Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már ide nem csinálok,olyan ez mint a sakk,csak itt több a paraszt
TISZTELT a Kivételnek
A YouTube-ra szoktam feltölteni
Videjóóóóóóó lesz?
Lenne esetleg kereslet alkatrészekre, ha bontódik egy 93-as sc28-as gépezet? Mert ha megéri akkor akad egy bontott cbr.
Holnapi program
Csörgess meg, segítek 30 kilenc 51 00 57
AL- hűtő spec. alu forrasz kell hozzá és olyan ember aki már látott olyat aki látta, hogyan kell forrasztani az ilyet.
Köszi a tippet, megnézzük azt is.
A gyújtáskapcsoló körül nemigen van mit nézelődni, mivel gyújtáskapcsoló sajnos nincs. Megsemmisült.
Sajnos nem sikerült hegeszteni , próbáltuk .
Ejj. Ez tenyleg nem indult jol. A radiatort tudjak javitani. Nem hiszem hogy sokba kerulne. De ha olyan helyen van meg awizni is lehet. Viszont meg nincs vege a hetnek.
Nem is értem?! Hogy Te semminek sem tudsz örülni!?
Hát báttya , ez nem a te heted volt
ettől már csak jobb jöhet
Le írom a hetemet nektek. Azzal kezdődött , hogy beadta a kulcsot az aksi sebaj 5 éves rendelünk gyorsan egyet . Aztán jött a szél és eldőlt a jobb tükör sorsa . Telefon bontóról-bontóra , hirdetésről-hirdetésre és lett . Hát kössük össze a kellemest a hasznossal gyerünk motorral , eljött a reggel kitolom a mocit a garázsból melegítés . Mit lát a két még akkor örömtől csillogó szemem valami csöppen . Hát a kuplung bovden ki dörzsölte a hűtőradiátort és csak úgy spriccelt ki a hűtőfolyadék . Motor vissza ülés a kocsiba és góóóóó ! Az idő csodás és az élet szép ! A F...T !
Ha valakit erdekel van egy elso lampam 929 hez. Nem hibatlan két repedés van rajta akit érdekel megegyezünk. Tudok küldeni képet.
Szevasztok ! Valakinek nincs véletlen 929-hez jobboldali tükre . Tegnap a szél felborította a motorom és le tört .
Mi van ráírva?
Fotó róla?
Hali. Lenne egy kérdésem. Van egy fehér kis elekrtonikai doboz 5db tüzösarus csatlakozo áll ki belöle. az mi? És milyen célt szolgál? nekem elöl találhato a légszürö szivónyilásai alatt lévö vázmerevités és a váz között. ahol az indexrelé is van legalábbis nekem meg ott van a biztositékos doboz is. csak mert úgynézki az döglödik..
Ma Szegeden az FMP felvonuláson képviseltük a típust és a fórumot. :-)
Cbr 929,954 kormány lengéscsillapító eladó,nem sokat volt használva,újszerű állapotú,nem szivárog,22.000ft az ára.
Marquez nem semmit produkált a Moto GP időmérőjén a Repsol Hondával. Leállt menet közben a motorja (szétugrott a váltó). Visszaszaladt bőrruhában a tartalék motorért és minden újabb beállítás nélkül, hideg gumikkal sikerült menni egy utolsó mért kört és szarrá verni a mezőnyt.
Hello. Igazábol egyben adom, de ha megéri külön akkor úgy is jó nekem. Tegyél egy ajánlatot rá, a barni0326@citromail.hu email címre irj, ha nem gond. köszi.
Szia,érdekelne az első fékfolyadék tartály,ha külön eladod.
Motoráldás és felvonulás az elmúlt vasárnap Kiskunmajsán.
Képviseltük a márkát.
Vasárnap irány Szeged. :-)