Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pláne, akkor még olcsóbbak voltak az ezres gépek is. :)
Max. 1-et. De ez 2006 vagy 7-ben volt. Már mint én akkor láttam a gépet. Nem tudom mikor készült. Hengerfej, emelt kompresszió, vezérműtengely, akra rendszer, szelepek, PC ilyesmi.
Jolvan na ..értettem én nem kotekedni akartam hidd el
Semmi rosszindulat nem volt az "ilyen" kifejezésben, írhattam volna helyette, hogy "cbr 954-re". Persze, hogy jó gép, szép is jó is, de az újabbak még jobbak, de ez természetes. Szóval érted, minek rákölteni mondjuk 500ezret, hogy legyen a keréken 135LE-ből, 150Le, mikor ha ennyivel drágábban vesz az ember egy újabb gépet, az alapból több, mint 150Le keréken és más tekintetben is lehet, hogy korszerűbb, jobb, és mivel nem reszelt, ezért valószínű megbízhatóbb is. Csupán ezért tettem föl azt a féligmeddig költői kérdést.
Jól van na :D Bocsi Igen köszönöm az infódat.
Mi az hogy "ilyen" ez egy kurvajó gép
És hány millát költött rá h annyi legyen?
Jó, tudom meg lehet csinálni. De éddemes sok-sok 100ezret rákölteni egy ilyen motorra? Annyi pénzből meg a motor árából vesz egy fiatalabb erősebb gépet és az gyári megbízható, nem szétreszelt időzítettbomba.
Hanyagolom akkor inkabb.koszi az infot!
Na majd ha lesz alkalmam megnezem.koszi a valaszt!
Nézd meg, hogy a Kawasakin mekkora hűtő van meg a tiéden mekkora. Egy ismerősömnek megcsinálták a 954RR-t keréken 150 pacisra. Annak bele volt toldva a hűtőjébe egy másik.
Én használtam ilyet,nem sokat ér.
hmmm akkor hagyjuk:)
Azért van rajta a venti, hogy dolgozzon.
Ez a Motul cucc versenypályára lett kifejlesztve, ahol folyamatos a magas fordulat, a nagyobb hőterhelés. Emellett rajta van, hogy fagyással szemben nem nyújt védelmet. Ha télre benne felejted, lehet kelleni fog egy keveset futott bontott blokk
Erről valakinek vélemény?Tudom mondtátok ,hogy a 954 elég meleg üzemű motor,de voltam haverommal motorozni tegnap,és városban kifogtunk vagy 8 piros lámpát...nekem ez alatt 3*is kapcsolt a venti,míg neki a kawa 90 fokig ment fel.
Akárcsak nekem ..
Ha te azt mondod,akkor lehet én is bevállalom,csak a made in chain tart vissza,de a semmitol jobb az biztos.
Ha az enyémen nem lenne, bevállalnék egy ilyet sztem.
Sziasztok!Szerintetek érdemes egy ilyet venni?Mármint az árara gondolok ,hogy elég olcsó .
Próba út megvolt! Jobban megy mint előtte és nincs megtorpanás! :-) Ez volt a gond...
Amúgy nincs mit...
Szia.
Milyen márka,gyártótol származik?
Esetleg kép a termékről?
Kitöltve. ;)
Kitöltve. Majd az eredményről is nyilatkozhatsz, kíváncsi vagyok.