Szia Józsi! Érdekes, hogy már többször is volt a kezemben a lámpatest, és mégse tudom, hogy lehet e. Az biztos, hogy a két izzó előtti üveg eltérő mintázatú, de majd a világítási kép sok mindent el fog árulni. Az viszont érdekes, hogy már két ember is említette, hogy Nekik mindkét izzó világít. ( Ez már mondhatnám kirekesztés! ) De viszont az övéké egyik se 96-os.
Szép napot Miklós! Az érdekelne, hogy tudod -e oldalirányban kicsit (jobbra) állítani a bekötni szándékozott lámpát? Mert elméletileg kell, hogy legyen rá lehetőség.
És akkor nincs probléma
Szia Józsi! Természetesen nem olyan, akkor túl 1szerű volna. Ugyanis a most világító tompított előtt nem sima üveg van, épp azért, hogy megfelelően szórja a fényt. De! Ez engem nem érdekel, mert itt az a cél, hogy ÉN lássak jobban. Meglátjuk, mert adok oda kisérleti jelleggel 1 plusszot, aztán meglátjuk, hogy hová is világít. Ha nagyon gáz akkor hagyjuk, de ha nem, akkor én járok jobban. Látok jobban! Összefoglalva: meglátjuk!
Ok, köszi.
Lehet, hogy a generátorod nem állt a helyzet magaslatán, elméletileg bírnia kellene, ugyanis a két távolsági is gyárilag egyszerre megy. De azért figyelni fogom, hogy mi is a helyzet.
Itt most az a kérdés, hogy hová fog világítani? Mennyire oldalra, felfele, lefele? Ugyanis előtte sima a plexi, a másik oldalon viszont nem, mivel ott a fénysugarat tereli. Na majd meglátjuk mi lesz belőle.
Persze ugy kötném be, hogy független lenne a világítási rendszertől, külön kapcsolóval, de a távolsági lekapcsolná.
Én eljátszottam ezt anno az sc28-ason. Leszívta az akksit.:D Nemtom hogy, de lemerült használat közben. Kikötöttem, onnantól semmi baja nem volt ismét. Lehet gyengélkedett a töltés vagy nemtom, nem kellett volna lemerülnie. Ha kipróbálod, mérj rá a töltésre azért.
Jó estét az Uraknak!
Azon filóztam, hogy bekötöm az első lámpán a távolsági fény tompitottját az eredeti tompított mellé, mivel egy tompítottat kevésnek találok. Vagyis kevés a fénye.
Kérdés, hogy hogy fog világítani? Vagy hová? Van e valakinek tapasztalata ez ügyben? Előre is kösz!
De majd teszek róla.
Boldog Új Évet Neked is!
És akkor nincs probléma
Nekem,tompítottnál megy mindkét izzó tompítottja,szerintem jobb
Most, hogy így mondod, iszok is valamit!
Lehet, hogy a generátorod nem állt a helyzet magaslatán, elméletileg bírnia kellene, ugyanis a két távolsági is gyárilag egyszerre megy. De azért figyelni fogom, hogy mi is a helyzet.
Itt most az a kérdés, hogy hová fog világítani? Mennyire oldalra, felfele, lefele? Ugyanis előtte sima a plexi, a másik oldalon viszont nem, mivel ott a fénysugarat tereli. Na majd meglátjuk mi lesz belőle.
Persze ugy kötném be, hogy független lenne a világítási rendszertől, külön kapcsolóval, de a távolsági lekapcsolná.
Azon filóztam, hogy bekötöm az első lámpán a távolsági fény tompitottját az eredeti tompított mellé, mivel egy tompítottat kevésnek találok. Vagyis kevés a fénye.
Kérdés, hogy hogy fog világítani? Vagy hová? Van e valakinek tapasztalata ez ügyben? Előre is kösz!
tavaly mi találkoztunk az ujszilvási motoros talin :) örülök h meg van még a gép :)
esetleg emlékszel ?