Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3 küllős Hornet kerekem van, ha az jó. 5,5x17.
Üdv!valakinek van eladó 99-es cbr-hez hátsó fékmunkahenger?
Váltó, müszerfal van.
70/6321-829
Esetleg valakinek cbr900rr hez 92 és 99 között nincs eladó hátsó felnije vagy nem e tud eladót egy ismerősömnek kéne.
Igen, ezt nem írtam, de ügyes voltál, és megoldottad
Köszönöm, sikerült!
Bal és jobb lámpa magasságát külön lehet állítani.
Valakinek jó áron szinte új 16/42 fogas lánckerékpár 900rr-hez nem kell?
530-as lánchoz való, minden 900-ashoz (929 meg 954 is) van hátulja, eleje ugyan az. 8000Ft/pár, tényleg szinte újak.
Ha valakinek meg túl erős a gép, van áttételnövelő 39es hátsóm sc28-33-hoz, vagy ha többel akar száguldani.:)
hirdetés
Ott. Jobbra felfele. Balra le.
Sziasztok !

929-hez maradt pár kiegészítőm.

Power Commander a képen látható Akradobhoz belőve ( pár hónapos) : 50.000
bukógomba : 10.000
plexi : 6000
K&Nsport légszűrő , újszerű : 10.000
Akra karbon dob, hibátlan ! : 50.000

+36202322644
sziasztok.sc28hoz keresek váltót, idomokat lámpákat, műsz.falat.választ. t.feri74@citromail.hu cimre várok.köszi
Hol lehet a 919 es modellen az első lámpa magasságán (felfele) állítani? A leírásán nem egyértelmű...
üdv!

Hasznos lehet! http://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/CBR_954_RR_bontas_32819540.htm?first=1
Nekem anno - amikor meg a 929-et hajtottam - akkor vilagitott egyfolytaban a piros lampa, amikor keves volt benne az olaj. Tizensokeves motornal megbocsajthato volt, hogy elfaradt a tomites es olyan helyen, ahova nem lattam be rendesen "kiizzadta". A tomites- es olajcsere utan minden rendben volt.

Ha elvileg hibakodot akarna "kozolni" veled a gep, akkor azt szerintem nem folyamatos vilagitassal jelezne, hanem "morzeszeruen" villgona a piros led - tehat rovid es/vagy hosszu villogasok kombinalva, amiket a service manual alapjan be lehet azonositani. Az FI hibara sajnos nem tudom a valaszt, de ha reseteli is a gyujtas levetele utan, kesobb valoszinuleg ujra elo fog jonni.
Háát ha más nem is de az olaj és hűtőfolyadék szint természetesen rendben van. Ezen kívül én még a visszatöltésre gyanakodtam ha esetleg a fesszab tud ilyet persze lehet még más is.
Annyi kérdésem volna még, hogy az FI hibát úgy mint az autóknál törölni kell vagy gyújtás levétele után reset-el?
van eleg olaj abban a motorban?
Nem ártott volna forrasztó-ónnal a letisztított részt a rozsda képzódés megakadályozása miatt bevonni.
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget
929rr-en menet közben kivillant a piros lámpa a kilométerórán nem villog folyamatosan ég. Ha valaki tudja fejből, hogy milyen esetekben világít folyamatosan ossza már meg velem is köszönöm előre is.
Sziasztok...valakinek nincs véletlen egy 17 es első kereke?Elmentem ma gumiztatni,vettem is egy pár 17-est...és elől meg 16 os van:( Ami nem lenne baj csak vettem 8 garnitúra 17-est.( akinek van esetleg....daytona955laci@gmail.com-ra írjon.Köszönöm
jó lesz az
A szívástörténelem újabb fejezetéhez érkeztem. Találtam némi rozsdát az üzemanyag tankon.

A képződmény egyik legfőbb okozója a tank alján húzódó gumi kéderbe befolyó és ott egy darabig álldogáló víz. A másik legfőbb okozó az az általam ismeretlen festő, aki - megítélésem szerint - a tank legutóbbi festésekor szarul készítette elő a tanknak ezt a részét (ha egyáltalán előkészítette). Nem figyelt oda, hogy a perem éle is le legyen alapozva és festve, így a festés után rögtön elkezdett dolgozni a rozsda. A fotókon látható az eredménye.

A fotón látható csiszolt állapot még nem volt megfelelő, kellett rajta dolgozni, de ez a része a feladatnak már kész és úgy tűnik sikerült megmenteni.
Az időbe bele fért volna.
Kár hogy nem jöttél Paks fele, szívesen megnéztem volna a géped!
Sziasztok, meg tudná nekem valaki mondani hogy a 96 és a 98-99 cbr 919 egyforma-e az első felnije, úgy tudom hogy az első féktárcsa ez eltér de a felnit nem tudom.
A hétvégén tekeregtem egyet.
Köszönöm!