Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szakadt már bele csavar mert túlhúztam.. ezért ajánlottam csupán.. Hajlamos lehet avatatlan kéz túl húzni a csavarokat.
olaj nélkül is megy... óvatosan
Kiszedni nem birom sajnos se emelőm hozzá se semmim....ezért lenne jó tudni hogyan kell utaná tölteni,hogy legalabb a szerelőig eljussak vele
Lehet megfogadnám btibor tanácsát, vedd ki, vidd el szevizbe, túl sok a kérdés.
btibor: nyomatékkulcs? Mihez? Telókiszedéshez? Soha nem használtam hozzá, még egyszer se eset ki és kárt se tettem benne soha. Tudom, minden egyes csavarnak meg van az előírt nyomatéka, de a csavarok 90%-nál full felesleges a nyomatékkulcs, jó persze az se mindegy, hogy milyen tapasztalata van már az embernek, sokat számít az "érzésre meghúzás"-nál.
Már elkúrtam,mert az olajat leeresztettem belőle....van rá lehetőség ,hogy utána toltsem vagy cumi?
miért nem csináltatod meg inkább? ebből nagy elbaszás lesz
vagy hagyd a francba.. vagy egy bogrács mellett csináld valakivel aki már halott ilyenről...

egyrészt illik szétszedni kimosni eltakarítani.. érdemes ekkor már szimeringet is kicserélni! Lehet belső kopások is vannak ,ami további beavatkozást igényel.. szerelők is célszerszámokkal dolgoznak! ez már nem a kicserélem a fékbetétet kategória..
a megadott olajmennyiség tájékoztató jellegű, mert légrést kell állítani..
hidd el nem otthoni barkács ... és könnyű elbaszni a telószárat.. megéri? Lehet csak elbaszod azt ami még most éppen jó ( mert minden áron az olajat ki akarod cserélni..)
Olyan 20 körül szokták csinálni szervizben kompletten.. faraghatsz is a költségen ,kiszeded a villaszárakat ,az is jó kis meló de legalább nyomatékkulcsod legyen :)
Az automat szoktam ellenőrizni annak nincs ilyen ingadozása stabilan egy értéket mutat.De ha tied is ilyen meg a gyári érték is enged ilyet akkor ok.
Az enyém is ugyanígy működik, teljesen normális.
Szét kell szedni a komplett teleszkópot ,hogy ki tudjam az olajat cserélni?
köszönöm ismételten a segítséget.Annyit szeretnék még ,hogy a felső részen hol kell visszatölteni az olajat?
Köszi,jók a cbr -es videók
Alapjáraton lámpával mért érték ha forgattam akkor lejebb esett 13,5 -ig .
Szervizkönyv szerint 13.5v és 15.5v között oké.
Ezt milyen fordulaton mérted,ill.lámpával vagy a nélkül?
Ezt mértem nem sok egy kicsit?
ezt az ipari gányolást
Kicsit puhább lesz a teló a nagyobb légrés miatt, ami sztem az amúgy gyárilag is túl puha elejének nem biztos h kedvez. Vagy ha ennyire meg akarod spórolni azt az 1-2ezer Ft-ot (3-6l benzin, 50-100km motorozás) amibe plusz fél liter olaj kerül, akkor esetleg kipótlod a leengedett olajból azt a keveset.
Hát az szuper Szerinted,ha 1 litert teszek bele lesz bármilyen probléma,az elenyésző külonbség miatt?
/teló természetesen, csak h 1 lityó ne legyen elég.
A gyárilag előírt 0,513 L mennyiség száranként vagy összesen kell?
Rendben köszi az infót!:)
Honda SS-8 telóolaj, ami 10w-snek felel meg. Bármilyen márkás sportmotorba való 10w-s telóolajat belerakhatsz. Persze rakhatsz bele hígabbat vagy sűrűbbet is, csak ez a gyári előírt.
Hali srácok!954 első telóba milyen olaj kell tudja valaki?
954 RR-hez Hátsó felni 3000 km-el, ugyan itt még 954-hez gyári kipufogó dob a bejáratásig volt fenn! Ha valakit érdekel!
Ha csak pálya, akkor -1,+3 mehet rá simán.
Utcan nem fogom hasznalni, mert nem lesz rajta semmilyen vilagitoberendezes.
Ledobalok majd rola minden olyat, ami nem kell a palyazashoz
Szoval - mivel ugyis erik a lancszett csere - eleg nagy a valoszinusege, hogy kiprobalom vagy ezt, vagy a +2-es attetel verziot, amit Dawe javasolt.