Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Milyen fékbetétet ajánlotok előre?
Szia! Köszi.
A két szélsőt tudtam, sőt piszkáltam is. Viszont a középső lent nekem annyiban tér el, hogy két keresztfejű csavar van, és meg sem akar moccanni. Próbáltam 1szer, hogyha eltekerem valamerre, mi változik. Hát azon kívül, hogy az arcom pirosodott, semmi.
ezek az állitási lehetőségek
holnap megpróbálom lefotózni hol kell
Tudod az oldal irányt is!!!!
Pár éve sokan kínai halogénlámpát tettek a járgányba, aztán vakítottak mint az állat. Szerencsére már alig látni ilyet.
Nem mindenki érti a humort.
A mondanivalóm kis iróniával volt fűszerezve. Ott van benne.

Ez azért érdekes hozzáállás. Ennyi erővel mindenki menjen reflektorral, mert jobban lát vele, kivéve, amikor szembejönnek, mert akkor semmit. Szóval ennyire nyíltan leszarni a közlekedésben többi résztvevőt nem szép dolog.
Átvitt értelemben Józsi. Szigorúan átvitt értelemben.
Széllel szemben ??!! No az érdekes lesz?! Nem nagyon csak picit, de majd Te is meglátod, de lehet nem is kell állítani.
Lekakizom a szembejövőt! De azért ha nagyon befele hordana, majd igazítok rajta.
Akkor semmi gond csak kissé jobbra és lefelé kell állítani , hogy a fénycsóva a másik lámpa által megvilágított területre essen, azért, hogy ne vakítsa a szembejövőt!
Érdekes. Neked nincs a baloldali első indexnél belső idom?
Egy az egyben olyan, mint az enyém
Köszi.
Akkor minden további nélkül én is beköthetem, és be is fogom.
Szia! A magasságot tudom is, az oldalirányt nem. De szerintem nem lehet olyan bonyolult.
Eltérő:
Lehet állítani a lámpákat külön külön,magasságban és oldal irányban is ;)
Motorozsban gazdag újévet kívánok!
Te tudod , hogy én nem iszom!! Úgy öntöm magamba!
Úgy látom, hogy csak én vagyok akinek nem. Ja, boldog új évet Neked is!
Csak 1 kérdés: a lámpabura eltérő a két izzó előtt?
Persze! Litereset!
Egyre gondoltunk, kapcsoló lesz, de a kapcsolás relére lesz bízva.
Nekem is mind a két izzó világít.
Minden esetre egy kis kapcsolót tegyél be a bekötni szándékozott szálnak és akkor a műszakin nem okozhat gondot, habár nekem sem nézték. Igaz én üveget is cseréltem! (nem a féllitereset!)