Szia!
Először is szedd szét a hátsó indexlámpádat, - valahol úgy is el kell kezdeni - és nézd át az izzó foglalatát, a csatlakozásokat, nekem forrasztások voltak, és gondok is. Ha régi az izzód, azt is kilökheted, biztos ami biztos. Ha itt minden rendben van, akkor kell előrébb keresni. Nekem a vezetékekkel soha nem volt gondom, mindig csak a hátsó indexlámpánál. Jó munkát!
Fixálni kellene azt az állapotot amikor nem működik pl: álló motornál gyújtáson és úgy megnézni. Arra tippelek, hogy valamelyik csatlakozónál a műanyagon belüli törés (vagy más érintkezési hiva miatt) indításkor nem érintkezik majd amikor jár a motor és van rezgés ez elősegíti az érintkezést és működik rendesen.
Sziasztok
Találkozott már valaki azzal a jelenséggel hogy ha balra indexelek valamikor csak az első villogó megy persze gyorsabban!?
Inkább induláskor csinálja, később működik rendesen!
Index relé, kapcsoló vagy a bal hátsó index vezetéke lehet valahol?
Hy!
929-es alkatrészek baráti áron.
Ami ELKELT:blokk,hátsó kerék,idomok,hűtő,e.tárcsák,e.lámpa,dob,tank,a többi megvan,posta esetleg szállítás ok,CSAK TELÓN KERESSETEK!30/259-05-47
Hívj fel egyet telefonon, én csak a Karasnát ismerem itt Budapesten, de biztos van még pár, honda honlapján biztos fent vannak, aztán kérdezd meg őket.
Koszonom a segitseget, erre voltam kivancsi, sajnos erdelybol vagyok es itt a kornyeken nagyon nincs marka szerviz, ki kell vigyem magyarorszagra a motort. De meg erdeklodok, ha esetleg tudtok egy telszamot vagy valami jo marka szervizt megkoszonnem ! udv
Ki tudod, csak nem fog beindulni a motor.
De amúgy, mivel lehet rendelni külön ECU-t a motorhoz, ebből arra következtetek, hogy márkaszervizben lehet fel tudják programozni vagy az ecu-t vagy a kulcsot, hogy működjön a kettő egymással. Ezt viszont érdeklődd meg egy szalonban.
Vagy veszel amcsi motorvezérlőt, azokban nincs hiss immo rendszer, nincs chip a kulcsban, most olvastam vmi olyasmit, hogy ha olyanra cserél az ember, valamit át kell kötni a kábelkötegben, hogy működjön, de onnantól megy.
Vagy kompletten veszel mindent, ecu, zár szett, tanknyílás, kulcsok.
Sziasztok lenne egy kerdesem hatha valaki tud segiteni, van egy Honda cbr 954-es motorom es valami baj van a cdi vel. CDI t kulon ki tudome cserelni vagy kell csereljek kontakt hazat es kulcsot is ?
Helló
Nemrég vásároltam egy 97-es 919rr-t ehhez érdekelne mindkét oldali dekli mert elég csúnyán vannak kijavítva rajta, valamint fékpedál érdekelne még. Van esetleg valakinek? Ha igen milyen árban?
Sajna 6 vagy 5 küllős kéne mert az ismerősömnek a cbr én az első kerék olyan,állítólag triumph 675 daytona eleje van benne telók kormány nyak meg felni és fékek.
Először is szedd szét a hátsó indexlámpádat, - valahol úgy is el kell kezdeni - és nézd át az izzó foglalatát, a csatlakozásokat, nekem forrasztások voltak, és gondok is. Ha régi az izzód, azt is kilökheted, biztos ami biztos. Ha itt minden rendben van, akkor kell előrébb keresni. Nekem a vezetékekkel soha nem volt gondom, mindig csak a hátsó indexlámpánál. Jó munkát!
Találkozott már valaki azzal a jelenséggel hogy ha balra indexelek valamikor csak az első villogó megy persze gyorsabban!?
Inkább induláskor csinálja, később működik rendesen!
Index relé, kapcsoló vagy a bal hátsó index vezetéke lehet valahol?
929-es alkatrészek baráti áron.
Ami ELKELT:blokk,hátsó kerék,idomok,hűtő,e.tárcsák,e.lámpa,dob,tank,a többi megvan,posta esetleg szállítás ok,CSAK TELÓN KERESSETEK!30/259-05-47
De amúgy, mivel lehet rendelni külön ECU-t a motorhoz, ebből arra következtetek, hogy márkaszervizben lehet fel tudják programozni vagy az ecu-t vagy a kulcsot, hogy működjön a kettő egymással. Ezt viszont érdeklődd meg egy szalonban.
Vagy veszel amcsi motorvezérlőt, azokban nincs hiss immo rendszer, nincs chip a kulcsban, most olvastam vmi olyasmit, hogy ha olyanra cserél az ember, valamit át kell kötni a kábelkötegben, hogy működjön, de onnantól megy.
Vagy kompletten veszel mindent, ecu, zár szett, tanknyílás, kulcsok.
Fekete -Ezüst RR ,pontos évjáratot nem bírtam megállapítani
Nemrég vásároltam egy 97-es 919rr-t ehhez érdekelne mindkét oldali dekli mert elég csúnyán vannak kijavítva rajta, valamint fékpedál érdekelne még. Van esetleg valakinek? Ha igen milyen árban?
Ha valakinek lenne és használható írjon rám.
Előre is köszi!
70/6321-829