Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fokozatkijelző no name, de a kinézete alapján a DATATOOL -ra hajaz, szerintem annak valami kínai koppintása. Nem tudom a drágák milyen gyorsan követik a sebesség váltásokat, de ez visszaváltáskor egy kicsit lassú. Persze ennek nincs különösebb jelentősége 10 ezer forintért a célnak ugyanúgy megfelel, mint egy drágább.

A bekötésnél fontos, hogy a km óra és a fordulatszámmérő is elektromos vezérlésű legyen. A kétlámpás SC28-at kivéve a CBR900, 919 stb. típusoknál ez már adott.

A km óra és a fordulatszámmérő jelet közvetlenül onnan vettem le ahol a jeladótól jövő vezeték a műszerfalban az adott egységbe becsatlakozik . Az üres jelet az üres visszajelző lámpa vezetékére kötöttem szintén a műszerfalban. Pozitív, negatív szál ahova illik. Egy vezeték marad ki az a beállításhoz kell.
Kellemes kis galéria látszik, hogy van a motornak gazdája!

A fokozatkijelzőről tudsz esetleg kicsit többet mondani? milyen típusú és hogy van bekötve? miről kapja a jelet?
cbr 929 alkatrészek eladok 06209238057 Csaba
Motobatt(varta egyáltalán nem!)
Az M-factory-soktól rendeljél. Azok korrektek.
http://www.ebay.com.au/itm/Fro...
Mérjetek benne kompressziót...
Sziasztok, adott egy Honda 954 rr motorkerekpar, olyan hibam van hogy kicsi fordulaton nem indul el az 1 es henger, csak harom henger megy, de ha felporgetem a motrot 4000 re akkor megy az egesz, csereltem gyertyat es gyertya pipat is es nincs valtozas, valakinek valami otlet ?
Sziasztok kellene 1 kis segítség! Szeretnék venni a motoromhoz(Cbr 919) Féktárcsát találtam is , csak nem tudom menyire megbízható. Ha valaki vett már ehhez hasonlót, kérem írja már meg a tapasztalatát!
Előre is köszönöm.....

http://www.ebay.com/itm/Front-...
Sziasztok.
Ki milyen akksira esküszik 919-hez?
Patent is!
Köszi.

Én is így oldottam meg, mondjuk nem én csináltam hanem megkértem a nagybátyámat, ő azért jobban otthon van a forrasztásban mint én:)
3 sárga ugye a generátorra. Piros és fekete adott.
Szia,
Igen, le szoktam szedni a régi csatit és azt rakom rá.
Azért annyi, mert erősebb diódák vannak benne, mert normálisan megépített a dolog(amúgy tirisztorok vannak benne).
Nyugodtan kötheted be.
Ezen a csatlakozón csak csupasz vezetékek jönnek ki a szokásos színekben, ez nem típus specifikus hanem általános szabályzó.

Szinte ugyanilyen csak enyémnél 5 vezeték van.
Univerzális feszültségszabályzó
a csatlakozó elvileg a vezetékkötegen van,a fesszabályzóba csak be kell-kellene dugni.
Szia.

Megrendeltem a feszültségszabályzót az általad ajánlott cégtől és már meg is jött.
A kérdésem az lenne hogy te hogyan szoktad megoldani a csatlakozást, a régi szabályzóról le lehet valahogy szedni a csatlakozót és azt használni?
A másik kérdésem az hogy kíváncsiságból megméregettem az új szabályzót és ennek a nyitó feszültségek ha jól mondom, kb. a háromszorosa a réginek (már amelyik lábnál volt ott mérhető érték) olyan 1600 -1700 azt hiszem millivolt, számít ez valamit?
Hello sziasztok! Cbr 900 rr hez kellene nekem papíros váz! Aki tudna esetleg segiteni az írjon már! Előre is köszönöm!
Köszi.

Jól hangzik, holnap rácsörgök.
Józsibátyám, már fejlődött a világ, és vannak olyan dolgok amik hasznosak. Ez az anyag amit én linkeltem, pl az akkumlátor sarura kenve, nem tud kiválni rajta semmilyen szennyeződés.
Mondjuk a WD-40 tényleg nem kontakt javító...
Simán tud az ember is küldeni. Van neki előre gyártva több darab.
Amúgy azon nagyobb a hűtőborda.
Üdv eladó egy sérült de használható dupla bubis plexi 929-hez 4e ft-ért.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Köszi.

Majd még alszok rá egyet, hogy melyik legyen, de az is számít hogy melyik lenne meg előbb mert már be vagyok sózva hogy menjek:)
Szia,
A mérést tökéletesen hajtottad végre
A műszer vezetékeinek felcserélésére azért változott,mert diódák vannak a fesszabban.

Én egy még olcsóbbat ajánlanék. Itt Tatabányán egy villamosmérnök gyárt 100 éve fesszabokat. 12-15e között van, és garanciás. Nagyon sokat szereltem már be tőle. http://www.solvart.hu/
Addig megnézheted nincs-e a vezetékköteg vagy vezeték valahol kidörzsölődve, mert nehogy az új fesszab. is meghalja magát. Nem áll sokból és motorozni úgy sem tudsz!