,de eddig meg nem ereztem a szukségét neki,pedig volt alkalom mikor elemelte az elejét,de nem szitált be mikor leért.
Kormány stabi van rajta?
Ennyi..nincs is ezzel semmi baj.Én is gsxr 750-et akartam k4-k5 ,de ez lett belole.Egyenlore nincs baj vele,mondjuk elso szezon lesz remelem nem jon elo semmi...de hasznaltmotor zsakbamacska ki tudja mit kapott.
Nekem sincs itt semmi bajom senkivel. Sem a motorotokkal. Örülök, neki hogy ti nektek nincs semmi bajotok a motorotokkal. Maradjon ez így.

Majdnem én is 954 et vettem. Tetszik is, egyedi megjelenésű, sportos is, de más mellett döntöttem.
Nem sertegettelek.Amugy nekem semmi bajom se veled,se a suzikival.Csak fura volt ,hogy te is azt kezdted el fujni amit szeki a 9-es forumon.
Látod ilyen egy paraszt suzukis.
Az is vicces,hogy te valaszolsz mikor nem is téged kérdeztek.
Az is fárasztó, hogy neked fogalmad sincs milyen motorhoz volt szerencsém ezidáig. Valamint jözvetlen milyen motorok vannak közvetlen környezetemben. Az viszont vicces, hogy az éppen birtokolt motormárka színében azonosítotok embereket. Az már lényegtelen, hogy már teljesen más a leányzófekvése.
Nincs kawám, vágod? Suzukim van! Rasszista vagy vagy csak hergeled magad?
igeeen meg is volt törvee amikor felnyitottam
hirtelen kivert a viz hogy ez honnan is jött :) köszönöm