mondom,nekem biztos hogy az okozza.szerintem a legegyszerübb ha az ember valami sima utcai fékbetétet rak bele,persze ha utcára használja.szerintem okosan ki vannak ezek találva.ami utcai az utcára a pálya a pályára való.ez olyan mint slick gumi,rosszab az uton mint az utcai gumi.
nekem is volt ez a jelenség,sőt van is.azóta van mióta a fékbetét ki lett cserélve,már nem tudom milyen fékbetét ment bele,talán szinterezett brembo.de én konkrétan tudom hogy azóta csinálja,tavaly a fékolaj is cserés volt de ugyanaz a szitu.azóta már volt műszakin és ott sem volt vele probléma.sz.val szerintem a fékbetét a ludas.én arra jutottam az enyémnél hogy legközelebb nem ezt a tipust rakom bele.
Lehet tényleg tulreagálom,de jo lenne kiprobálni egy másikat vagy kiprobálná egy nálam okosabb nem is tudom...egy biztos nagy sebessegnel teljesen sima mikor pedig már megállok akkor enyhen ráz.
Szerintem nem feltétlenül. Amikor nagyobb a féktárcsa fordulata, jobban kiegyenlítődik tárcsa egyenetlensége. Értem alatta, hogy olyan gyorsan váltanak a betétek között a hullámok, hogy észre sem veszed. Azaz amikor a hepe miatt beljebb nyomott dugattyú visszatérne a hupába nem tud, mert gyorsabban odaér a hepe. Amikor lassan mész a fordulat nem egyenlíti a hepe-hupa hatást. (Amatőr gondolat nem biztos, hogy helytálló.)
Zsir uj gumi van rajta ....Az a helyzet hogy mentem ma is egy nagy karikát es probalgattam erős fekezés olyan 150-60 ról,és szépen lassul fékez,de mikor már majdnem hogy megállok elkezd rázni az eleje....kozel sem annyira mikor a szar gumi macskás gumi volt rajta ,de erezhetöen.Ha ütne a tárcsa akkor rázna minden tartományban nem?
Mennyibe kerülhet a gyári? Az a baj hogy a közelemben nincs Honda kereskedés,írtam emailt nekik. Mennyibe kerülhet egy szett? Utángyártott ahogy nézegetem 30 ezer körül mozognak.
Nem a kormány ráz ,hanem olyan mintha tenyleg lassu temponal macskakoves uton mennék...na jo annyira nem veszelyes ...az is lehet bekepzelem,de majd most tavasszal megnezetem.Koszi a valaszokat sracok.
Hali!
Szerintem valami egy picit fel van lazulva a kormánynál ami rezonanciát kelt és azt érzed. Esetleg még a kormánycsapágy lehet a ludas. De ezt a leírtakból baromi nehéz megállapítani. Ne játsz vele, nézz utánna. Nem megszokott ez a jelenség a 954-nél.
Akinek 954 van megtudná mondani ,hogy mennyire megszokott,hogy lassu temponál ráz a gép eleje...nem a kormányra gondolok hanem olyan mintha a telo rázna....nem nagyon ,de erezhetoen főleg ha belemarkolok a fékbe.Legkemenyebbre volt állitva,kicsit puhitottam rajta olyan mintha merseklodott volna egy kicsit ,de fene se tudja.
Szerintem valami egy picit fel van lazulva a kormánynál ami rezonanciát kelt és azt érzed. Esetleg még a kormánycsapágy lehet a ludas. De ezt a leírtakból baromi nehéz megállapítani. Ne játsz vele, nézz utánna. Nem megszokott ez a jelenség a 954-nél.