Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az SC33-ba 63/22-es kell, (Az SC28-ba 62/22)
http://www.partzilla.com/parts...
CS33 típusba valószínűleg 63/22-es csapág kell, de úgy is szétszedem ma és most már rámérek vagy megnézem milyen van benne! Az a biztos!
Fzboy lánckerékcsapágy 62/22 legalábbis az sc 28on
Hátsó kerékcsapágynak a 6204 csapágyat hozza ami jónak tűnik...
Kell oda a C3 (növelt hézagú) csapágy hátra?
A lánckerék menesztő csapágynak a 6322-t hozza a net is meg az alkatrész listám ami lehetetlen!
Ez egy bazi nagy csapágy! 110/240/50 (d/D/szélesség)
Most milyen kell hátra?
Jobb lett a csillapítása de az én 78kg mal a legpuhább állítással tűnik jónak a rugózása? Nálatok milyen az előfeszítés?
SOS kellene a hátsó kerék és lánckerék csapágy típusa mert csere érett! Nem hiszem hogy vizsgáig már ki tudom cserélni...ma vettem észre. :-(((
Valaki? (1999es SC33 hoz)
Igazad van!
Én már így vettem, nem látható semmi szivárgás..igaz hogy még alig mentem vele mert még nincs rendszáma!
Kösz hogy kimásoltad a service manualt, nekem is meg van de ezt valahogy nem néztem.. :-)

Megpróbálom újra megnyitni a szelepeket és úgy próba...
Nem lágyabb rugózást akarok csak olyan mint ha felütne nagyobb döccenőnél..kipróbálom a megküldött beállítás szerint..
Azért érdekelne hogy hol és mennyiért újítják fel?
Kösz
gyári beállítások
teljesen soha nem szabad elzárni egy csillapítás állító csavart se!
hiába kicsi a rugó előfeszítés ha a csillapítást meg elzárod
Most lágyabb rugózást szeretnél vagy keményebbet,nem
értelek,szerintem a gyári beállításból indulj el!
olajszivárgás látható a gátló szárán?
Urak!
Nem vagyok igazán megelégedve az SC33 hátsó rugóstaggal..
Mint ha felütne..majd nem teljesen lágyra van a rugó előfeszítése állítva, de ha belementem egy kis gödörbe mint a felütne...lehet hogy ennyire sportos és csak nekem nem elég lágy?Gumin nem látszik semmi különös kopás..
Húzó és nyomó fokozat állító csavarjai teljesen be vannak tekerve..
Hol lehet ilyet felújíttatni Fehérvár vagy Veszprém környékén?
És mennyibe kerülne?
Nekem a láncfeszítővel volt gondom csupán. No de mindegy is...
Hirtelen felindulásból írtam,2 db SRAD is volt már nálam gyógyításon a közelmúltban,egy még most is boldogit,sok hülye megoldás van raja
Mi a baj a SRAD-al? Nekem volt 750, jó volt, szerettem. Megjártam vele Tolnát-Baranyát - ahogy a mondás tartja - külföldön is húztam neki, kezes, jó vele menni. Jó, ez nem a SRAD fórum, csak úgy felmerült bennem....
nincsen, mivel att volt epitve a hatulja, es most epitem vissza valoszinu osszeert kozbe valami amikor mozgattam
Lehet a biztosítéknál kontakt hiba is , pl . a gyújtás nem kapott elég tápfeszültséget. Át kellene nézni, nehogy menet közben érjen meglepetés!
ez a távgyógyítás tényleg nehéz meló
a 30 amperes az main fuse vagyis a fő bizti,nem értem akkor,ha az kimegy akkor sekép-sehang,
ha teker és van szikra akkor menni kell neki
na mindegy a lényeg hogy üzemel,azért én jól átvizsgálnám a helyedben a Hondák nem szarok
próbálj ki egy SRAD-ot
Na, a lényeg, hogy megoldódott.
Én a helyedben megnézném, mi volt az oka, hogy az a biztosíték kiolvadt?! Valami vezeték nincs kidörzsölve?
Megvan a probléma. :) kimértem az elektronikát és közbe kiderült, hogy volt egy 30-as biztosíték jól eldugva. :D Na az kivolt égve.. mostmár ismét pöccre indul és ki is pörög. :D KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET MINDENKIBEK! Egyböl jobb lett a napom. :)
Bocsánat most látom, hogy ez a "motorszerviz" fűnyírókat szervizel.
http://www.kerttechnika.hu. Agroforg Kft. AS-Motor szerviz ...]Zirs-i motorszerviz, nincs messze tőled.[/url]
Veszprém megye. Dudar! És azert nincs az adatlapomon, mert nem szoktam mindennap itt lógni, csak ilyen esetekben használom.. Ha segitség kell.. Köszi a segítséget mindenkinek. ! :)
Szerintem meg tedd fel a futóra, vidd be a legközelebbi nem kókány műhelybe, szűrjék ki ők a hibát, javítsák meg, aztán ha még mindig nem jó, van hol reklamálni. Ezek finom gépezetek, a távgyógyítás meg 99% nem működik sosem. Ha alkatrész kell - mondjuk az elektronika halt be, vagy más cucc, akkor mielőtt megveteted a szervizzel írd ide fel, hátha tudunk segíteni.... Ne add fel, a Hondák nem szarok, csak vannak hanyag gazdák. Gondolom te annak örökségét "élvezed" most.
Gázlánggal égesd ki a gyertyát! Ne ijedj meg ha felizzik. Az nem baj! Leég a koksz!
A megyéd legalább miért nincs az adatlapodon? Hogy hol a nagy büdösben leledzel?