Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont tegnap emlegetted Őket
Ha egy biznisz egyszer beindul
Nagyon baráti ár, köszönöm!
sumakker@gmail.hu az emilcímem, légyszives írd meg a telószámod, holnap reggel felhívlak, és megbeszéljük. Ha így jó Neked.
nekem ha minden igaz 4 van,megkeresem a 2 legszebbet 3000?
Nem, nem Te vagy az eladó, és Neked kell árat mondani.
mondj egy nem túl magas árat és küldöm
Helló!
Ez igen szimpatikusan néz ki. De mivel a búra szine eltér az enyémtől, mindkettő kellene. Ha megoldható. ( Remélem nem tűnök nagyon mohónak )
Ebben az esetben már csak a hogyan, és mennyiért a kérdés.
Tessék parancsolni
Üdvözlet az Uraknak!
Valakinek nincs egy ilyen indexlámpája feleslegben? Az se baj, ha nem karbonos. Megvásárolnám. Köszi.
Sziasztok!

Tudom-tudom lánckerék csak rövidebben fogalmaztam....

Igen 1ből azokra gyanakodtunk , de jó irányból indultunk el mármint szerelés tekintetében.
Lesz még megismerni való azon a gépen! Csak így tovább!
Ez természetes.

..... meg lánckerék.
ez a legkevesebb
Sziasztok!

Pár héttel ezelőtt írtam, hogy nincs töltésem. Na ezen a héten megoldódott!

Írta Riggs , Davidoff, , h i a tekercselő, ill.fesz.szab.-t honannan lehetne keríteni:NAGYON KÖSZÖNÖM MOST IS!

Meglett a hiba forrása: nem generátor, nem fesz. szab./ még jó, mármint lóvéban.../

A biztosíték doboz mellett van 1 másik biztosíték / ami a kisebb és ha a moci bal oldalán állok akkor a hozzám közelebbi/ ott is van bizti. Na ez a bűnös bizti gyakorlatilag jó volt, csak a végei el voltak oxidálódva , annyi jó volt ebben, hogy " innen" indultunk el / nem kellett bontani mindent/ tehet működik van töltés!

Már csak gumi és lánc .....

Köszönöm még egyszer a segítségeteket!
929 és 954 gyári villához készíttetek kormánybefogókat. Ha valakit érdekel jelezze, CNC-vel készül alu ötvözetből a megfelelő szögben marva arra az elbaszott gyári villára, és alulról a megfelelő ellendarabbal együtt. 22-es csőkormány befogására lesz alkalmas.
Igen, a 954-emen van 8-as menettel szem. 929-ed van? Azt úgy oldottam meg először, hogy egy kis darab betonvas szálat dugtam át a keréktengelyen, azon emeltem. Hibátlan.
Köszi a fotót! Ilyenre gondoltam.
Nekem viszont nincs a lengővillán olyan támasz kialakítva mint neked!
Gyárilag van ilyen hegesztve?
Szia! Segits kérlek ha tudsz. Pontosan honnan tudnék vásárolni ilyen átalakitot?
oké én csak feldobtam :)
ezek a mértek
Ha tudsz hegeszteni kb egy óra alatt össze lehet dobni. bármilyen maradék zárszelvény, gázcső, akármi hegeszthető anyag jó, a kerekek a gyermek kiselejtezett görkorijából lomiztam. A többi flex, hegesztés és egy kis festékspray.
Én még olcsóbban is találtam:

http://www.lincos.co.hu/motork...
200Kg ig bírja a leírás szerint (nem reklámozom)
bruttó 7354 Ft+posta
De amit én csinálok, abban bízom és el is tudom készíteni! :)
Bár lehet nem éri meg vele a macera..
Na pont ez az, amire sajnálnám azt a két tank benzint.....
Dehogynem. Miért ne? Ezt én csináltam kiselejtezett lada "kutyacsontból".
Fz boy 13000ért lehet venni új emelőt sztem nem érdemes neki állni szórakozni vele ha kell megtudom adni a gyártó számát.