Vagy pedig ne zavarjon. ha a versenypályán nem használod akkor úgysem hiszem, hogy zavarna. A kormányt pedig ne engedd el, mert a télen én egy havas lejtős úton egy pillanat alatt ! simsonnal! úgy kb:15 km/óra sebességgel úgy elfeküdtem, hogy csak néztem, hogy most mi is van?! Pedig nem ma kezdtem motorozni!!
Igen ,csak tudod ugy voltam evvel hogy azt mondják,meg teszteken is olvastam,hogy ez a tipus marmint a 954 nagyon hajlamos a kormanycsapkodasra....azt hittem amiatt lehet ez,de most megint mehet a fejszamolas hogy mennyi lesz.
Ne panaszkodj, legalább megismered a gépedet! Az enyém egy Honda CBX 750-es '84-es, és az idei télen is szereltem és tettem rendbe, és most, mert már tudom mi van belül, bármikor el merek indulni vele.
Sziasztok.Kerültem ma egyet a géppel,és gondoltam kiprobálom hogy egy 110-es temponal elengedem a kormányt nem e húz valamerre...szerencsere nem huzott semerre a gép,viszont a kormány rendesen remegett mikor nem fogtam jobbra-balra.Gondolom a kormanystabilizator ezt megszuntetne jol gondolom?
Most jottem fel a garazsbol.
6 honapig aludt az emelon a gep. Beleraktam az akksit, szidtam a japanok kurvannyat hogy miert nem tudtak kitalalni valami normalis megoldast az akksi rogzitesere, aztan hagytam a faszba azt a szijat, visszaraktam az ulest es POC ROFF
Szevasz ! Miért nem készül mostanában videód ? Nagy örömmel néztem mindegyiket ! Hiányolom őket ! Egy üde színfolt vagy a sok nagyarcú vélt tudással rendelkező szerelő között !
Milyet rendeltél? Ami olyan, mint ha egy kormányt fogna az utas én olyat nem mernék felrakni a motorra. Tök jó lehet, amikor egy esetleges balesetben felnyársal, beléd áll, letépi a veséd májad, nem bírsz lerepülni a motorról mert beleakadsz stb... Inkább kapaszkodjon belém az utas, vagy támaszkodjon a tankra, sztem rohadt veszélyesek ezek a kapaszkodók.
Ami ilyen 3szög szerű, szal zárt kőrt alkot, az egy fokkal jobb, de olyat se tennék fel. Aztán amikor meg egyedül megy az ember nem bír a tankra hasalni tőle.
6 honapig aludt az emelon a gep. Beleraktam az akksit, szidtam a japanok kurvannyat hogy miert nem tudtak kitalalni valami normalis megoldast az akksi rogzitesere, aztan hagytam a faszba azt a szijat, visszaraktam az ulest es POC ROFF
Ezidaig egyetlen emberrel talalkoztam, aki kenyelmesnek talalta a hatso ulest
Ami ilyen 3szög szerű, szal zárt kőrt alkot, az egy fokkal jobb, de olyat se tennék fel. Aztán amikor meg egyedül megy az ember nem bír a tankra hasalni tőle.
14-es számú csavarok, 4x21-et ír, képen mutatja is a 3-nak a helyét. Csak jó már a katalógus.