Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most látom, hogy a hasidom alja is lyukacsos, tehát majdnem biztos, hogy utángyártott az idomszett...
Én azt mondom rá, hogy rendben van. Szerintem csak a fény törik meg rajta szarul. Egyedül a farokidom szúrja a szemem, a 96-97es évjáratnak már 2 "kopoltyús" nyílás van a farokidom oldalán. Ebayen adják ezekhez az évjáratokhoz ezt a farokidomot a szettben.
Annak eléggé nyomott a tankja...
Lesd meg a felül nézeti képét a tankról...
igen,én is valami ilyesmire gondolok.olyan mint ha pl.egy alátét zörögne(rezegne).de nem mondanám egyértelmüen hogy konkrétan a blokkból jön.bár a kipufogó nem fúj ki repedés sem látható.
Csak a fény verődik hülyén fényképezéskor vagy nyomott a tankja?
Lesse már meg más is, több szem többet lát...
Köszi...
EZTismeri valaki?
Kinél volt szervizelve vagy otthon hebrácsolták?
Tudja valaki hogy és mennyire volt szarrátörve, hogy a tankja horpadt? Gondolom vettek ebay -n rá idomokat...
Haver szemezget vele...
Sziasztok!
Fesszabályzó cserére készülök már meg is van az új alkatrász csak egy fekete kábellal több van rajta mint a régin. A régin van 3sárga 2piros és 2zöld.
Az új fesszabon ugyan ez csak van egy vékonyabb fekete kábel is.
A kérdés az, hogy be kell e kötni a fekete kábelt és ha igen akkor hova?
Ha valaki csinált már ilyet ossza meg velem is köszönöm!
Cement nem működik ott!
Annyira pici a hely mikor összedugom,hogy lenyomja a cementet
Az nem igazán lenne praktikus megoldás
Vegyèl Bosal kipufogó cementet ès gond letudva.
Én is szelephézagoltam a 919 et és megmaradt a "szelephang,cicergés"
Aztán hallgatóztam,és picit kifuj a leomlő a hengerfejnél,drága jó slip-on rendszer minden rugós toldásnál kifújkál
Felbosszant aztán összevarratom awi-val minden toldásnál
Egyszer mi is egy ilyen hang miatt szét matattuk egy 954-est és a végén kiderült, hogy a leömlők ahol összefutnak, el volt repedve a kipufogó.
Valószínű,hogy a kioufogó(Exup) szelep ciripel,az szokott ezeknél,929-954
A 929 befecskendezős..
Bár nem ismerem még nagyon a típust de ha elfogadod a véleményemet, ami az lenne hogy ez az a fordulatszám ahol általában üzemel a gép. Már most én is tapasztaltam más típusnál hogy ciripel, és ott a porlasztó tolattyú volt kikopva!(esetleg a pillangó szelep tengelye?)
Csatolok fotót a karbiról és az előzőekhez a kulungról!
Szerintem haragszanak rám :) nem válaszol az emailemre. :(
sugomotornál érdeklődj, én is tőlük vettem x éve
Esetleg valakinél egy sc28 / 33 vízpumpa elfekvőbe ? :)
Azért attól messze vagyok :) de szívesen.
üdv mindenkinek!érdeklődni szeretnék cbr 929-nél 5000-es fordulaton hallok valami ciripelést.minden fokozatban 5000-nél hallom.alapjáraton nem sem kisebb sem nagyobb fordulatnál nem hallható.amúgy a motor kifogástalanúl működik.igazából nem is most jelentkezett a dolog,csak mondom megpróbálok utánna járni hátha valakinek ismerős a dolog vagy van ötlete.talán szelephézag?
Jó ötlet , én is csak akkor kezdtem el hallani a morgást, amikor gyári dobot raktam fel.
A morgó probléma áthidalva lett!
Visszaraktam a régi Laser hangtompítót és így már melegen sem fogom hallani azt a morgást! :-))
Te egy igazi úri ember vagy! :)

köszönöm szépen ez aranyt ér. 2010-óta keresem ezt
kösz még egyszer